Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ניקוז אויר מאזדה 3


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לנקז אויר מהמערכת במאזדה 3 שנת 2004? הוחלף לאחרונה רדיאטור ומיכל עיבוי. סירקולציה במיכל קיימת. החימום בפנים הרכב לא כזה חם ואף נחלש בנסיעה. דבר נוסף לפעמים גם כשהרכב קר יחסית שעון החום מטפס כמעט ל-H ולאחר שנותנים קצת גז הוא חוזר לנורמל. עזרה... ותודה :|

פורסם

אם אינני טועה אין נקודות ניקוז ופשוט מלא נוזל בעדינות עד הסוף והנע את הרכב והוסף תוך כדי. את החימום לא לשכוח להעביר למצב חום בעוצמה הכי גבוהה. אם שעון החום מטפס גבוה קיימת בעיה וככל הניראה משאבת המיים היא הבעייתית.

פורסם

היי מאור..

מילאתי מים כשמיכל העיבוי פתוח עד שהרכב הגיע למצב עבודה. לחצתי גם על הצינורות כדי שהאויר יצא. החום מטפס לעיתים מאד רחוקות ממש לכמה שניות ולפעם אחת וחוזר למקום במכת גז. לגבי הטרמוסטט כפי שאמרתי הוא חדש. ולגבי משאבת המים-אם היא לא תקינה לא תהיה זרימה של מים בצינורות הנכנסים למיכל העיבוי אני מניח לא? בטורים נמוכים רואים שהצינור מכניס מים למיכל וכשנותנים גז יש זרימה חזקה מאד. זה לא מצביע על תקינות משאבה? עוד רעיונות לתופעה הזו?

×
×
  • תוכן חדש...