Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'אנטים של ליאל יפים מאוד לטעמי,

אבל כן אני לא רואה איפה זה קשור לשאלה שלי :)

לגבי נייר שיוף ואיזה נייר כדאי להתחיל / רטוב או יבש?

Opel Adam S 2017

פורסם

ביקשת קיבלת,

הנזק הכי רציני זה בתמונה 5 ותמונה 1 שזה שפשוף מדרכה או כרסום לפי הצבע תחבורה ציבורית :p

נ.ב כן אני יודע הצמיג במצב מזעזע ואני צריך להחליף

IMAG0944.jpgIMAG0938.jpgIMAG0939.jpgIMAG0940.jpgIMAG0941.jpgIMAG0942.jpgIMAG0943.jpg

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

יש פה לא מעט עבודה, אבל לא בשמיים. את רוב הפגיעות שייף עם 240 בהתחלה ורד עד 400, איתו גם אפשר עם מים.

חשוב - אם יש לך דופן שטוחה, שים את נייר השיוף ע״ג פלטת עץ א פלסטיק, כדי שתשייף בהתאם לפני השטח.

מה שכן מטריד אלו הפגיעות העמוקות יותר. פעם תיקנתי ג׳אנט פגום כזה עם חומר פחחים גס ועד היום זה תקין,

אבל זו לא שיטה שאני ממליץ עליה בשקט (חומר שביר+ג׳אנט שסופק חבטות ומתעוות=סדקים). אבל - לא שיש לך מה להפסיד.

וכמובן - צבע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

תודה רבה

הכוונה לדופן שטוחה ופלטת עץ, אתה מתכוון פשוט לעטוף איזו חתיכה עם הנייר שיוף ובעצם לעבוד איתו נקודתית?

לרדת מנייר 240 ל 400 - פשוט לקנות אחד כזה ואחד 400 ולעבוד איתם אחד אחרי השני?

רק עם 400 אפשר לעבוד עם מים?

נ.ב שאלה נוספת, מהו ה FILLER PRIMER והאם כדאי להשתמש בו כדי למלא שריטות קטנות או ישירות לשייף הכל וזהו?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

כן לגבי חתיכת העץ, שתשמש כבסיס ישר כשמשייפים מקום ישר.

מים אתה יכול בכל נייר, אבל אין סיבה בנייר הגס יותר כי אתה גם ככה עובד אח״כ עם עדין.

תפקיד המים הוא לסלק שבבים שעשויים להוסיף שריטות.

יש שני אופנים לתיאור פילר. האחד הוא חומר מילוי כמו חומר פחחים והשני הוא צבע בסיס עבה שיודע למלא שריטות ממש עדינות.

ממה שרואים בתמונות, בחלק מפגיעות פילר צבע לא יספיק. צריך חומר עם יותר בשר.

אבל שוב, זה מהתמונות בלבד, לא שולח אותך אוטומטית לרכוש חומרים. אולי שווה להתחיל בשיוף ולראות

אם אתה מתגבר על הפגיעות רק עם זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אחלה תודה רבה על התשובות והעזרה :)

מקווה שאספיק השבוע / שבוע הבא אם יהיה מזג אוויר נחמד לעבודה בחוץ

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...