Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יונדאי אקסנט ידנית מודל 96 1495 סמק

אתחיל את הסיפור אי שם ב2012 כשקניתי את הרכב, מאז מעולם המד חום לא עבר את השליש הראשון. ( מלבד בפעם אחת שהרדיאטור הלך.)

הסיפור מגיע לנקודה שלאחרונה בחורף הזה, אם אני בנסיעה מהירה - הקור כנראה גורם לחום להשאר מתחת לקו הC (!!) וכמובן שהחימום באוטו לא עובד במצב כזה לעולם.

אם אני עומד 3-4 דקות, החום מתייצב באיזור השליש הראשון כרגיל, אבל שוב - כבר הרבה שבועות שהוא לא היה במצב כזה בזמן נסיעה, אלא רק באיזור הC.

אגיע בהמשך הסיפור לשבוע שעבר - בו הלכתי למוסך שהייתי אצלו גם בטסט הקודם, וביקשתי ממנו להעביר לי את הרכב טסט (מאחר ואין לי הרבה זמן ואני בצבא.)

הרכב נכשל על זיהום אוויר , המוסכניק הכניס לי תוסף דלק ביום רביעי האחרון ואמר לי לנסוע איתו קצת ולחזור ביום ראשון - מחר.

 

ביום שישי - כשהקור היה רציני מאוד, התנעתי בסביבות 4 בבוקר ואחרי 2 דקות נסיעה הופיעה נורת CHECK ENGINE, הגעתי הביתה בדיוק לכן כיביתי את המנוע והנעתי מחדש, הנורה נעלמה אבל מהאגזוז יצא עשן לבן, שיערתי שזה אדים מאחר ולא היה איזשהו ריח משונה, והקור היה באיזור 0-1 מעלות, חיכיתי לבוקר כדי לנסות שוב.

היום בבוקר לא היו שום סימנים למה שקרה לילה קודם, אחרי דקה - שתיים המנוע הגיע לטמפרטורה תקינה של עבודה ולא יצאו אדים כלשהם מלבד עשן חלוש בתחילת ההנעה.

 

עכשיו בדרך חזרה מהעבודה, נסיעה של רבע שעה בעיר , אבל בכביש מלא בשלוליות די עמוקות, חבר שנסע לידי אמר שיוצא המון עשן לבן מהאגזוז, באחד הרמזורים שעמדתי שמתי לב קצת לריח, ומיד לאחר מכן בהאצה בהילוכים ראשון עד שלישי, המנוע עושה קצת רעש חנוק והלחיצה על הגז נוקשה , עצרתי את האוטו ברחוב הקרוב ושם עמדתי, ראוי לציין שכשהעמדתי אותו פסק העשן לצאת.

ההימור שלי הוא משהו עם התרמוסטט..

אני די אובד עצות, האם העשן קשור בצורה מה לבעיה שהייתה לפני כן והיא מתקשרת גם לזיהום האוויר? או שמא התוסף הוא זה שגורם לכל הבעיות? אף פעם לא הייתי בעד התוספים האלו בכל אופן.

אשמח אם מישהו שקורא כאן יוכל לתת לי כיוון לגבי הדברים,

דבר ששכחתי לציין הוא שהמחוג של הדלק נמצא באיזור בו איבדתי 27-30 ליטרים מאז התדלוק האחרון, ומונה הקילומטרים הוא על 390, כשבד"כ במספר ליטרים כזה הוא נמצא על 500 קמ פחות או יותר, הבדל משמעותי.

 

תודה מראש!

10921758_10152965146957660_264614246_n.jpg

פורסם

קודם כל כניראה שאיען לך טרמוסטט ברכב או שהוא תפוס על מצב פתוח.

גם ב 10- מעלות החום בסופו של דבר צריך להגיע לטמפ' עבודה בסביבות ה 90 מעולת.

תבדוק שמן. יכול להיות שיש שרפת שמן. לגבי התוסף והדלקת מנורת CHECK. איני יודע לקשר בינהם.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אז עדכון נפגשתי עם ASAFASAF מהפורום היום, בחור זהב שיצא לי להכיר בחודשים האחרונים.

 

מסתבר שאין תרמוסטט בכלל ברכב, ועוד יותר מזה - גם פילטר אוויר לא היה !!

 

אחרי התקנת פילטר אוויר ותרמוסטט , כרגע החום טיפה גבוה מהשליש, בטווח התקין לגמרי, לא יורד בזמן נסיעה והמאווררים נכנסים לפעולה כשצריך, הכל תקין ובנוסף - האוטו עבר טסט כמו גדול :)

 

10912884_10152966144417660_840408476_n.jpg10877894_10152966144287660_795519121_n.jpg

פורסם
לא היה פילטר כלל?!

 

גם אני מופתע על זה, אני אדע להתרחק מאותו מוסך שהתעסק לי באוטו וכנראה 'דפק' לי פילטר אוויר כדי שתהיה לו תעסוקה כשהאוטו יהרס.

×
×
  • תוכן חדש...