Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טלוויזיה 32ײ לסבתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היא רואה טלוויזיה לבד, למה לא לקנות לסבתא אזניות אלחוטיות שיתחברו לטלוויזיה.

יהיה פחות עוות של הקול והיא תוכל להאזין בלי להפריע את מנוחת השכנים.

פורסם

פעם ניסיתי אוזניות אבל אחרי תקופה קצרה

הסבתא החלה להסתבך איתן.

בזמן האחרון יש החמרה במצבה הבריאותי היא החלה לשכוח דברים, אני חושב שתפעול אוזניות היא פעולה די מסובכת עבורה במיוחד לאור מצבה.

לא יודע עד כמה זה אפשרי, הייתי רוצה שיהיה בטלוויזיה מנגנון שזוכר את הערוץ האחרון שהופעל טרם הכיבוי, כדי לחסוך שימוש ב av.

פורסם

בטלוויזיה הישנה של סבתא, פעם הערוץ האחרון נדלק ופעם לא, כנראה מדובר במכשיר ממש ארכאי.

הייתי בסופרסל דיל והמחירים ממש גבוהים, הכי זול שמצאתי היה 1500 מוצר מדבקה כלשהו.

פורסם

לסמסונג ב 900 בזאפ יש רמקול חלש.

אם תרצה למתוח קצת את התקציב, רכשתי לפני כמה חודשים Panasonic 32a410 והרמקולים מאוד חזקים, ובכלל מדובר בטלוויזיה מעולה.

Miata ND2

פורסם

יש לי מסך 32 של סאנסואי סאקורה ברזולוציה HD Ready שקניתי עבור חדר שינה ואני לא משתמש בו בכלל.

אם תרצה אני אשמח למכור אותו. (הוא במצב חדש לגמרי, הודלק מספר פעמים בודדות).

פורסם
אולי שווה לכם לבדוק ביריד העודפים ?

ממש במקרה היום יצא לי לבדוק, ידידה שלי ביקשה עזרה.

מה אומר, חרטה ברטה, ישראבלוף במיטבו. העיקר להעמיס להעמיס להעמיס ואפילו לא לטרוח לפתוח את זאפ או להבין איזה דגם נחשי המכירות דוחפים למר ישראלי :?

באבי סופר ובסניף של אלמ שמול קניון איילון המחירים היו נמוכים יותר (!!!) ממחירי היריד.

בסופו של היום יצאנו מאלמ עם LG 32 מדגם 569Z שמאופיינת ב 100HZ (אבל HD READY) ועם 3 שנות אחריות של ח.י מערכות ב 1,368 ש"ח. מכל מה שראינו זו לדעתי הייתה התמורה הכי טובה לשקל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם תרצה למתוח קצת את התקציב, רכשתי לפני כמה חודשים Panasonic 32a410 והרמקולים מאוד חזקים, ובכלל מדובר בטלוויזיה מעולה.

הפנסוניק 32a410 איכותית למדי, עם תמונה מעולה וכוללת גם ממיר עידן+ מובנה.

אם אתה מאיזור המרכז - שווה לקפוץ מחר בערב ליורוקום - רחוב דב פרידמן 4 רמת-גן.

יורוקום עורכת בסוף שבוע זה את המכירה השנתית המסורתית שלהם. מחר זה היום האחרון בין 19-22.

הדגם הנ"ל חדש נמכר ב- 1290 ש"ח עם 5 שנים אחריות. יש אותו גם בכמות מוגבלת מתצוגה במחיר של 999 ש"ח.

• תוכן חדש...