Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מאז הגשמים פקק חשמל בלוח החשמל קופץ בדירה .שאני מנסה להעלות אותו הוא מקפיץ את החשמל ולא מוכן לעלות חזרה. ברור לי שמשהו מקצר. למיטב הבנתי הפקק שיך לשקעים החיצוניים בחוץ שאכן לא עובדים כרגע .חשד בשקע חיצוני שהוחלף לא פתר את הבעיה .כמו כן שקע פנימי במטבח לא עובד וכן האור בשירותים לא נדלק. ניתקתי את כל מכשירי החשמל מהשקעים ועדיין קופץ. כיצד ניתן לאתר את הגורם המקצר?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מדובר בפיוז שאחראי על כמה שקעים?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה קופץ ?

הראשי ? הפחת ? מפסק של 10A ? מפסק של 16A ?

ברור לך שיש חדירה של מים לאינשהו, וכנראה שזה או למרפסת שלך בחוץ או אולי ללוח חשמל עצמו. לפעמים זה גם לחיבורי חשמל של הדוד.

אגב, מפסקים גם יכולים להתקלקל, כך שיכול להיות שהוא קפץ בעבר עקב תקלה, אבל יכול להיות שהוא כרגע תקול בעצמו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הדוד עובד כרגיל . מפסק רגיל של הבית ,לא בדקתי כמה אמפר כרגע. לוח החשמל נמצא בתוך הבית כך שלא חדרו אליו מים.גם אני חשבתי על המפסק כחשוד העיקרי .כיצד ניתן לבדוק זאת , פרט להחלפה של המפסק ?.

פורסם (נערך)

מה זה אני לא יודע, אולי פספסת מכשיר, או אולי הבעייה בחיווט בקיר או בשקע כלשהו, בכל מקרה זה לא המפסק.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אם יש לך מיבש שיער וחוט מאריך, פתח את כל השקעים החיצוניים ויבש אותם בזהירות עם אוויר חם.

נהג מנוסה
:roll:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם יש לך מיבש שיער וחוט מאריך, פתח את כל השקעים החיצוניים ויבש אותם בזהירות עם אוויר חם.

תודה.בסוף זה היה אחד החוטים של השקעים, הבידוד התקלף לו ונגע בתעלה הישנה (שעשויה מתכת) ולכן היה קצר.

• תוכן חדש...