Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי היום פיז'ו 208 למוסך מורשה יבואן.

לא מספיק שהם גבו 595ש"ח עבור החלפת שמן ופילטר שמן בלבד

בנוסף גם גבו 185ש"ח עבור "החלפת נוזל בלמים" - החלפת כמה מיליליטרים של שמן במיכל עודפים.

כששאלתי למה הם לא עושים ניקוז כמו שצריך כמובן שהם התנערו בטענה שזה יכול לעשות בעיות.

ורק עכשיו כשהגעתי הביתה אני שם לב בחשבונית שכתוב "החל' נוזל בלמים+ניקוז" כשבכלל לא ביצעו ניקוז!!

כמובן שאם זה היה תלוי בי לא הייתי מטפל שם.

מילא גובים מחיר שערורייתי, אבל למה לא עושים עבודה עד הסוף? האם יש משהו בטענות שלהם?

פורסם

טענות לא צודקות בעליל והיו חייבים לנקז את כל הנוזל בדרכים המקובלות. אם אתה שואל אותי תפנה עם זה לדרגים הגבוהים יותר כמו איגוד המוסכים או משרד התחבורה.

מורשה יבואן אמרת?! בדיחה טובה! לצערי כמובן.

פורסם

תמשיך לטפל במורשה- ככה יש להם מספיק בשר על כל לקוח שבורח מהם.

פראיירים לא מתחלפים.

בחיים לא טיפלתי ב UMI - אחרי שלוש שנים,נסדק הדשבורד בקאוואליר שלי- ניגשתי לבד למוסך יבואן,סיפר סיפורים על כך שבמהלך טיפול במורשה הם מחפשים את התקלות הללו ומאתרים אותם ומתקנים.

אני לא חבר שלהם,כי לא טיפלתי אצלהם- נחש מה?

מייל מנוסח ל Gm , תוך 3 ימים התקשרו אליי מ UMI וביקשו שאגיע להחלפץ החלק,וגם אקבל רכב חליפי.

× בתור הוקרת תודה- נתתי לחשמלאי שעסק בזה "טיפ" יפה.

לבי היה אתו אחרי שהכרתי את המנהל שלו.

פורסם

אבל עד מתי לכל הרוחות?!? למה לא מפקחים על הדברים האלה? למה לקוח צריך לסבול מזה? ועוד לנסות להוציא את הלקוח מטומטם בטענה שזה יכול לעשות בעיות..

פורסם

רק לידע הכללי שלי:

איך מבוצע ניקוז נוזל בלמים בצורה תקנית?

אני פשוט מתקרב לטיפול הבא ויכול להיות שהחלפת הנוזל כלולה בטיפול (לא בטוח) אז בכל זאת ארצה לדעת למה לשים לב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לקחתי היום פיז'ו 208 למוסך מורשה יבואן.

לא מספיק שהם גבו 595ש"ח עבור החלפת שמן ופילטר שמן בלבד

בנוסף גם גבו 185ש"ח עבור "החלפת נוזל בלמים" - החלפת כמה מיליליטרים של שמן במיכל עודפים.

כששאלתי למה הם לא עושים ניקוז כמו שצריך כמובן שהם התנערו בטענה שזה יכול לעשות בעיות.

ורק עכשיו כשהגעתי הביתה אני שם לב בחשבונית שכתוב "החל' נוזל בלמים+ניקוז" כשבכלל לא ביצעו ניקוז!!

כמובן שאם זה היה תלוי בי לא הייתי מטפל שם.

מילא גובים מחיר שערורייתי, אבל למה לא עושים עבודה עד הסוף? האם יש משהו בטענות שלהם?

מענין אם הרכב הוא ליסינג ?
פורסם
רק לידע הכללי שלי:

איך מבוצע ניקוז נוזל בלמים בצורה תקנית?

אני פשוט מתקרב לטיפול הבא ויכול להיות שהחלפת הנוזל כלולה בטיפול (לא בטוח) אז בכל זאת ארצה לדעת למה לשים לב.

היי,

אנחנו בכנופיה מבצעים ניקוז מהפטמות יניקה ע"י שסתום חד כייוני.

הוא נכנס לפעולה שאתה מעלה את הרגל בשלב הפמפום, הוא מונע מאוויר להיכנס.

שהדוושה עולה בשלב הזה היא כאילו יונקת אוויר.

רועי

פורסם
מענין אם הרכב הוא ליסינג ?

הרכב לא ליסינג ובבעלות פרטית לגמרי.

בנוסף לכל זה, גם ייבשו אותי במשך מעל 3 שעות בחדר המתנה קפוא. "ב.ג מוסכים"

פורסם

לצערי הרב גם מהמוסכים המומלצים כאן בפורום מתנהגים באותה חאפריות ומחליפים חלקים בשיטת "המצליח". לצערי נכוותי ממוסך שמומלץ כאן בפורום כך שאין צדיק בסדום. גם לא כאן בקארספורום.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
הרכב לא ליסינג ובבעלות פרטית לגמרי.

בנוסף לכל זה, גם ייבשו אותי במשך מעל 3 שעות בחדר המתנה קפוא. "ב.ג מוסכים"

אז למה זה לא תלוי בך איפה מטפלים ברכב?

חזור למוסך על מנת שיבצעו את התהליך כמו שצריך וכל תמנע כשל עתידי למערכת הבלימה.

פורסם

קצת מסוכן, אבל מומלץ לעמוד למכונאים על הראש. במוסכים קטנים וכללים כל האנשים עושים את זה וכל זה מנסיון וממה שאני רואה.

לא יעזור למי שלא מבין כלום, אבל בטח אלו שכאן מבינים טוב מאוד.

פורסם

הרכב הוא לא בבעלותי, בעל הרכב מעוניין לטפל במוסך מורשה בתקופת האחריות...

השאלה היא מה עם שאר הרכבים, הרי המוסך "מחליף" כך נוזל בלמים לכל הרכבים המטופלים אצלו,

אז איך לא שומעים על תקלות עקב כך?

ובכלל איך אפשר להוכיח למוסך שזה לא תקין? מבחינתם הם 100% ולך תתווכח איתם...

• תוכן חדש...