Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לדעת איך אני פותח את הסמל אצלי ב 500, הוא בפנים משום מה מאוד עכור ועם סימני מים שאני מעוניין להוריד ולחדש את הסמל (לקנות חדש כמעט 150 ש"ח) וזה אצלי בקדמי והאחורי.

ראיתי באיזה אתר בחו"ל שהצליחו להפריד את הכיסוי פלסטיק שמעל הכיתוב FIAT, האם זה דורש פירוק של הסמל בשלמותו מהרכב, או שניתן להוציא את הפלסטיק השקוף לבד עם איזו מחט? לא ניסיתי יותר מדי.

Opel Adam S 2017

פורסם

מוזר שאי אפשר כי ראיתי אנשים בחו"ל שכן עשו, אבל לא נתנו הסבר לצערי.

תודה על הלינק אולי אזמין בכל זאת

Opel Adam S 2017

פורסם

יש בעיה רצינית לסמלים האדומים של פיאט, שלי קיבל גוון צהוב ואפור.

בנוגע לפתיחה שלו, צריך מברג ואומץ כדי לפתוח אותו, לא בעיה להגיע לזה. שמים מברג בין הפלסטיק השקוף לפלסטיק הכסוף ופותחים.

ממליץ לך באמת להזמין חדשים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תודה רבה

AVIZAZ גם אצלך הוא נהיה עכור בפנים? אצלי רק מתחת לפלסטיק הוא התכער לגמרי.

לגבי לפתוח את הסמל אני לא יודע איך זה בפיאט 500 - הבנתי שיש ניטים שתופסים אותו, וצריך ממש לפתוח בפרונט את הבמפר הקדמי כדי להסיר??

באחורי אותו הדבר?

נ.ב בלינק שנתנו כאן כתוב "Bidding for a fiat 500 badge "

וכתוב שזה קדמי בלבד

Opel Adam S 2017

פורסם

למה לא לנסות את השיטה של חוט דייג ופן?

ממש כמו שמורידים סמלים וכיתוב מהישבן של הרכב.

אני לא יודע איך הסמל בנוי, אבל אם זה 2 חתיכות פלסטיק מודבקות, אולי יעזור.

"יאללה בירי".

פורסם

sciPopPo אתה הAUDIO KING של פורום דיטיילינג :-D

פורסם

אצלי האזור היה גם מן עכור כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שאין לי מושג על מה מדובר , יש לך איזה לינק או סרטון על זה ביוטוב?

יוליאנקס - כמעט בכל פיאט ראיתי את זה, רק אולי בחדשות מאוד זה לא קיים, הפלסטיק מגן כאילו על הכיתוב FIAT, אבל הוא לא אטום ואז קורה שמים / גשם מלוכלך מחלחל לאט וגורם לעכירות הזו, כל כך מיותרת שיטת הבנייה של הסמל.

מעניין אם החומר SPOTLESS יעזור במקרה הזה אם אצליח להתיז אותו בפנים.

Opel Adam S 2017

פורסם
בידע של דיטיילינג, לא אודיו, הכוונה לאותו כמות הידע בתחום :)

אז שישנו את השם שלו ל sciPoPoTheKing :wink:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...