Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים בדרום חיפה ל 4 חדרים נעים החל מ 1.4 מ"שח [בקירוב] בקומה שנייה שהיא בעצם קומה ראשונה מעל הלובי [זהירות: מחשיבים את הקומה הראשונה ככקומה שנייה בגלל שהלובי של הכניסה בעל גובה כפול]

ועד 1.7 מ"שח ויותר [בפרויקטים נחשבים יותר], לדירת 4 חדרים גדולה קצת יותר ובקומה גבוהה יותר בשליש העליון של המגדלים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיזו סיבה?

א. האצטדיון.

ב. זה נראה כמו פרוייקט תלאי עקב לחץ מצב הדירות, בדומה לנוה דוד. לא בונים כי יש דרישה, אלא כי יקנו גם אם תבנה בתוך הקישון.

לגבי טירת הכרמל,

המחירים שם היו נוחים בעבר, יחסית לתמורה.

עם זאת, עצם זה שדירות שם היו במחירים נוחים, הם אפשרו לאנשים תושבי טירת הכרמל לשפר דיור לשם ומשכו אוכלוסיה שלא יכלה להרשות לעצמה איזורים אחרים.

אז - 4 חדרים ב950 א' אולי הייתי קונה שם.

אבל היום אתה מקבל את אותה 4 חדרים ב1.3. עצם זה - מפריע לי

אני במקומך הייתי ממשיך לחפש ביקנעם...

משכנתא זה קל

פורסם

epiphone, בתקציב שעומד לרשותנו אני לא בטוח שזה ראלי :) שקלנו הרבה דברים רק רובם לא ראליים.

זה כמובן לא מבוסס על ידע. בכל אופן, אשמח להיות מופתע.

הבעיה שאנחנו "דבוקים" לחיפה, היא שגם אני וגם זוגתי עובדים בעיר. ולהתחיל לנסוע אפילו אם זה עד יוקנעם ועוד מתי שיש ילד בתמונה. בעייתי.

בעיה נוספת שלזוגתי אין רשיון.

פורסם

האמת שהעלתי בתור אופציה בתור אחד שגם פחות או יותר בודק סביב ורוצה להשאר באזור חיפה בעיקר בשביל קרבה למשפחה,

ומנסה לחפש אופציות קרובות וממה שעד עכשיו בדקתי בסך הכל נראה כפרי ושקט,

ישנה תחנת רכבת בעתלית (סביר להניח שלא עם תדירות גדולה, אבל בכל זאת), מבחינת תחבורה ציבורית אחרת עוד לא ממש בדקתי,

אם יש אנשים שיוכלו לנדב מידע מבוסס על המקום לא יזיק,

מה גם שלא ממש הבנתי על איזה תקציב מדובר מבחינתכם.

so far so good so what

פורסם

מבחינת מרחק יקנעם לא מהווה בעיה - אני גר בחיפה, אשתי עובדת ביקנעם ובדרך כלל אין יותר מדי בעיות בדרך, אלא אם יש בעיה חריגה בכביש 70/75. כלומר - יש שעות עומס אבל נדיר שהתנועה ממש עומדת. העניין הוא שאצלך מדובר בנסיעה בכיוון ההפוך, וזה דורש בדיקה מעמיקה בשעות הרלוונטיות לך.

שאלת תם - מה לגבי נשר והקריות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההתיחסות לנושא הזיהום בעייתית מאד, כיון שחלו בו שינויים גדולים מאד. למשל - מפעל נשר לא קיים כבר די הרבה שנים, וגם הזהום מתחנת הכוח ומהמפעלים הכימיים הצטמצם מאד אם כי בהחלט קיים. מעבר לכך צריך לבדוק את משטר הרוחות, דומני שהאזור המזוהם ביותר הוא טבעון שבדרך כלל נחשבת מבוקשת. מכל מקום, לא בדקתי את מפות הזום בשנים האחרונות כך שאיני יכול ליעץ בעניין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבנין בו אני גר בן 10 שנים, בשכונת רמת חן בחיפה שהיא שכונה "טובה" מאד, ממוקמת מצויין וחדשה יחסית, נמכרה זה עתה דירת 4 חדרים+מרפסת שמש קטנה בקומה 4 מתוך 5 עם חניה ומחסן ב-1,200,000 ש"ח.

לא רחוק, בפרוייקט פינוי בינוי ברחוב חביבה רייך ברמות רמז נמכרות דירות 4 -4.5 חדרים חדשות ומרווחות מאד עם מרפסת וחניה בפחות מ-1,150,000 ש"ח.

אפשר למצוא בחיפה דירות טובות במחיר סביר יחסית לישראל

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עכביש - מה מצב הדירה שאתה מתאר? כמה שיפוץ הא מצריכה?

אני יודע על מספרים דומים גם בסביוני דניה. העניין הוא שמדובר בבנינים בני 15 ומעלה, כך שהדירות מצריכות שיפוץ בדרגה זו או אחרת.

פורסם

מטבח מקורי מהקבלן במצב סביר.

הדירה זקוקה לריענון בלבד.

מי שממש יחפש להשקיע יקבל עודף מ-50,000 ש"ח אחרי שיעשה מטבח חדש ברמה טובה ,חדרי שירותים חדשים וצביעה כללית ואיכותית

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אתה נשמע לי אופטימי במידה חולנית אם אתה חושב שאפשר לחדש מטבח וחדרי שירותים בפחות מ-50 אש"ח, אלא אם מדובר בהחלפת דלתות הארונות בלבד ושיש חברון במטבח, וקרמיקה וכלים סניטריים בסיסיים ביותר בשירותים.

ומעבר לכך - קשה לאמוד עלות שיפוץ לפני שבודקים את הדירה באופן יסודי.

פורסם

רמת חן יש אחת בחיפה, מצפון לרח' חנקין הרחוב הראשי קרוי בת חן. מדובר באחת מתת השכונות היותר יוקרתיות של נוה שאנן.

• תוכן חדש...