Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טלוויזיה 32ײ לסבתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מכשיר יעשה את העבודה. בקש בחנות הדגמה של עוצמת הקול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

~

עם דרישות כאלה, משהו עוצר אותך מלשים אצלה מכשיר יד שניה מהסוג הישן? (זה עם השפופרת)

אלה פחות או יותר הקריטריונים גם אצל אמא שלי, לכן מדי כמה שנים אנחנו לוקחים טלוויזיה כזאת שמישהו מוסר בחינם ומשתמשים בה עד שהיא מתפגרת.

פורסם

טלויזיות LCD, במיוחד הזולות שבהן, משתמשות במגבר עלוב של כ-10 וואט, וברמקולים זעירים.

לקבלת הספק גדול יותר כדאי לשקול CRT ישן, או אולי מגבר (המחובר לממיר) ורמקולים.

:turn-l:
פורסם (נערך)

אשקול את ההצעות

קראתי שגולן עומדים להיכנס לעולם הטלוויזיה בכבלים

קרוב לוודאי שכל מכשיר יעשה את העבודה.

תודה לכל המגיבים

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

10 ואט מספיקים כדי למלא אולם קונצרטים. תביאו בחשבון שההספק של רדיו-טרנזיסטור, כזה שמשמש לשמיעת חדשותוגלי צה"ל הוא בסדר גודל של 200-500 מיליואט, וגם הוא יכול להחריש אזניים.

כמובן שהכונה להספק RMS, לא כל מיני המצאות מנפחות מספרים של היצרנים, מה שמוכר כ-"PMPO" - מספרים מונפצים חסרי כל משמעות פיזיקלית, בדרך כלל בסדר גודל של פי כמה עשרות מהספק ה-RMS שהוא המדד הנכון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מדבר על RMS. ההספק של הטלויזיות LCD נמוך ממה שהיה מקובל בדור ה - CRT וגם הרמקולים פיזית קטנים יותר. רדיו טרנזיסטור מהדוגמה שלך יכול אולי להחריש אזניים אבל לא לנגן באסים. גם ההספק של סירנת אזעקה הוא וואטים בודדים והיא מחרישת אזניים, אבל באילו תדרים?

:turn-l:
פורסם

ואתה חושב שהאזניים של סבתא הן HiFi ? אני מניח שכבר עברה את גל 70, וממילא השמיעה שלה לקויה.

הרעיון של מגברים עתירי הספק הוא להשתמש בהם בעשירית ופחות מהספקם המלא, כך שהעיוותים יהיו מעטים. כאשר האוזן מעוותת ממילא אין לכך הרבה משמעות.

כמובן שלא נשאלו עוד שתי שאלות חשובות - באיזה חלל יוצב המכשיר ומאיזה מרחק מתכוונת סבתא לצפות בו.

פורסם

יש עכשיו מבצע בהום סנטר מוכרים טלויזיה פנסוניק 32" בפחות מהמחיר בZAP. גם סמסונג נמכרים יחסית במאוד זול בגודל כזה בשופרסל.

ובאופן כללי, עכשיו יש מבצעים בכל הרשתות. ממליץ לקנות טלויזיה מאחת החברות הידועות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לשלט אין כל משמעות. השליטה נעשית באמצעות השלט של YES/NOT כיון שיש משמעות רק לווליום ולכיבוי והדלקה.

פורסם (נערך)

לסבתא בטוח יש כסא אהוב. (ספה / כורסא)

תשקול להתקין לה 2 רמקולים לכיוון הכסא. בגובה האוזניים.

יש מערכות 2.1 של מחשב. (הכולל מגבר מובנה. ) כ 200-300 שקל.

זה יפתור לך את בעיית העוצמה.

תחבר ליציאת אוזניות של הTV. וזהו.

עכשיו חפש את הTV הכי זולה

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסבתא הגיעה ל85 ומשתמשת במכשיר שמיעה, חיבור רמקולים הוא רעיון מצוין שאמור לפתור את בעיית השמע.

ראיתי שני דגמים, בקצת יותר מ1000 ₪

הראשון של סמסונג והשני של טושיבה.

התמונה לא סופר איכותית, מאוד קשה לי לראות תמונה בלי חדות.

אמשיך לחפש.

אני גם מחכה שגולן ייכנסו לשוק הכבלים כדי שלסבתא יהיה מה לראות בסכום הוגן.

• תוכן חדש...