Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוצ'אצ'י כתב:

אני לא כ"כ מתמצא במחירי השוק - האם מאזדה 6 או 3 (מאובזרות ברמה הכי גבוהה שאפשר, עם הנפח מנוע הכי גדול שיש) יד שנייה יוכלו להכנס ב140K?

בהחלט כן.

מאזדה 6 2.3 ליטר שנת 2003 עולה כ-130 אלף, שנת 2004 עולה כ-150 אלף ש"ח.

קניית רכב יד שניה עם קילומטרז' נמוך לפעמים עדיפה משמעותית מקניית רכב חדש מהחברה, מפני שאת ירידת הערך המשמעותית, בשנתיים הראשונות, כבר הרכב עבר.

אני מאמין שמאזדה 6 2 ליטר תספיק ותענה לכל דרישותיך. ללא ספק מכונית מצויינת.

אני מציע לך לעשות קודם כל נסיעת מבחן על ה-6, C5 ואקורד ואז להחליט

בהצלחה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה ממש מצחיק יש לו 140K או 160K אתה שולח אותו ליד שניה.

תגדל קצת ילדון :wink:

קרא את התגובה של מוטי + תוספת שלי

הירידת ערך של כל המכוניות כיד ראשונה.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מנסיוני עם המאזדה 3 1.6 בגרסת הליסינג, זו מכונית נוחה, בפירוש. נוחה לא פחות מ307 שני ליטר.

לפי "אוטו", שאת דעתם אני מקבל ללא עוררין, ה3 2.0 נוחה גם היא. זהו.

זו בחירה נהדרת, למעט המרחב המצומצם למדי.

אוקטביה זו בחירה איומה, גם (אך לא רק) בגלל שהמכונית בסוף חייה, ונמכרת כאן על ידי צ'מפיון לפראיירים.

ל307 יש בעיות אמינות, מנסיון. זו מכונית טובה מאוד, ובהתחלה עושה רושם סלידי ומצויין, אבל אחרי 3 שנים ו125K קילומטרים אני יכול להגיד בבטחה שהאוטו לא שורד כמו שצריך את מבחן הזמן (למרות שמדובר בדגם 2001, אני מניח שדברים השתפרו מאז).

בקיצור, אם לא מפריע המרחב, אז את ה3, שני ליטר, חדשה מהסוכנות.

וחוצמזה, קח נסיעת מבחן על המונדיאו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למי שיש ספקות על המנוע של הC5 אז דעו לכם שה-2 ליטר 145 כ"ס עושה למאה בכ-10.2 שניות (נתוני יצרן) ועם השוואות לשאר חברי הקבוצה גיליתי שזהו הנתון המהיר ביותר מ0-100 (כולל אקורד ומונדיאו 2 ליטר). וכמו שרובנו יודעים היא המכונית הנוחה (מתלים הידרו פנאומטיים, עם הגבה, הנמכה והקשחה) המאובזרת (חיישני חנייה, בקרת שיוט, בקרת אקלים מפוצלת,מחשב דרך, רדיו דיסק עם רמקולים של JBL נשלטים מההגה וכו') והבטוחה ביותר בקבוצה (5 כוכבים במבחני ריסוק NCAP והציון הגבוה ביותר עד כה, חיישני גשם, חיישנים בנסיעת רוורס, ABS, בלימת חרום, 7 כריות אוויר וביטול כרית אוויר לנוסע).

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

אם בא לך ספורטיבי וחזק קח אאודי A3 טורבו שנת 2001 מקסימום 120K,

אם אתה יותר "רציני", תביא (תביא = תקנה) A4 עם מנוע חזק לפי בחירתך..

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
במחשבה שנייה אוקטבייה באמת לא מומלץ, ואאודי אי 4 באמת נראית כמו הבחירה הכי טובה.
כמו שאמרתי מהתחלה :wink:

ותאמין לי שגם מנועי 2 ליטר יעשו את העבודה...

אבל אם יש לך כח לחפש

תחפש 1.8T ידנית, ומשם השמיים הם הגבול

ב-ה-צ-ל-ח-ה

פורסם

שתי מכוניות שכבר הוזכרו כאן: מאזדה 3 שני ליטר ואופל אסטרה 1.8 ליטר. שתיהן עולות 140 וקצת (לאסטרה יש גם דגם מאובזר יותר בכ-150 אלף על הכביש). שתיהן מהנות מאוד, נוחות, זריזות ובעלות גירי טיפטרוניק.

האסטרה בטוחה יותר, איכותית יותר בחומרי תא הנוסעים שלה ובעלת הגה עדיף. המאזדה מאובזרת יותר (סאנרוף מקורי כחלק מהמחיר).

שתיהן יהיו התקדמות גדולה מהאימפרזה שלך, מכל הבחינות.

פורסם
כמו שאמרתי מהתחלה :wink:

ותאמין לי שגם מנועי 2 ליטר יעשו את העבודה...

אבל אם יש לך כח לחפש

תחפש 1.8T ידנית, ומשם השמיים הם הגבול

ב-ה-צ-ל-ח-ה

דווקא הייתי בוחר ב1.9 טורבו דיזל, 130 כוחות סוס+ חיסכון מדהים בדלק + האמינות והאיכות והיוקרה של אאודי. יש לך פה הכול בחבילה אחת.
פורסם
למי שיש ספקות על המנוע של הC5 אז דעו לכם שה-2 ליטר 145 כ"ס עושה למאה בכ-10.2 שניות (נתוני יצרן) ועם השוואות לשאר חברי הקבוצה גיליתי שזהו הנתון המהיר ביותר מ0-100 (כולל אקורד ומונדיאו 2 ליטר). וכמו שרובנו יודעים היא המכונית הנוחה (מתלים הידרו פנאומטיים, עם הגבה, הנמכה והקשחה) המאובזרת (חיישני חנייה, בקרת שיוט, בקרת אקלים מפוצלת,מחשב דרך, רדיו דיסק עם רמקולים של JBL נשלטים מההגה וכו') והבטוחה ביותר בקבוצה (5 כוכבים במבחני ריסוק NCAP והציון הגבוה ביותר עד כה, חיישני גשם, חיישנים בנסיעת רוורס, ABS, בלימת חרום, 7 כריות אוויר וביטול כרית אוויר לנוסע).

א. אם אני לא טועה, בשביל לקבל את כל מה שציינת בסעיף האבזור צריך לרכוש את גרסת הPack, שמחירה מעל 10K, אם אינני טועה. זה מביא את המחיר לאיזור ה170K.

ב. לפי כתבות, הC5 מציעה נהיגה מנותקת לחלוטין. אני לא סובל דברים כאלו, ועל זה לבד הC5 נפסלת בעיני (מה גם שאני לא אוהב את העיצוב, מבפנים או מבחוץ). גם בCAR לא אוהבים את הנהיגה בה (והיא קיבלה שני כוכבים בלבד בדירוג שלהם).

אבל, זו עדיין מכונית מצויינת, למי שמחפש בידוד מוחלט. אני מעדיף נהיגה קצת יותר מערבת, כמו שמציעה המונדיאו. דרך אגב, גם עם 143 כ"ס, המונדיאו (145) והאקורד (150, גיר חמישה הילוכים) עדיין חזקות יותר, ולא מצאתי נתוני 0-100 של הסיטרואן בשביל להשוות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
דווקא הייתי בוחר ב1.9 טורבו דיזל, 130 כוחות סוס+ חיסכון מדהים בדלק + האמינות והאיכות והיוקרה של אאודי. יש לך פה הכול בחבילה אחת.

חיסכון בדלק כבר לא כמו שהיה פעם...

הסולר אוטוטו עולה כמו בנזין,

והרעש של הדיזל

ההבדל בין מוגדש בנזין לדיזל הוא עצום

מבחינת הכח ומבחינת ההתקדמות בעתיד אם תרצה לשחק עם גדישות וכדו'

בכל מקרה , אם אתה באמת נוסע הרבה וחושב על דלק

אז קח טורבו דיזל

אם לא... 1.8T ידנית בע"ה אם תמצא

:)

פורסם
אבל, זו עדיין מכונית מצויינת, למי שמחפש בידוד מוחלט. אני מעדיף נהיגה קצת יותר מערבת, כמו שמציעה המונדיאו. דרך אגב, גם עם 143 כ"ס, המונדיאו (145) והאקורד (150, גיר חמישה הילוכים) עדיין חזקות יותר, ולא מצאתי נתוני 0-100 של הסיטרואן בשביל להשוות.
לא אמרתי שיש לC5 מנוע יותר חזק אלא נתון 0-100 עדיף.

מקור ההשוואה הוא מוטוקאר.

www.motocar.co.il

בכל מקרה אין טעם לערב את ה-C5 המחודשת במקרה זה מכיוון שמחירה הבסיסי הא כ-167K, תוספת לחבילת PACK יהיה כ-10K.

בכל מקרה זוהי מכונית למי שמחפש לנסוע מנקודה א לנקודה ב' בפינוק האפשרי.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
לא אמרתי שיש לC5 מנוע יותר חזק אלא נתון 0-100 עדיף.

מקור ההשוואה הוא מוטוקאר.

www.motocar.co.il

בכל מקרה אין טעם לערב את ה-C5 המחודשת במקרה זה מכיוון שמחירה הבסיסי הא כ-167K, תוספת לחבילת PACK יהיה כ-10K.

בכל מקרה זוהי מכונית למי שמחפש לנסוע מנקודה א לנקודה ב' בפינוק האפשרי.

קח עצה, ואל תסתמך על האתר הזה יותר מדיי, לא בנתונים ולא בכלום...

ושנית חברים החיים הם לא קו ישר

אז יש לה נתון 0-100 יותר טוב בקצת? אז השנייה הזאת תיתן משהו?

פורסם
קח עצה, ואל תסתמך על האתר הזה יותר מדיי, לא בנתונים ולא בכלום...

ושנית חברים החיים הם לא קו ישר

אז יש לה נתון 0-100 יותר טוב בקצת? אז השנייה הזאת תיתן משהו?

אין לי שום סיבה לא להסתמך עליו, כל הנתונים שלו זה נתוני יצרן. מוטוקאר זה לדעתי אתר חדשות הרכב הטוב בישראל.

בקשר ל-0-100, לא אמרתי שזה יתן משהו, פשוט תיקנתי פה אנשים שאמרו שהסי 5 המחודשת איטית למדיי. אז הא(/ע)רתי להם את העיניים שזהו כנראה מנוע 2 ליטר המהיר ביותר בקבוצה מ0-100.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
אין לי שום סיבה לא להסתמך עליו, כל הנתונים שלו זה נתוני יצרן. מוטוקאר זה לדעתי אתר חדשות הרכב הטוב בישראל.

בקשר ל-0-100, לא אמרתי שזה יתן משהו, פשוט תיקנתי פה אנשים שאמרו שהסי 5 המחודשת איטית למדיי. אז הא(/ע)רתי להם את העיניים שזהו כנראה מנוע 2 ליטר המהיר ביותר בקבוצה מ0-100.

אם אתה רוצה להסתמך , תסתמך ידידי.

אגב עם כבר ב C5 עסקינן

הירידת ערך שלו פשוט קטסטרופלית,

אין לו שוק

וחבל להשקיע 150-160 אלף באוטו שאחרי זה תמכור ב 100 ופחות

כמו אלפא...

• תוכן חדש...