Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כניראה שלא תהיה ברירה אלא כן לנסות לחלץ בכוח וברגש את הפלאג ופשוט להמר על פתיחת ראש מנוע. פתיחה באמצעות םטיש אויר/אימפקט תגביר את הסיכוי לשבירת הפלאג שככל הניראה כבר עייף בשל הנסיונות הכוחניים להוציא אותו כך שאין לי מושג למה לחשוב על רעיונות שכאלה.

פורסם

אני כרגע נוקט בגישה של לא לעשות כלום... מה יקרה כשהפלאג יכשל?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אוקיי

ננסה לרסס WD40...

אני הולך להישמע אידיוט, אבל היכן הפלאגים נמצאים במנוע הזה?!

פורסם

כשל בפלאג עלול להוביל להריסת סליל ההצתה, מחשב וממיר קטליטי. בנוסף גם צריכת הדלק מורעת ואיתם הביצועים, שמלכתחילה לא מזהירים ברכב הזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני כרגע נוקט בגישה של לא לעשות כלום... מה יקרה כשהפלאג יכשל?

אני בעד - כמו שכתבתי יש סבירות שהמצת יחזיק עוד הרבה.

כאשר המצת יכשל, ידלק נורת CHECK ENGINE וסריקת המחשב יגלה את התקלה.

הרכב יגמגם, אבל תוכל לנסוע למוסך.

פורסם
אני בעד - כמו שכתבתי יש סבירות שהמצת יחזיק עוד הרבה.

כאשר המצת יכשל, ידלק נורת CHECK ENGINE וסריקת המחשב יגלה את התקלה.

הרכב יגמגם, אבל תוכל לנסוע למוסך.

אני באמת לא מצליח להבין את הסוג חשיבה הזאת!!!

מה ייתן לך בדיוק שתדחה את הבעיה??? אולי בכלל על תחליף פלגים עד שידלק מנורת אזהרה? גם רצועות וגם בלמים??!!!ראש ישראלי שכזה... (כמו בהודעות אזהרה במחשב ,תמיד לוחצים שאל אותי מאוחר יותר..)

אסור להציע כזה דבר לבן אדם שלא מבין מה הוא עושה ,ומה הם ההשלכות.. ,כמו שכתב מרק רק נזק זה יכול לגרום! ובד"כ המנורת אזהרה תידלק שכבר מאוחר מידי ,ולעיתים גם לא תיתן אפשרות להניע את הרכב על 3 צילנדרים

כמו שהרבה אמרו והציעו ,גש למקום עם סבלנות ,ושינסו לאט לאט וברגש להוציא את הפלג הסורר

בהצלחה

פורסם

אולי שווה לחמם קצת שמן מנוע ולשפוך על הפלג, השמן החם יהיה הרבה פחות צמיגי ואולי יחלחל בקלות יותר אל ההברגה. תן לשמן לשבת שם איזה 10 דקות ואז תנסה לפתוח עם ידית ארוכה.

פורסם

להיפך. לקרר. חימום האזור יגרום להתרחבות ההברגה והסיכוי לחלץ את הפלאג יהיה קטן יותר.

הייתי מנסה בבוקר מוקדם שאז כל המתכות מתכווצות בגלל הקור.

פורסם (נערך)

חדשות טובות... החבר'ה מכנופיית הטיפולים השוטפים פנו אליי וממש התעקשו שאגיע, על אף כל מה שנאמר בשרשור לגבי הסכנות.

בסופו של דבר הפלאג נפתח בקלות יתרה, מוזר לאור העבודה שקרוב משפחה שלי אמר לי שבמוסך ניסו לפתוח את הפלאג תוך שימוש בכוח רב ללא הצלחה. כניראה שהשימוש ב-WD40 תרם את חלקו לאחר תקופה. כמו כן, דאגתי שהמנוע יהיה בטמפ' עבודה טרם הוצאת הפלג.

אולי נקרא לזה "נס פלאג השמן" לכבוד חנוכה? :lol:

10 דקות עבודה...

כל ניסיון להציע תמורה כספית, שבהחלט מגיעה על ההתאמצות הרבה, נענה בשלילה. אין דברים כאלה.

עכשיו גם יש עוד דבר שאני יודע לעשות בעצמי ברכב בנוסף להחלפת שמנים ופילטרים. :roll:

בתמונה הפלאג המפורסם מהשרשור בידיו של רועי, שעל אף גילו הצעיר, מרבה לגלות בקיאות וניכר שהוא יותר מקצועי מרוב המכנואים שאני מכיר. :lol:

תודה רבה!

מחמם את הלב שיש אנשים כמוכם!

IMG_20141221_194358.jpg

עריכה אחרונה על ידי THELAD

• תוכן חדש...