Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נותרו המועמדות הסופיות לרכב מיני שאמור לשמש לנסיעות לירושלים.

ברמת העיקרון, אין לי בעיה לקנות מליסינג 0 קילומטר, אך גיליתי לפתע שבנוגע לפיקנטו, חברות הליסינג נותנות רק 3 שנות אחריות. ולא נותנות את 4 שנות אחריות החלקיות, ואף לא ניתן להשיג את הדגם המאובזר יותר.

לכן, אני נמצא בהתלבטות רצינית, עשיתי נסיעת מבחן על ה I-10 החדשה ועל הפינקטו. שתיהן דגם האוטומט מנוע 1.25, אך לא יצא לי לבדוק אותם בתנאים בין עירוניים כמו שצריך.:-(

אני מחפש רכב חסכוני בדלק, נוח לנהיגה בין עירונית וזריז יחסית לקטגוריה.

הפיקנטו יתרונות- הרגישה זריזה יותר בזכות מעברים קצרים בין ההילוכים, 3+4 שנות אחריות, צריכת דלק טובה יותר מהיונדאי (?)

חסרונות- בידוד רעשים מעט פחות טוב, קטנה יחסית ליונדאי מבחינת תא מטען.

יונדאי I10- יתרונות- בידוד רעשים מעולה, נוחה ומאובזרת בדומה לפיקנטו, מרווחת.

חסרונות- 3 שנות אחריות, צריכת דלק גבוהה המפיקנטו (?) מעברים ארוכים בהילוכים מעניקים תחושה עצלה לרכב.

יש לי שלוש שאלות מרכזיות, שאני אודה מקרב לב לכל אחד שיעזור לי לקבל החלטה:

1. האם אכן צריכת הדלק (בין עירונית) של הפיקנטו טובה יותר מהיונדאי I-10 ?

2. מי מבין השתיים תהיה נוחה יותר לנסיעה בין עירונית של 40 דקות לירושלים?

3. מי תהיה דינאמית יותר מבחינת עקיפות והאצות (יחסית לקטגוריה כמובן...)

תודה רבה לכל מי שלוקח את הזמן לענות!:-)

יהונתן.

פורסם

הם יהיו די דומות מבחינת צריכת הדלק ומבחינת כוח מנוע,אישית הייתי מעדיף את היונדאי בגלל מושבים עם תמיכת צד טובה יותר,וסלון בעל 2 צבעים שלדעתי נעים יותר.

אני לא הרגשתי שהפיקנטו יותר נוחה,אבל נוחות זה אישי לכול אחד.

דווקא מבחינת חיסכון זה הצד החלש שלהם,ורכבים כמו המיקרה או ספייס סטאר יהיו יותר חיסכוניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הולך עם יוליאן, הפיקנטו לא הכי נוחה והיונדאי הרבה יותר תומכת. מבחינת דלק שתיהן כמעט אותו הדבר. נסעתי כמה פעמים בפיקנטו גם כנהג וגם כנוסע וזה היה סיוט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

האם אתה חייב אוטמאטית? הפיקנטו מגיעה גם בגרסה חמימה עם מנוע 1.2 וגיר ידני.

יתרונות:

- זריזה יותר

- חסכונית יותר

- יפה יותר

- מתנהגת יותר

חסרונות:

- 3 דלתות בלבד

- שיכוך המהמורות קצת פחות טוב

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

היונדאי 1.25 בגרסתה היא מעולה, עם רק היה דגם כזה ידני היא הייתה נחטפת (טוב לפחות אני הייתי חוטף אחת). לא נסעתי על הפיקנטו אבל אני בעל I10 ידנית ואני רק יכול לדמיין את ההנאה עם מנוע חזק יותר.

פורסם

ה1.25 בהחלט חזק יותר וזה מורגש,אבל זה לא 106gti.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...