Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני פשוט לא מאמין (נעילת ת'רד מפגש הצפון)

gal75
שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול, לאחר מספר בקשות שלכם, פתחתי ת'רד על מפגש הצפון וצירפתי תמונות, והכי חשוב בעצם,

ישבתי וכתבתי על כל מה שהיה.

היום אני מגיע לעבודה וכרגיל נכנס לפורום להתעדכן, ואני נדהם לראות את הקשקשת המיותרת הזו

שהביאה לנעילת הת'רד.

לא פניתי לאייל - כי נעל בצדק, ואני מקווה שיאפשר לי להביע את דעתי כאן מבלי למחוק (אם כן - תודה)

אני ושאר האנשים כאן בפורום משקיעים מספיק בנושאים כאלו, והדבר האחרון שהייתי רוצה לראות זה

תגובות של ילדים בני חמש.

קריאות גנאי, העלבות, גיחוכים והתנצחויות מטופשות.

כל אלו?

היתה בעיה להכנס לת'רד, להשכיל מעט ממה שהיה ואם להגיב אז לומר תודה על המעט שהוספנו לכם?

אני מקיים את המפגשים ומביא מצלמה ועושה זאת עבורכם, לא עבורי.

אז תעשו לי טובה, תחסכו ממני לבוא ולראות את ההודעה הזו נעולה - זה לא הוגן.

תודה

גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גל אתה צודק ב100% לדעתי, אבל קח דברים בפרופורציה...

אני חושב ואף בטוח שכל חברי הפורום אוהבים אותך ועזרת פה לכולם או לפחות לרובם, ואפילו עליי שהחלטת להטיל חרם על תרד ספציפי שפתחתי....אני עדיין מודה לך מאוד, על כל העזרה שאתה נותן גם לי ובכלל לכולם,

ואני חושב שקיבלת את הרושם הלא מדוייק מכל העניין עם נעילת התרד...

אז מה אז הוא ננעל...ואתה צודק לא היו אמורים להגיע שם לנושאים ולרמה שהגיעו, אבל קח דברים ברוח טובה יותר קצת...

זו דעתי..

דימה:)

נ.ב. FFF זה הליין לדעתי הכי טוב שיש, עם מוזיקה הכי טובה שיש, ומקום בו אחוז הערסים הקטן ביותר, ואני סטרייט לגמרי.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב. FFF זה הליין לדעתי הכי טוב שיש, עם מוזיקה הכי טובה שיש, ומקום בו אחוז הערסים הקטן ביותר, ואני סטרייט לגמרי.

נו שוב נכנסים לשטויות בסוף גם הת'רד הזה ינעל

כולנו מצטערים שהת'רד ננעל ובכל זאת לדעתי כולם יחזרו על תגובות כאלו ודומות בת'רדים אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שטויות?? רק ציינתי שאני אוהב את המסיבות האלו ושיש בהם קהל טוב, זה הכל!

לא קיללתי ולא ירדתי לרמה נמוכה!...

קחו דברים בפרופורצייה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורום קצת מתסכל אותי באחרונה. אני לא אוהב למחוק הודעות ולנעול ת'רדים אבל פשוט אין ברירה. הכתיבה של חלק גדול מהאנשים פה מבריחה הרבה כותבים שדווקא הייתי שמח אם ישארו.

יש כאן קבוצה של מספר ילדים בני 18-19 (ואני אומר ילדים לא בגלל גילם אלא בגלל התנהגותם) שרואים בכתיבתם שהרבה טסטוסטורון זורם להם באצבעות..

מלבד העובדה שהרבה פעמים הם מדרדרים את רמת הת'רד בכל מיני "בדיחות" כל אחד מהם חובש לעצמו כובע של מומחה ואם סותרים אותו חלילה, הדרך למטה סלולה.

אני מקווה שאותם משתמשים ישפרו את כתיבתם שכן אם לא פשוט אאלץ למחוק הודעות. אם מישהו ממכם לא בטוח אם אני מתכוון אליו אז מספיק חוסר הוודאות הזה בשביל לנסות ולשפר את כתיבתכם לכתיבה קצת יותר בוגרת. הפורום זה לא שכונה ולא צריך לדבר בו כמו בשכונה.

עריכה:

דימה, גל ניסה לדבר על נושא רציני ואתה טרחת לחזור שוב לנושא לא רציני ולא קשור. הדבר מדרדר את הת'רד הזה במיוחד אם יבואו עכשיו עוד תגובות בקשר לנושא שאותו אתה התחלת. מי שיזכיר FFF בת'רד הזה יחסם לשבוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורום קצת מתסכל אותי באחרונה. אני לא אוהב למחוק הודעות ולנעול ת'רדים אבל פשוט אין ברירה. הכתיבה של חלק גדול מהאנשים פה מבריחה הרבה כותבים שדווקא הייתי שמח אם ישארו.

יש כאן קבוצה של מספר ילדים בני 18-19 (ואני אומר ילדים לא בגלל גילם אלא בגלל התנהגותם) שרואים בכתיבתם שהרבה טסטוסטורון זורם להם באצבעות..

מלבד העובדה שהרבה פעמים הם מדרדרים את רמת הת'רד בכל מיני "בדיחות" כל אחד מהם חובש לעצמו כובע של מומחה ואם סותרים אותו חלילה, הדרך למטה סלולה.

אני מקווה שאותם משתמשים ישפרו את כתיבתם שכן אם לא פשוט אאלץ למחוק הודעות. אם מישהו ממכם לא בטוח אם אני מתכוון אליו אז מספיק חוסר הוודאות הזה בשביל לנסות ולשפר את כתיבתכם לכתיבה קצת יותר בוגרת. הפורום זה לא שכונה ולא צריך לדבר בו כמו בשכונה.

עריכה:

דימה, גל ניסה לדבר על נושא רציני ואתה טרחת לחזור שוב לנושא לא רציני ולא קשור. הדבר מדרדר את הת'רד הזה במיוחד אם יבואו עכשיו עוד תגובות בקשר לנושא שאותו אתה התחלת. מי שיזכיר FFF בת'רד הזה יחסם לשבוע.

ראשית, אני שמח שלא מחקת - כי היה לי חשוב שאנשים יתעוררו עקב ההודעה הזו.

דימה, אני אדם מאוד אופטימי, ולא תחרותי בכלל, ואני כן לוקח דברים ברוח טובה.

אבל - לא יתכן שאני אשקיע בכתיבת הודעה חשובה יחסית, ואתם תכנסו ותעשו מה שבא לכם שם.

יש פורום אוף טופיק, הוא יכול לתרום לכם שם, או בהודעות פרטיות.

מדובר על משהו שהוא גם קצת יותר גדול ממה שקרה לי, אלא על תופעה כמו שאייל ציין.

יותר מדיי אנשים חובשים את כובע המומחה, בעוד שאין להם מושג בנושא אודיו לרכב.

אפילו שלי יש כ"כ הרבה שנות נסיון - ולא וירטואליות אלא להיפך, נסיון בשטח, ואני לא מעז כמעט

להכנס לנושאים שאינני מתמצא בהם...

גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גל,

אמרת: "ואתם תכנסו ותעשו מה שבא לכם שם."

אני לא עשיתי כלום!!! להיפך, בתרד שלך רשמתי כל הכבוד, ואני רוצה שגם במרכז נעשה מפגשים...

אז אל תבוא אליי בטענות..

ובתרד הזה הספציפי, בנ.ב. רשמתי רק, אבל לא משנה...עזוב את זה, בתרד הקודם לא היה לי אפילו משהו קטן שרשמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גל,

אמרת: "ואתם תכנסו ותעשו מה שבא לכם שם."

אני לא עשיתי כלום!!! להיפך, בתרד שלך רשמתי כל הכבוד, ואני רוצה שגם במרכז נעשה מפגשים...

אז אל תבוא אליי בטענות..

ובתרד הזה הספציפי, בנ.ב. רשמתי רק, אבל לא משנה...עזוב את זה, בתרד הקודם לא היה לי אפילו משהו קטן שרשמתי...

לא דיברתי עליך ספציפית יא גנוב :) אני מדבר אל כל מי שלקח בזה חלק, ובכלל למה שקורה פה לאחרונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איייל אני בהחלט מסכים איתך אני כבר בפורום שנה יותר ומעולם לא היה כול כך מתסכל ליכתוב משהוא פה!

יש פה אנשים שמורידים את הרמה וסתם כותבים שטויות או חושבים שהם מבינים הכול כבר..

אם אני אחד הגורמים לבעיה אתה רשאי לדבר איתי בה''פ ולהעיר לי ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איייל אני בהחלט מסכים איתך אני כבר בפורום שנה יותר ומעולם לא היה כול כך מתסכל ליכתוב משהוא פה!

יש פה אנשים שמורידים את הרמה וסתם כותבים שטויות או חושבים שהם מבינים הכול כבר..

אם אני אחד הגורמים לבעיה אתה רשאי לדבר איתי בה''פ ולהעיר לי ...

כמו שאייל אמר אם אתה ( לא אתה ספציפית ) חושב שאני ( אייל ) מתכוון אלייך זה אומר שיש לך מה לשנות...

אייל אם יש לך משהו ספציפי להגיד לי אני אשמח לשמוע ( אני יודע שגם לי יש מה לשנות לפעמים..)

בכול מקרה גל אתה אחד האשנים הרצינים בפורום אז עזוב כך את זה בחפיף

אני מקווה שזה לא יוריד את הכניסות שלך לפה אה? של יהיו טעויות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאייל אמר אם אתה ( לא אתה ספציפית ) חושב שאני ( אייל ) מתכוון אלייך זה אומר שיש לך מה לשנות...

אייל אם יש לך משהו ספציפי להגיד לי אני אשמח לשמוע ( אני יודע שגם לי יש מה לשנות לפעמים..)

בכול מקרה גל אתה אחד האשנים הרצינים בפורום אז עזוב כך את זה בחפיף

אני מקווה שזה לא יוריד את הכניסות שלך לפה אה? של יהיו טעויות...

לא - זה לא יוריד ואני אמשיך לתרום כאן את מה שאני יכול.

רק בפעם בשאני יושב על הודעה אחת רצינית שתוסיף לכולם קצת על ההוואי והתחביב, אני מעוניין

שישאירו תגובה נורמלית ולא יגרמו לסגירת הת'רד.

תחשוב איך היית מרגיש אם הסקר של ה HU היה נתקע לך באמצע, ולא היית יכול לשמוע יותר תגובות,

או שאלות או מה לא?

גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה יופי, הכל בא על מקומו בשלום....

והכי הכי חשוב שגם לא כועס...

חברה אולי נארגן במרכז איזשהו מפגש או משהו?? אני מוכן לצלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...