Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב בתקציב של 20 - 30 אלף.

אני לא נעול על סוג מסויים של רכב מה שחשוב לי שיענה לי לדרישות.

דבר שחשובים לי ולא מוכן להתפשר.

בטיחות ואמינות.

דברים שהייתי רוצה שיהיה אבל מוכן להתפשר עליהם

שהאוטו לא יהיה עגלה, אני לא מחפש מכונית מרוץ אבל אני גם לא רוצה מכונית שנחנקת לעיתים תכופות.

שהעיצוב החיצוני יראה כמה שיותר טוב.

שאזור תא הנהג לא יהיה משעמם שהאבזור יהיה ברמה סבירה.

בעקרון ממה שראיתי הלאנסר והפוקוס נראים כמתאימים לי. אף על פי שהייתי מעדיף רכב קצת יותר קטן. (הלאנסר ראיתי שבשנת 2009 היא קיבלה 5 כוכבים אז אני מניח שהמצב דומה ה06-8)

לגבי הלאנסר אני יודע שהביצועים עדיפים אבל בכל שאר הפרמטרים היא נופלת מהפוקוס.

הייתי רוצה פוקוס עם מנוע 2000 אבל אני ראיתי שדי קשה למצוא כאלה לפחות בתקציב הנ"ל.

חשבתי על פיזו 307 אבל נושא האמינות והגיר מאוד מפחידים אותי אז החלטתי לחתוך מהרעיון, אף על פי שהיא עונה לי על רוב הדרישות.

אני אשמח לשמוע מה דעתכם אולי יש אופציות אחרות שכדאי שאני אשקול, שוב אני לא נעול על סוג מסויים של רכב משפחתי\מיני\סופר מיני וכדומה, רק חשוב לי שיענה לי על הדרישות. אני מודע שהתקציב לא גדול אז אני אצטרך להתפשר על חלק מהדברים.

עריכה אחרונה על ידי sapter
פורסם

פיאט גרנדה פונטו תהייה תפורה לצרכיך. מנוע 1.2 ידני או 1.4 רובוטי - לבחירתך. רכב מעוצב ונעים לנהוג בו. חסכוני בטירוף, טיפולים זולים.

פורסם

הלאנסר שציינת הוא רכב נחמד מאוד ואמין אבל קח בחשבון שהוא קצת עגלתי .

הייתי חושב גם על סובארו אימפרזה 2006+

פורסם

גם האימפרזה וגם הלנסר של לפני 2009 אינן ידועות בבטיחות יוצאת דופן.

הפוקוס גם בטיחותית וגם אמינה - הביצועים פחות נוצצים, אבל סבירים.

סופר מיני - תוכל למצוא פונטו ידנית, ואם תמתח טיפה את התקציב תוכל למצוא שברולטו ספארק 1.2.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם ככה הלאנסר יורדת מהרשימה, הפונטו אני פחות מעדיף ממה שקראתי פה בפורום הביצועים שלה לא כל כך טובים.

ראיתי שבתקציב שלי אני יכול לרכוש איביזה 2005 או 2006 מנוע 1.4, לגבי בטיחות ראיתי euroncap שנת 2008 מקבל 5 ואילו 2002 מקבל 4 כוכבים, לא ראיתי שום דבר לגבי דגמי 2005 ו 2006, איך המכונית הנל לגבי אמינות? הדבר האחרון שאני רוצה זה לבקר במוסך כל שני וחמישי. הביצועים אני מודע לזה שזה מנוע 1.4 אבל אשמח לקבל לשמוע מניסיון של אחרים.

עריכה אחרונה על ידי sapter
פורסם

הסתכלתי על הונדה סיויוק שנתונים 05-06 מה דעתכם עליה (על הדגם הישן החדש לא נכנס בתקציב).

לגבי הפונטו אני מעדיף להתרחק מרכב חלשים, לא כל הנסיעות שלי יהיו בתוך העיר ואני לא רוצה אוטו שיתקשה בעליות.

אני רוצה רכב שישרת אותי בשנתיים שלוש הקרובות ויתאים פחות או יותר לכל תנאי הדרך.

• תוכן חדש...