Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר של 800 ש"ח לתיקון מסך מרוסק מחנות ששכחתי את שמה (הפרטים בבית) שנמצאת על המסגר, ליד בנק דיסקונט (מול הארליי דוידסון).

1. מה דעתכם עליה? יש למישהו ניסיון איתה?

2. המלצות לחנות אחרת?

תודה.

פורסם

זה עולה בין שליש לרבע ממה שדרשו ממך, וזה תהליך יחסית פשוט.

אולי אפילו תהנה ממנו כמו שאני נהנה מזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחפש רכיב שרשום OEM או ORIGINAL, ומוכר עם הרבה מכירות של רכיבים מאותו סוג, ופידבק חיובי של 99 ומעלה אחוז, רצוי כזה שרשום אצלו TOP RATED SELLER.

אם אתה לא רוצה להתעסק עם הדבקות, תזמין מסך שהוא כולל את המסגרת פלסטיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

digitizer זה רכיב שאחראי עם הטאצ' עצמו. ב99 אחוז מהמקרים הוא מגיע ביחד עם המסך.

איך אתה מבדיל - אם רשום display + frame זה בא עם מסגרת, אם לא רשום frame, זה מסך לבד.

הסרטון ששמתי בהודעה קודמת אמור להראות לך מה ההבדל.

לגבי הבדלים בין מקורי ללא מקורי אני מעדיף לאלה שיש להם יותר ניסיון ממני להסביר. למיטב ידיעתי ההבדל הוא בעיקר באיכות הזכוכית. במעבדות תיקונים בישראל כנראה שב99 אחוז מהמקרים ישימו חלק לא מקורי, ויקחו מחיר של מקורי.

עוד דבר - המסך לרוב בא יחד עם הזכוכית שלו, מאחר והפרדה בינהם לרוב תשבית את המסך.

פורסם

אני קניתי באיביי ב-91 דולר מסך (שזה אומר בנקסוס 5 מכלול שכולל את ה-LCD, הדיגיטייזר והזכוכית. למיטב הבנתי אין אפשרות להפריד בין הנ"ל) אבל בלי המסגרת.

החלפתי לבד לפי מדריך ביוטיוב.

כלים נדרשים:

1. כלי פלסטיק לפתיחת קליפסים (כמו מפרט של גיטרה)

2. פן לשיער (כדי לחמם ולשחרר את הדבק. אין הרבה. לי יש פן פצפון סיני מאיביי)

3. מברג פיליפס קטן.

זהו.

אין צורך במברגי כוכב שונים ומשונים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני קניתי באיביי ב-91 דולר מסך (שזה אומר בנקסוס 5 מכלול שכולל את ה-LCD, הדיגיטייזר והזכוכית. למיטב הבנתי אין אפשרות להפריד בין הנ"ל) אבל בלי המסגרת.

החלפתי לבד לפי מדריך ביוטיוב.

כלים נדרשים:

1. כלי פלסטיק לפתיחת קליפסים (כמו מפרט של גיטרה)

2. פן לשיער (כדי לחמם ולשחרר את הדבק. אין הרבה. לי יש פן פצפון סיני מאיביי)

3. מברג פיליפס קטן.

זהו.

אין צורך במברגי כוכב שונים ומשונים.

תוכל בבקשה לתת הקישור? גם אם הוא ישן, התיאור יעזור לי.

לגבי המברג: האם בטוח שהוא "לוקח" את אותם בורגי כוכב?

פורסם

בנקסוס יש ברגי פיליפס

פורסם

זה בדיוק מה שאתה צריך.

זה החלק ללא המסגרת, כפי שאני קניתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אגב - היכן בארץ אני מוצא דבק דו צדדי דק שכזה? אני מבין שאני אצטרך אותו למיקום מחדש של הסוללה ועוד פה ושם.

האם קיים בחנויות אלקטרוניקה, למשל? אנטנות רצון...?

פורסם (נערך)

לגבי הדבק חפש ב ebay double sided adhesive tape m3

תקפיד לקנות של M3 לא חיקו זול שיזוז בזמן שהטלפון מתחמם.

לגבי המסך ,בסרטון שמצורף יש לינק לחנות שמוכרת את המסך עם הדיגיטייזר.

בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • תוכן חדש...