Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמת, קניתי מגב של בוש, הלך אחרי שנה, בדיוק כמו המגבים הסינים שקניתי בתחנת דלק.

לאחרונה החלפתי בתחנת דלק פז מגבים, לא זוכר את החברה, אריזה שחורה עם כיתוב ירוק.

אחלה מגבים שבעולם ועלו 30 שקלים לזוג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני קניתי לפני מספר חודשים מגבי סיליקון אוניברסליים שמגיעים עם הרבה מתאמים ב 40 ש"ח, בינתיים עושים אחלה עבודה.

פורסם

אין לי מושג איך, אבל המגבים שהגיעו עם הרכב שלי החזיקו המון, המון זמן.

לא אגזים אם אגיד שהתקרבו לשלוש שנים.

כשהתבלו החלפתי ל-h&r gold, זבל שעשה את העבודה (בצורה לא רעה) בידיוק עונה.

ואז קניתי מגבים אצל רון, bosch aerotwin, עלו לי בזמנו 100 ש"ח, פשוט מעולים ושקטים.

חורף שני איתם.

"יאללה בירי".

פורסם

היום קניתי ב Yellow זוג מגבי סיליקון קדמיים ב 30 ש"ח. אחלה מגבים בשביל המחיר, בשביל מחיר כזה אפשר להחליף אותם כל חורף. עושים עבודה מצויינת, לא מרעישים ומנגבים טוב.

פורסם

גם אני ממליץ לקנות זוג מגבים ב30 ש"ח ולהחליף כל חורף, עדיף.

ב4 מגבים כאלה(כלומר 4 עונות) מגיעים למחיר של בוש אחד ואני בספק אם הוא יחזיק 4 עונות ברציפות

פורסם

אחלה סוד.

אני דוקא חשבתי על רעיון של מגב עונתי.

בחורף שיהיה מגב איכותי וטוב, ושבקיץ יהיה מגב פשוט, (גם ככה השמש הורסת אותם).

ולי (ולא רק לי)היה נסיון גרוע עם המגבים של ה30 שקל, לשלשת ציפורים קטנה הצליחה להפריד בען המגב לגומי שלו.

• תוכן חדש...