Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לביטוח לפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פונטו ספייס 60 כ"ס ידנית 2003, אני בן 18 ואין לי היסטוריה של תאונות. כרגע אבא שלי משלם 7000 שקל ביטוח מקיף+חובה. חבר שלי משלם על אופל טגרה 6800 בשנה וחבר אחר משלם על איביזה טורבו 7000, לכן הסכום נראה לי מופרך לגמרי. כמה באמת צריך לעלות הביטוח הנ"ל?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

אין לנו מושג. אומנם אתה נהג חדש אבל גם מקום מגורים משנה ועוד כמה פרמטרים אחרים (כגון האם הספקת לעשות תאונה קטנה מאז שהוצאת את הרישיון)

תנסה לבדוק ולקבל הצעות מכמה סוכנויות ביטוח.

תעיף מבט גם באתר הזה:

גיא

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני בן 23 כרגע

יש לי פונטו 2003 ואני משלם על מקיף 2500 שח + 1910 על חובה

אין לי (טפו טפו) היסטורית תאונות

לפי דעתי בגלל שאתה גם נהג צעיר וגם חדש זה מעלה באיזה 1500 אם לא יותר

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

7000 ש"ח זה המון גם לנהג חדש בשביל פונטו.

החובה צריך לעלות בערך 2000. המקיף - אם לנהג בן 23 (שזה עדיין מתחת למדרגה הביטוחית של 24) זה עולה 2500 ש"ח, אין שום זה שלנהג חדש זה יעלה יותר מ-3500. כך שאני מעריך שמחיר הגיוני הוא 2000+3500 כלומר כ-5500 ש"ח ובוודאי לא 7000. מומלץ להרים טלפון לעוד כמה סוכני ביטוח בשביל למצוא את ההצעה הזולה ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי 7000 ש"ח זה יקר מידי.

אצלי בפיאט (2001) אני משלם בסביבות ה 4500 עד כמה שאני זוכר, וזה עוד אמור לרדת בעוד כמה חודשים. תנסה לברר בעוד סוכנויות ביטוח או אולי עם הסוכן הנוכחי, יכול להיות שחלה כאן טעות וגובים מכם סתם כסף... (זה קורה הרבה בארץ שלנו לצערי)

!AWDSOME

• תוכן חדש...