Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היות ואנו גומעים בסביבות 30000 ק"מ בשנה החלטנו למצוא פתרון לנושא הדלק...

חשבנו בכיוון של הרכבים הנ"ל.

אשמח ללמוד מנסיונכם והבנתכם מי מתאים יותר לצרכי המשפחה[זוג+2בגירים],מי מומלץ לחיסכון בדלק?

כ"כ אשמח לקבל פרטים על נושא האחזקה והטיפולים ברכב.

בתודה,

פורסם

בס''ד

ההונדה תהיה אמינה ותשמור על הערך לטווח הארוך אבל היא צפופה יותר

ואם תסע ברנו ותרד לניסאן אתה תבין למה אמרתי תרד ...

תחפש B4 מוסבת לגז או אפילו מאליבו מוסבת לגז תקבל רכבים גדולים נוחים ואמינים

או לחילופין חפש מונדאו דיזל שמורה תתאים לצרכים שלכם

ושוב ההונדה מבחינת אמינות תהיה הכי אמינה שיש אבל לשני בגירים יהיה צפוף ...

בהצלחה

פורסם

הפלואנס הרבה יותר נוחה ומרווחת מהאינסייט שלדעתי היא מכונית לא מספיק מגובשת.

מחוץ לעיר רכבי דיזל חסכוניים יותר וגם מספקים ביצועים טובים בזכות מנועי הטורבו הגמישים ובמקרה של הפלואנס גם גיר רובוטי כפול מצמדים.

פורסם

ההונדה אינסייט זה "חרא" של אוטו. נקודה. הבחירה בינה לבין הפלואנס דיזל היא No Brainer.

הפלואנס נמצאת בארץ מספר שנים והמוניטין שלה טוב למדי כמכונית עם מכלולים מכאניים בשלים (כולל תפוצה לא מבוטלת אצל נהגי מוניות ומורי נהיגה). גרסת הדיזל מוצלחת מאד וסופר חסכונית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לשמעון סטיגמות בע"מ, אין קשר לירידת הערך. מה גם שבשני המקרים הרכבים יהיו עם ק"מ גבוה במכירה כך שאת שניהם יהיה קשה למכור.

ואגב, הפלואנס הדיזלית שומרת דווקא יפה מאוד על המחירון שלה, מבצעים שהיו לפני כמה חודשים - מודל 2011 החל מ75,900₪. (זה בטח לאחת שבורה עם ק"מ אסטרונומי), זה מחיר דומה לטויוטה קורולה או יונדאי i30 מאותה תקופה.

אין מה לחשוב, הק"מ שאתם הולכים לעשות ואתם 4 בוגרים ברכב, מה שאומר שהבחירה הטבעית היא הפלואנס דיזל ללא ספק בכלל.

מדובר ברכב שנכון לעכשיו מציג אמינות מאוד גבוהה אצל מורי נהיגה, נהגי מוניות וציי רכב.

להוריי יש את השילוב מנוע/גיר המדובר על המגאן אסטייט, צריכת דלק מעולה, זמינות כוח מצוינת.

אבא שלי משיג בכביש 6 נתון של 1:22-1:23 עם נוסעים, מטען ומזגן.

נגד אצלנו בבסיס עם האינסייט שנוסע רגוע מאוד, מגרד את ה1:20 והוא נוסע לבד לרוב.

סביר להניח שאם היה נוסע מהר יותר צריכת הדלק הייתה נפגעת לכיוון ה1:18.

זמינות הכוח באינסייט פחות טובה ובהרבה.

מישיבה בשתיהן, הפלואנס הרבה יותר מרווחת, בפלואנס גם יצא לי לנהוג ובסך הכול התרשמתי לטובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על תשובותכם המפורטות,אשמח לדעת מבעלי נסיון עלויות אחזקה וטיפולים

של הפלואנס דיזל.

פורסם
האינסייט לא תסחב טוב כמו הפלואנס ודווחו בעיות יציבות ואחיזה.

בעיות יציבות ואחיזה לאינסייט? אני נהגתי על אינסייט 2010, יש לה היגוי נחמד מאוד וחד למרות ההגה החשמלי, ולגבי האחיזה זה הכל חוץ מ"בעיות יציבות ואחיזה". הרכב יציב במישור ועבור נהיגה נורמאלית האחיזה משרה ביטחון ואין שום דבר חריג גם על רטוב, היא מאפשרת לקחת סיבובים במהירויות מעל הממוצע שאנשים נוסעים בדרך כלל ללא שום ציוצים מיותרים. אולי זה לא רכב המתאים ביותר תחובבי הגה שאוהבים לתקוף פניות, אבל זה בסדר, הרי מטרה העיקית שלו לחסוך.

אני ממליץ על רכב דיזל עבור נסועה שנתית כזת, בנהיגה חסכונית יהיה חסכוני יותר מאינסייט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לי מושג מהיכן מגיעות כאן חוות הדעת לגבי האינסייט, מכל מקום ניסיוני שונה לחלוטין, יופי של אוטו, מסתובב סביב 18 ק"מ לליטר כשעיקר יתרונו בנסיעה עירונית צפופה, שם לדיזל אין הרבה מה להגיד בכל הנוגע לחיסכון. ואני מתייחס לדגם 2011 שחנה אצלי ליד הבית כשלוש שנים. אותה שנה עודנה מערכת המתלים של האוטו ששיפרה מאוד את איכות הנסיעה ממנה סבל קודם האוטו הזה. האינסייט החדשה שיצאה לכבישים החל ב 2012 כבר קיבלה איכויות נסיעה ועידון ברמה באמת גבוהה, גם מרחב הפנים והאיבזור שופרו. את הפלואנס לא מכיר, נראה שהיא מרווחת משמעותית ולכן בהרכב האנושי שיאכלס את האוטו של המתלבט יש לה בהחלט יתרון.

• תוכן חדש...