Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני נמצא בצומת דרכים ואשמח להכוונה.

יש לנו 2 רכבי פיג'ו 107 ובעקבות התרחבות שצפויה לנו :) אנחנו צריכים רכב אחד גדול יותר שיתאים לעגלה ושאר ירקות.

הרכבים שחשבתי עליהם: C3, C3 Picasso, Jazz, Note, Space verso, Roomster, Fabia

כאשר מה שהינע אותי בבחירת הרכב זה א. בטיחות ב. חיסכון בדלק.

ניגשתי לכמה סוכניות כמו לובינסקי טרייד, שלמה סיקס וכו' וכולם הציעו לי רכבים מהסוגים שרציתי בתוספת של 30 אלף, כאשר הזולים ביותר היו ה C3 וה Roomster (תוספת של 15000) והיקר ביותר ה JAZZ (תוספת של 30000), לא היו להם כלל ניסאן או טויוטה.

הרכבים כולם מהשכרה או ליסינג משנתונים 2010 - 2012 ועם ק"מ של אזור ה 100 אלף או קצת יותר.

ההתלבטות:

1. האם להשאיר 107 אחת ולבצע טרייד באחת מהסוכניות כמו לובינסקי על רכב משומש אחר?

2. האם לעשות טרייד על שני הרכבים שלנו (2 107) לרכוש רכב חדש מהדגמים שרציתי (בתוספת של 301 או C איליזה שאין משומש) ולרכוש כרכב משני רכב משנתון נמוך כמו פיאט פונטו או קליאו בעד 15000 אלף?

בכל המקרים העדיפות היא לאוטומט, אמין וכמה שיותר חסכוני.

אשמח לעזרה,

תודה מראש.

פורסם

תשאיר 107 אחת.

תמכור בשוק החופשי 107 שניה.

תקנה לעצמך רכב בלי עסקאות טרייד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדיוק רשמתי שברשור אחר: תמיד עדיף לבוא עם כסף מהבית למו"מ על רכב חדש.

107 נמכרת נהנת ממחיר מחירון לא רע בכלל ולהערכתי נמכרת קרוב מאד למחירון כי היא דיי פופולרית.

פורסם

תודה, זה מה שרציתי לעשות אבל לא מתקשרים אלי בכלל :(

אמתין אולי עוד קצת, באמת שה 107 ואחיותה רכבים מעולים, אני יותר ממרוצה מהרכב הקטן הזה.

פורסם

אני גם לא קיבלתי טלפונים כשמכרתי פיאט פנדה. היה רק טלפון אחד אחרי שבועיים.

מה שעשיתי זה דבר פשוט מאוד - בדקתי מי מוכר במחיר הכי נמוך בלוח ושמתי מחיר נמוך ב-500 ש"ח משלו.

וואלה, הגיעו הטלפונים.

נכון, עוד ניסו להוריד - אבל אחרי 15 טלפונים וקונה הזוי אחד שהגיע, בעט בצמיגים והלך - בסוף הגיע קונה מתאים.

מה שבטוח, זו שההצעה שקיבלתי בטרייד אין הייתה נמוכה ב-5 אלף ש"ח מהמחיר הסופי שבו מכרתי. אז בשביל מה להתעסק עם טרייד אין ולהפסיד כסף, גם במכירה של הרכב וגם בקנייה של הרכב החדש?

פורסם

משה (?) איפה אתה נמצא? יש לי הרגשה שבמרכז(הרצלייה/ ת"א/ ר"ג)ואולי איפה שיש מרחקים גדולים לכסות (ב"ש) ה107 פופולרית יותר.

זו רק תחושה, אבל בת"א אני רואה כאלו המונים. אני מתאר לעצמי שאם אתה מתרחק מגוש דן את גם מתרחק קצת מהקהל.

פורסם

אתמול מכרתי את ה 107 הידנית שהיתה לי. לקח לי בערך חודש וחצי מרגע הפרסום (פרסמתי ב YAD2 ופה בפורום) למרות הנתונים הטובים של יד 1 פרטית וק"מ ממש נמוך. מה שעזר לי למכור היה להעמיד את הרכב באזור שאנשים יודעים שיש שם מכוניות למכירה. בכל עיר יש איזור כזה. לדוגמה בראשון יש מגרש חניה ציבורי ליד מרכז בן גוריון ויש איזור חנייה ליד המכללה למנהל. ברעננה עד כמה שאני זוכר מדובר על רחוב אחוזה עצמו. זה מה שעזר לי למכור.

אם יש אופציה להעמיד את הרכב במיקום מרכזי עם שלט למכירה זה יעזור לך מאוד.

אסף

פורסם

היי אסף,

תודה רבה! לצערי אין לי אופציה שכזו... הרכב בתנועה כל הזמן :)

ככה זה שאתה גר במושב אין דרך להתנייד ללא רכב :)

• תוכן חדש...