Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אחת, מומלצ בחום, מנוע חזק, ועוד פעם חזק!,גיר 7 הילוכים, רכב גדול,מרווח, בגאג ענק, בשיוט כביש 6 1 ל 15, בעיר 1 ל 10 תלוי עם מזגן בלי מזגן...ביטוחים וטיפולים זולים (כמו הקורולה). קח סיבוב ותעלה ממצאים לעומת הסיוויק שלך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גיר שבע הילוכים?! אתה בטח מתכוון לגיר רציף עם תיכנות לכאילו שבע הילוכים... המנוע לא רועש?! עד כמה לדעתך היא שונה מהקורולה מבחינת נוחות? אני לא מת על הקורולה... איך השוק שלה?! נמכרת במחירון?

פורסם (נערך)

נסעתי כמה פעמים נסיעות ארוכות באוונסיס שנת 2010 של חבר שלי, ההתרשמות שלי הייתה שהמנוע מרעיש הרבה מעל המקובל, התחושה הפנימית פשוטה, למרות שחלק נרחב מהדשבורד עשוי מחומר איכותי, הגיר הרציף במצב נורמלי גורם לנסיעה פלגמטית וחסרת מחץ, למרות שבפועל הביצועים אולי בסדר, במצב ספורט התחושה והביצועים בפועל טובים, אבל תחושת המסטיק של הגיר הרציף בולטת.

בסך הכל בשנים אלו 2010 עד 2012, המתחרות העיקריות היו עם גיר אוטמטי 4 או 5 הילוכים, שזה פיגור טכנולוגי ורכבים עם גיר 4 הילוכים הייתי פוסל בכל מקרה.

האוונסיס אמינה מאד, האוונסיס של חבר שלי עם 300 אלף קילומטרים וללא בעיות. לאחרונה הוא נזכר להתקין עליה גז, עובד בסדר מלבד זינוק קופצני.

צריכ דלק לאורך כל ה- 300 אלף קילומטרים, 1 ליטר ל- 11 קילומטרים לנסיעה שברובה היא בינעירונית. צריכת דלק עם גז, 1 ל 10.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא תרגיש קפיצה מדרגה גדולה מהסיויק (מלבד הגודל אוליי), לצומת לבך אם אתה מצפה לכך.

הרכבים דומים באופיים, הביצועים דומים, אני אהבתי יותר את התחושות בסיוויק.

מה חשוב לך ברכב?

פורסם

בסך הכל רכב בסדר ולא יותר,הגיר הרציף מעצבן וגורם למנוע להרעיש בהאצה,לא נוחה במיוחד,חסכונית למדי בדלק{לא כמו שסובארו רשם},ולא יקרה לאחזקה.

• תוכן חדש...