Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה יופי, הכל בא על מקומו בשלום....

והכי הכי חשוב שגם לא כועס...

חברה אולי נארגן במרכז איזשהו מפגש או משהו?? אני מוכן לצלם...

כבר יש משגש בר"ג בשבת הבאה

פורסם

אדי ומתן, אני לא אשלח ה"פ לכל מי שאני חושב שיכול לשפר את הכתיבה שלו, יש מספיק אנשים כאלו בפורום וכמו שאמרתי ומתן ידע לצטט - אם יש בכם חוסר וודאות סימן שגם לכם יש מה לשפר בכתיבה.

אני בעצמי חושב כמה פעמים לפני שאני מגיב ועובר על ההודעה שלי לראות אם אין בה למשל שגיאות כתיב, לא יזיק אם עוד משתמשים בפורום יעשו את אותו הדבר.

דימה, לא שופטים אם אכן הכל בא על מקומו בשלום על פי כמה הודעות שנכתבו פה בת'רד. לא מספיק להגיד את הדברים, צריך גם לבצע אותם.

אנחנו מדברים על נושא מסויים, מה הקשר עכשיו למפגש במרכז?

פורסם

אני אמרתי שגם אני וכול החכמים פה צריכים לשנות את הגישה שלהם....דיי אתה לא יודעים הכול תפסיקו לידחוף הודעות בלי ביסוס לכול נושא זה סתם מבלבל אנשים ומוריד את רמת הפורום ....אני אומר כי אני רואה את הדברים ככה ויבוא אנשים ויסכימו איתי פה...

כמובן שאני גם לא נקי מכול אשמה וגם אני לפעמיים לא מגיב במקום אבל אני מגיב על דברים שיש לי ביסוס ידע וניסיון ואני לא זורק סתם לאוויר כמו מרבית "זקני העם" פה!

לצערי מהאנשים הרציינים שניארו פה זה רק גל....כי כול שאר האנשים שמבינים לא בכבוד שלהם לענות לצעירים שמבקשים חוות דעת או כול דבר אחר בתצקיב נמוך...וזה חבל..

וזה אחד הגורמים העקריים פה בפורום להיתפשטות השליליות!!

פורסם
אדי ומתן, אני לא אשלח ה"פ לכל מי שאני חושב שיכול לשפר את הכתיבה שלו, יש מספיק אנשים כאלו בפורום וכמו שאמרתי ומתן ידע לצטט - אם יש בכם חוסר וודאות סימן שגם לכם יש מה לשפר בכתיבה.

אני בעצמי חושב כמה פעמים לפני שאני מגיב ועובר על ההודעה שלי לראות אם אין בה למשל שגיאות כתיב, לא יזיק אם עוד משתמשים בפורום יעשו את אותו הדבר.

דימה, לא שופטים אם אכן הכל בא על מקומו בשלום על פי כמה הודעות שנכתבו פה בת'רד. לא מספיק להגיד את הדברים, צריך גם לבצע אותם.

אנחנו מדברים על נושא מסויים, מה הקשר עכשיו למפגש במרכז?

אייל אני לא מדבר על שיפור כתיבה אני מדבר על לשנות את הגישה הכללית בפורום כי הוא הולך ומידרדר...וחבל ...אני אוהב את הפורום הזה מי כול ליבי אבל לפעמיים זה פשוט נהיה מגעיל ומוריד את החשק לענות על משהוא..:?

פורסם

טוב, אני דיי חדש פה, אז אני לא יודע אם הפורום הדרדר או לא, אני רק יודע שלמדתי המון מהפורום ומהאנשים פה, ואני דווקא חושב שיש פה הרבה מאוד אנשים טובים בנוסף לגל....

ואני לא אתחיל לפרט, רק אתן את MIKMIK בתור דוגמא, שבא ועזר לי בשעה 22:30 בגשם וקור שהאצבעות שלי ביד היו נופלות אם היתי נותן להן מכה...

זהו רק רציתי לציין, שיש פה הרבה אנשים טובים גם...ולא רק גל....גם גל כמובן:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
לא - זה לא יוריד ואני אמשיך לתרום כאן את מה שאני יכול.

רק בפעם בשאני יושב על הודעה אחת רצינית שתוסיף לכולם קצת על ההוואי והתחביב, אני מעוניין

שישאירו תגובה נורמלית ולא יגרמו לסגירת הת'רד.

תחשוב איך היית מרגיש אם הסקר של ה HU היה נתקע לך באמצע, ולא היית יכול לשמוע יותר תגובות,

או שאלות או מה לא?

גל

צודק גל אני מבין אותך

באמת כמה אנשים התחילו לכתוב שטויות שם וזה באמת הרגיז אותי שאני מנסה לעשות משהו נורמאלי שהוא לא רק לטובתי ולמרות שביקשתי שלא יגיבו אנשים שמו ז**ן

עד שאייל מחק תגובות שם

ככה התרד נגמא בכוונה לא עניתי בשביל לא להרוס את הסר הנחמד שהיה שם

MATAN206XT כתב:

אייל מחק את ההודעות שלא היו קשורות

חברה התפתח תרד נחמד כמו שציפתי בבקשה על תגיבו סתם

תודה

מתן

תרגע אדוני !

רד מהר מהעץ עליו טיפסת, ולא, תיפול ותחטוף זעזוע (מוח.)

מי אתה שתקבע מי מגיב סתם?

שלומי

פורסם

אני רק בורג קטן במערכת הזאת אנשים יקרים.

אתם לבד תצטרכו להפעיל שיקול דעת מי עוזר ומי לא, מי מקשקש ומי לא, למי יש נסיון ולמי לא.

בסך הכל - אנחנו פה לעזור ולהשכיל, אז בואו נעשה את זה.

גל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...