Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההנחה שלך שיש תשובה למצב שחוקית אינו מוגדר לא נכונה.

אגב הלינק שצירפת - דמגוגיה ריקה מתוכן, במקרה ההוא הבעיה לא הייתה היעדר התמרור (קל להאשים את מע"צ), הבעיה הייתה שנהג הרכב הפרטי בהיעדר התמרור חצה אי תנועה ונסע בנתיב הנגדי.

מה בין הבחירה המטומטמת של נהג הרכב והיעדר התמרור? כלום ושום דבר.

לכן גם הסיבה לתאונה נקבעה כנראה כסטייה מנתיב הנסיעה ולא "תשתית".

דמגוגיה ריקה מתוכן.

אגב Google Street View לא צילמו דווקא את המקום המעניין, כדי לדעת האם יש או אין תמרורים כלשהם, כי המקום המעניין נמצא מעבר לקו הירוק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ההנחה שלך שיש תשובה למצב שחוקית אינו מוגדר לא נכונה.

אגב הלינק שצירפת - דמגוגיה ריקה מתוכן, במקרה ההוא הבעיה לא הייתה היעדר התמרור (קל להאשים את מע"צ), הבעיה הייתה שנהג הרכב הפרטי בהיעדר התמרור חצה אי תנועה ונסע בנתיב הנגדי.

מה בין הבחירה המטומטמת של נהג הרכב והיעדר התמרור? כלום ושום דבר.

לכן גם הסיבה לתאונה נקבעה כנראה כסטייה מנתיב הנסיעה ולא "תשתית".

דמגוגיה ריקה מתוכן.

אגב Google Street View לא צילמו דווקא את המקום המעניין, כדי לדעת האם יש או אין תמרורים כלשהם, כי המקום המעניין נמצא מעבר לקו הירוק.

1. אני מניח שיש תשובה למצב שאני מתאר, פשוט עדיין לא מצאנו אותה.

2. טייבה, טירה וקלנסואה, או בכינויים "המשולש", נמצאים בתחומי הקו הירוק ולא מעבר.

3. עצם העובדה שהתאונה נגרמה בגלל אגו מנופח או בחירה מטומטמת של הנהג, אינה משנה את העובדה שבקטע הרלוונטי אין תמרור המורה ששני הנתיבים הופכים לנתיב אחד.

ארז רונן

פורסם
1. אני מניח שיש תשובה למצב שאני מתאר, פשוט עדיין לא מצאנו אותה.

2. טייבה, טירה וקלנסואה, או בכינויים "המשולש", נמצאים בתחומי הקו הירוק ולא מעבר.

3. עצם העובדה שהתאונה נגרמה בגלל אגו מנופח או בחירה מטומטמת של הנהג, אינה משנה את העובדה שבקטע הרלוונטי אין תמרור המורה ששני הנתיבים הופכים לנתיב אחד.

1. זה כמו שתניח שיש משמעות לאיתות שמאלה במעגל תנועה. זה שאתה מניח שיש תשובה לא אומר שיש תשובה.

תקנות התעבורה כבר צוטטו והדבר היחיד שנשאר זה כמו שציינתי תקנה 21 שהיא כללית ולא ספציפית להסתיימות נתיב.

2. לא לפי גוגל Street View, כי הם התחילו לצלם רק מהנקודה שבה שני הנתיבים התמזגו ובהמשך הדרך מערבה (כשיש נתיב אחד ולא שניים).

3. א. אני אכן לא רואה תמרור בצילומים של גוגל, בהסתייגות שלא ניתן להתקרב אלא רק לראות מכיוון הנתיב הבודד הפוך לכיוון התנועה (וכך היינו אמורים לראות גב של תמרור, שלא ראיתי כזה), על האספלט יותר קל לראות שאין תמרור 814.

ב. התאונה נגרמה בגלל גורם אנושי, וספציפית חציית אי תנועה ונסיעה בנתיב הנגדי. לתמרור החסר אין תרומה לתאונה, שזה לא הפריע לך לפני הודעה אחת לטעון הפוך:

כלומר טענת שהיעדר התמרור הוא-הוא הגורם לתאונה, ולא חו"ח נהג שעשה עבירה בריונית ושילם על כך, ולצערנו גם בני המשפחה שלו שילמו על כך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
1. זה כמו שתניח שיש משמעות לאיתות שמאלה במעגל תנועה. זה שאתה מניח שיש תשובה לא אומר שיש תשובה.

תקנות התעבורה כבר צוטטו והדבר היחיד שנשאר זה כמו שציינתי תקנה 21 שהיא כללית ולא ספציפית להסתיימות נתיב.

2. לא לפי גוגל Street View, כי הם התחילו לצלם רק מהנקודה שבה שני הנתיבים התמזגו ובהמשך הדרך מערבה (כשיש נתיב אחד ולא שניים).

3. א. אני אכן לא רואה תמרור בצילומים של גוגל, בהסתייגות שלא ניתן להתקרב אלא רק לראות מכיוון הנתיב הבודד הפוך לכיוון התנועה (וכך היינו אמורים לראות גב של תמרור, שלא ראיתי כזה), על האספלט יותר קל לראות שאין תמרור 814.

ב. התאונה נגרמה בגלל גורם אנושי, וספציפית חציית אי תנועה ונסיעה בנתיב הנגדי. לתמרור החסר אין תרומה לתאונה, שזה לא הפריע לך לפני הודעה אחת לטעון הפוך:

כלומר טענת שהיעדר התמרור הוא-הוא הגורם לתאונה, ולא חו"ח נהג שעשה עבירה בריונית ושילם על כך, ולצערנו גם בני המשפחה שלו שילמו על כך.

1. עדיין אין לי תשובה...

2. מזל שלא גוגל סטריט וויו קבעו את גבולות מדינת ישראל...

3. טענתי נלקחה מדברי תושבים מקלנסואה שטענו את הטענה הבאה:

"תושבי קלנסווה הסמוכה האשימו בעקבות התאונה את מע"צ, בגין היעדר שילוט בכביש. "בכביש של יישוב יהודי זה לא היה קורה", טענו. הם סיפרו כי במשך שנים הם פונים למע"צ, למשטרה ולשאר הרשויות הרלוונטיות כדי שיציבו שילוט מתאים שיודיע שהכביש הופך לנתיב אחד. לטענתם, כל פניותיהם אינן נענות, הרשויות מזלזלות בהם ואין זו התאונה הקטלנית הראשונה בכביש."

מאחר והמעורב בתאונה נהרג, אני מניח שלא נוכל לשאול אותו, מה גרם לו להתבלבל ולסטות לנתיב הנגדי.

למעט תקלה טכנית, כל (רוב) התאונות נגרמות עקב טעויות אנוש. לעתים, מה שגורם לבן האנוש לטעות, זה העדר תמרור/תמרור מטעה.

ארז רונן

פורסם

1. אשמח לשמוע אם תמצא משהו בנושא.

2. מסכים איתך לחלוטין, והעובדה בעינה נותרת, למעט נסיעה למקום התאונה אין לנו דרך לראות מה יש או אין שם.

3. התושבים יכולים לטעון כפי שהם רוצים, אולי מזל שהכביש בתחומי הקו הירוק אחרת היו מאשימים את היהוד, אף אחד מהם לא בוחן תנועה, ולפי הטענה שלהם לכולם אין גם הבנה תעבורתית בסיסית.

המעורב אולי נהרג, אבל עדיין יש לנו את הנתונים הללו:

א. ההרוג בן המקום, סביר להניח שמכיר את הכביש ולא בדיוק הופתע מכך שהנתיב הסתיים.

ב. כשהסתיים הנתיב הוא בחר שלא לבלום אלא לחצות אי תנועה ולנסוע בנתיב הנגדי.

היעדר השלט לא הכריח אותו לחצות אי תנועה (את אי התנועה הוא יכל לראות בעצמו, וזה כן קיים) ולא הכריח אותו לנסוע בנתיב הנגדי.

לכל היותר היעדר השילוט היה יכול להוות הגנה אם התאונה הייתה צד בצד עם רכב אחר באותו כיוון, או תאונת חזית-אחור מכיוון שהוא נאלץ לבלום בלימת חירום (ואז כמובן האשמה של הרכב שמאחור).

אז כן, זה פופוליסטי במגזר הערבי להאשים את השלטונות בהכל, כולל בכך שהנהגים מתנהגים כמו בריונים, ואפילו רצוי להוסיף קצת ניחוח של גזענות, כאילו שנהגים יהודים בריונים לא קיימים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...