Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חיפשתי בפורום אך לא מצאתי תשובה, אז פתחתי שרשור חדש.

הגיע הזמן לעשות לפיאט טיפול 60k (וגם על הדרך להעביר טסט).

הרכב אצלי שנה, לא עושה שום בעיות ובסה"כ אני מרוצה ממנו.

היות והרכב השני שלי די... 'ותיק' (פג'ו 306 '95), מסתמן שהפיאט תשאר אצלנו למשך הרבה זמן ולא תמכר בעתיד הקרוב.

בפג'ו אני מטפל אצלך מוסכניק משפרעם, בנאדם נחמד הגון ומקצועי, עם היסטוריית עבודה במוסך פג'ו.

השאלה שלי -

האם אתם ממליצים לבצע טיפול 60 + פרה-טסט במוסך מורשה (והאם יש לכם המלצות לאחד כזה באזור הצפון?), או האם לבצע את הטיפול אצל המוסכניק הפרטי?

אני חושש ממצב בו אני משלם פי 3 במחיר ומקבל את אותה תמורה, במיוחד כאשר הערך של 'היסטוריית טיפולים' אינה מהווה משקל עבורי (כי הרכב כנראה יהיה אצלי הרבה זמן).

מצד שני, כמובן שאני לא מעוניין במצב בו הרכב לא קיבל את הטיפול לו הוא זקוק ונוצרים סיבוכים..

קיצר אשמח לעצות של אנשים מנוסים ממני, הן לדילמה, והן למוסכ/ים באזור עמק יזראל/יקנעם/חיפה (אם אסור לפרסם בתגובות, אשמח לקבל המלצה בפרטי).

תודה רבה ! :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש לך מוסכניק שאתה סומך עליו, זה הכי טוב. תשאל אותו אם הוא יכול לעשות לך טיפול לפונטו, אני לא מאמין שתהיה לו בעיה, ואם כן אז לך על זה.

טיפול שגרתי זה טיפול פשוט יחסית, אין משהו מסובך. לך על זה, רק תשים לב שהוא משתמש בשמן בצמיגות הנכונה ובפילטר מקורי או תחליפי איכותי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז מה שקרה בסוף, זה שאסף מכנופיית הטיפולים הציע לעזור לי.

לא הכרתי את זה, אבל מסתבר שיש איזו כנופיה של חבר'ה שמציעים לטפל לאנשים ברכב, בלי עלות. הם טוענים שזה התחביב שלהם ושהם נהנים מעצם העזרה....

אני הייתי סקפטי, פייר? במדינה שלנו, זה נשמע יותר כמו סיפורי פיית שיניים או סנטה קלאוס.

אז היום נפגשתי עם אסף, ובניגוד לסנטה ולפיית השיניים הוא אשכרה בנאדם אמיתי.

עבדנו (יותר נכון הוא עבד) על הרכב שעתיים, במקצועיות, בלי התבחבשויות ובלי בלת"מים. הוחלפו בהתאם להוראות היצרן פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן ופלאגים. הוא עשה לי טובה ונתן לי להזמין אותו למנת שווארמה בסוף...

אז בלי להכנס לדיון של האם זה נכון או לא נכון לעשות טיפול אצל אדם פרטי ולא במוסך מורשה, אני רוצה לומר לכל הסקפטים (כמוני, לשעבר) שהאנשים האלו אמיתיים, מקצוענים, ונחמדים ברמות שלא רואים ביום יום.

תודה רבה אסף, היה לי כבוד לבלות איתך אחה"צ !

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...