Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש כאן

יש ל ניסאן טידה 2008 ולאחרונה בבוקר כשאני מתניע ואז לוחץ על הגז נשמע רעש של "חרחורים" (כמו ששותים משקה עם קש ובטיפה האחרונה מנסים לשאוב את הסוף) פתחתי את מכסה המנוע על מנת לבדוק מים ושמן, שמן תקין ומים חסר לגמרי אין אפילו טיפה (במיכל עודפים, לא בדקתי ברדיאטור).

אציין שלרכב הזה אף פעם לא היה חסר מים (לפחות לא ברמה כזאת שאין אפילו טיפה אלא ממש בקטנה - לעתים רחוקות).

מישהו אולי יודע מה הסיבה לכך שחסר מים לגמרי?

 

ועוד משהו נסעתי כך במשך מספר ימים ולא נדלקה אף נורת אזהרה, יכול להיות שבגלל שנסעתי ככה נגרם נזק למנוע?

 

תודה לעוזרים

פורסם
אם הרכב לא עבר התחממות קרוב לודאי שלא נגרם נזק.

התרוקנות מיכל העודפים זה הרע במיעוטו, בדוק מה קורה ברדיאטור וקודם כל מלא את הרדיאטור עד הסוף.

כניראה שיש לך נזילה.

הנזילות הקטנות והבילתי ניראות בדרך כלל מהמשאבת מים. חפש טיפטוף מתחת לרכב מיד לאחר כיבוי המנוע כאשר הוא חם.

יום טוב גם לך

פורסם
*תבדוק מים ברדיאטור גם

*אם נסעת וחום מנוע לא עלה אז לא נגרם נזק

 

זה מה שמוזר, אם נסעתי לפחות 20 דקות+ בלי מים במשך כמה ימים איך זה שלא עלה חום? זה לא נשמע הגיוני

 

אם הרכב לא עבר התחממות קרוב לודאי שלא נגרם נזק.

התרוקנות מיכל העודפים זה הרע במיעוטו, בדוק מה קורה ברדיאטור וקודם כל מלא את הרדיאטור עד הסוף.

כניראה שיש לך נזילה.

הנזילות הקטנות והבילתי ניראות בדרך כלל מהמשאבת מים. חפש טיפטוף מתחת לרכב מיד לאחר כיבוי המנוע כאשר הוא חם.

 

הבנתי... אני אבדוק ואעדכן מחר

 

 

תודה על העזרה חבר'ה.

פורסם

עדכון:

 

פתחתי את הפקק של הרדיאטור כשהמנוע כבוי כמובן והמים היו שם עד הסוף, לגבי המיכל עודפים מילאתי אותו בלילה וכשבדקתי בבוקר ראיתי שהוא התרוקן מעט כשהרכב עמד בלילה, לא נראה טיפטוף מתחת לרכב לאחר כיבוי המנוע כשהוא חם.

לצערי כבר נסעתי במצב הזה במשך כמה ימים כי לא הייתי מודע לזה, מנורה של חום לא נדלקה למזלי ואני מקווה שלא נגרם נזק למנוע

עדיף לגרור אותו למוסך? אני מעדיף לא לקחת סיכון ונסוע איתו ככה.

מה אתם אומרים לגבי כל הנושא הזה?

 

שוב תודה

פורסם

לפני שאתה בכלל לחושב לנסוע עם הרכב תמלא מים ברדיאטור גם אם נראה לך שהוא מלא.

תמלא לאט מאוד ותראה אם אתה מצליח להוסיף מים וכמה, עדכן אותי.

פורסם

לקחתי את הרכב למוסך, ואמרו שהכל בסדר למרות שהמיכל התרוקן לגמרי פעם אחת, מוזר.. אני אעקוב אחרי זה.. ונראה אם יהיה חסר מים..

 

עוד משהו, בזמן נסיעה שמועים רעש של אגזוז כמו סתימה, במוסך שהייתי בדקו את זה על הדרך ואמרו שצריך להחליף סעפת יניקה מפני שהיא סדוקה, מה טווח המחירים להחלפת סעפת יניקה כולל עבודה? (מחיר של משומשת ומחיר של חדשה כולל עבודה)

תודה

×
×
  • תוכן חדש...