Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

ברוך השם התרחבנו. יש לנו 4 ילדים קטנים (עד גיל 5)

מחפשים רכב 7 מקומות, חשוב שהיה מרווח יחסית וחשובה הבטיחות

יש לנו כרגע Hyundai i30cw ואנחנו מרוצים.

תקציב- לרכב יד שניה, אפשר גם מליסינג, כ- 90K.

חיפשתי בפורום ומצאתי בעיקר שרשורים ישנים.

תודה מראש על העזרה, אשמח לאופציות לבדיקה באופן כללי (ולהמלצות אם אפשר)- אני לא מבין גדול ברכבים.

שרון

פורסם

למשפחה עם 4 ילדים קטנים - שלמיטב הבנתי יסעו ביחד לא מעט - הסעות לגן/בי"ס כל בוקר צריך להקפיד על נוחות כניסה ויציאה. בגילאים הללו חובה התקן ריסון = מושב בטיחות. ולכן כל עניין הקשירה והשחרור לא פשוט ודורש אקרובטיקה.

הדלת של המאזדה 5 אידאלית - אבל האוטו עצמו צפוף. לסיאט אלהמברה יש אותו פתרון אבל יקרה מדי.

צריך מכונית רחבה למדי בשביל 3 מושבי בטיחות באותה שורה. הפורדים - גלקסי ו S-MAX נהנים מרוחב מתאים. עלות התחזוקה שלהם תהיה גבוהה ממה שאתם מכירים בגלל ביטוח ודלק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני דווקא הייתי מחפש סיטרואן C4 פיקאסו.

יש היצע גדול בשוק עם מחירים מצויינים (רק לוודא שמסתדרים עם הגיר הרובוטי שלו, ושהוחלפה שרשרת טיימינג שנוטה לשעות צרות במנוע שלה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיקאסו בהחלט שווה בדיקה. תכנון מרחב מצויין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חפש הונדה FRV, רכב 6 מקומות דיי חסכוני,מרווח מספיק בשביל 4 ילדים וזוג,

הנדסת אנוש מהטובות שיצא לי לראות ברכב, המון תאי אחסון נוחים למשפחה

אין לרכב בעיית אמינות ידועה מה גם שהגיר והמנוע שלו פועלים באופן חלק

חפש אחת יד שניה, אחת שמורה תעלה לך סביבות ה80 וישאר לך עודף להתקין מערכת טובה (=

פורסם

אני במצב משפחתי דומה לשלך כבר כמה שנים. אנחנו פסלנו את כל הרכבים כדוגמאת מאזדה 5, פיג'ו 5008, סיטרואן C4 פיקאסו, רנו סנייק, פורד אס מקס, פורד גלאקסי ושות מכיוון שהשורה ה-3 מאוד צפופה וקשה יחסית לכניסה.

כמו כן בכל הרכבים הנ"ל כאשר השורה ה-3 בשימוש אין תא מטען.

אנחנו בחרנו להושיב בכל שורה 2 ילדים בכדי שאף אחד מהם לא יהיה לבד ולכן פסלנו גם את האופציה שכיסא אחד בשורה ה-3 יהיה מקופל, שים לב שאם תבחר באופציה הזו ומכיוון וכל הילדים שלך בכיסאות בטיחות הכניסה לשורה ה-3 תהיה דרך תא המטען.

מהסיבות הנ"ל אנחנו בחרנו ללכת על קאיה קרניבל שהוא מיני וואן פול סייז. סה"כ האוטו גדול וממלא את יעודו כהלכה ובאמינות. הרכב נוח לנסיעה, מזגן חזק מאוד ונפרד לכל אחד מהשורות עם יציאה נפרדת לכל מושב אך לא מפנק בצורה יוצאת דופן. הרכב הבא שלנו יהיה קריזלר וואיגר/טוטיה סיינה/שברולט טראוורס

פורסם (נערך)

אין שום בעייה להושיב ילד לבד בשורה שלישית,מניסיון. לפעמים אפילו עדיף (והמבין יבין).

זה אינו פוגע קשות בתא המטען. בצד אחד כסא עם ילד, בצד שני המטען (קשור בדר"כ לעוגנים).

אין שום בעייה שילד יכנס מדלת המטען. הם אפילו נהנים מזה.

הבעייה היחידה שאני רואה: שורה שלישית אינה בטיחותית כמו שורה שנייה בתאונת שרשרת בעיקר.

למרות זאת: מבחני הריסוק מראים עמידות מפתיעה לחלק מהדגמים , אפילו בשורה השלישית. חפשו את הוידאו במרשתת.

לעלות ממיקרו ואן למיני ואן משמעו לעלות בהוצאות השוטפות - תלוי בכיס שלך. הקרייזלר יופי של רכב וגם השברולט אם יש לך את הממון (כי הם גם קצת כבדים ומכורים לטיפה השחורה).

מיקרו-ואן, כמו C4 picasso ,מאפשר להשאר עם תחזוקה דומה במחיר ל i30cw שיש לך כיום (גם בדלק).

הקיה קרניבל ברמת תחזוקה ומחירים אחרת. סתם לדוגמא: אפילו החלפת גלגל תעלה יותר. תעשה בדיקה .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

על הC4 אני לא ממליץ עקב אחוזים גבוהים למדי של רכבים עם בעיות, תנסה את האורלנדו שם תקבל גם מנוע חזק וגם צריכת דלק יחסית שפויה,

הונדה FRV גם מומלצת חסכונית אמינה ותא מטען מכובד.

עם האחזקה לא כ"כ מעניינת אז פורד SMAX מעולה (תא מטען ראוי גם לאחר השורה השלישית)

והקרניבל טובה מאוד אבל סובלת מחיבה יתרה לתחנות הדלק.

פורסם

קרניבל היא יחסית מרווחת גם בהשוואה לשאר הרכבים הגדולים.

בגדול בתקציב הזה אתה מוגבל לחפש רק בשוק היד שנייה ולכן הייתי ממליץ לך להתמקד בחיפוש אחר דגם או שניים ולשקול כל מקרה לגופו- כי כשקונים משומש חייבים לבדוק את הרכב הספציפי ולא את החוו"ד הכללי עליו.

• תוכן חדש...