Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה: להאיר את החניה (פתוחה, חשופה לפגעי מזג האוויר) בלילה בצורה נוחה, ולאפשר עבודה לילית על הרכב (מכונאות / דיטיילינג וכו')

תצורת החנייה היא בצורת T (רכב אחד נכנס לתוך החניה, והרכב השני חוסם אותו , כך שאשמח להאיר את שניהם במידת האפשר.

ההספק החלש ביותר הוא 10W, ועלותו היא כ35 שקלים מאיביי. (כמובן שישנם גם הספקים גבוהים יותר הנעים בין 10 ל100 וואט).

לדעתכם, כמה יחידות אני צריך (בהתחשב בתצורת החנייה, וכן חשיפה מקסימלית של האור על הרכבים, כדי למזער אזורים "מתים" וחשוכים)

וכן, על איזה עוצמה הייתם הולכים (אם הייתי מצליח לראות בעיניים, היה לי קל יותר להחליט) וכיצד הייתם ממקמים אותם?

M-TECH E46

פורסם

במידה ודרוש הרבה אור. הייתי הולך על 3 או 4 פנסי מיטל הליד. של 150w. אין לד שיכול להתמודד איתם. ממקום אחד בכל פינה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בנוגע לכמות, מצטרף להמלצה מעליי:

4 פרוזקטורים, אחד בכל פינה או זוג בכל צד (2 בימין 2 בשמאל).

פנס מטאל הליד הוא רעיון מצויין אבל יקר. לדעתי לא זה הכיוון שפותח השירשור חותר אליו.

רעיון זול, טוב וזמין מיידית הוא נורות כספית. כ 25-30 שח לנורה חזקה עם הברגה רגילה E27 (הברגה של נורה רגילה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פנס מטל עולה כולל מנורה כ150~ שח ברשת מחסני תאורה

4 כאלו בשטח של 20 מר חניה זה חתיכת עוצמה

יש אפילו יותר גדולים באיזור ה200

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כדי לחסוך עלויות לטווח הארוך, הייתי הולך על 3 נקודות תאורה (חניה בצורת T, אז מקור אור אחד בכל קצה) אפשר ללכת על תאורה חסכונית (פלורוסאנט PL) - בכל קצה 2x23W. אולי פחות חזק מכספית אבל לדעתי יספק ויחסוך כסף.

פורסם

ראשית, תודה על התגובות.

הייתי מעדיף ללכת בסופו של דבר על לד, היות והוא זול, חסכוני, ומוגן מים.

אני מעדיף להכנס כמה שפחות לפרוייקטים של איתור גופי תאורה מוגנים, או מנורות שיכולים להנזק בגלל ונדליזם.

גם אני חשבתי בכיוון של 4 יחידות, כעת נותרה רק שאלת ההספק

דעתכם?

M-TECH E46

פורסם (נערך)

10 וואט נותן אור חלש למדי. מספיק כדי לראות את דרכך ולא להתקע בעצמים - לא הרבה יותר מזה. השאלה למה אתה מצפה. נגד ונדליזם לדעתי גם 4 מנורות של 10 וואט יספיקו. לעבודה על הרכב - לא ממש. שקול להתקין 4 מנורות לד שידלקו קבוע, ועוד פרוז'קטור הלוגן של פעם (300 ואט ומעלה) שיופעל רק במקרה הצורך (למשל עבודה על הרכב).

אגב, אפשר לקנות נורות LED שמתאימות לפרוז'קטורים הישנים של נורות ההלוגן (הנורה נקראת R7S).

red-r7-8-watt-118mm-led-lamp.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

חברים. הוא מחפש אור !!!

אור במטרה לזהות גוונים. ליכלוך. סריטות. וכו. במטרה לעשות ניקוי יסודי לרכב.

4 כאלו (מטל הלייד 150W) מינימום לשטח של 4 מטר על 3 מטר. (מבחינת צורה ועוצמה) עולה כ 250-350 שקל ליחידה. מנורה טובה (אוסרם / GE) עובדת כ 10,000 שעות

מבחינת חשמל של 4 כאלו לשעת עבודה 600W לשעה = 40 אגורות!

להחליף בLED.

אתה צריך 8 פרוזטרים של 100W.

זה אומר יחידה עולה כ 250-300 שקל. (אחריות שנה) החלפה זה מחיר יחידה חדשה.

8 פנסים 800W לשעה = 54 אגורות לשעה.

לLED יוצא יקר יותר

נ.ב. הכותב עבד 10 שנים בהתקנות של תאורת שטח.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

תיקון. פנס LED 100W. יעלה החל מ300 שקל ועד 600 שקל. ואחריות לשנה. (וצריך את האחריות !)

מבחנת נדליזם. אין הבדלים. כולם IP65. כולם עם זכוכית קדמית. ומכה תשבור אותם. הבדל. יהיה בנזק לפנס.

בLED. החלפה זה תמיד פנס חדש !

המטל. מנורה זה 70-80 שקלים.

הבדל בקניה זה:

מטל = לפי 300 שקל יחידה. (כולל נורה) 300X4 זה 1200 שקל.

LED = לפי 400 שקל בארץ. 4 = 1600 שקל (ותגלה שזה לא מספיק) ואז עוד 4 =1600 , סה"כ 3200 שקל.

אגב 4 מול 4. 400 שקל הבדל = ל 1000 שעות עבודה ל 4 פנסים מטל.

אתה יכול להוסיף 2 פנסי 10W LED. ללילה בתור אור חירום / גישה

פורסם

שכנעת אותי.

אתחיל ברכישת זוג מטל הלייד. ואתקדם משם, אולי הם יספקו את הסחורה.

אולי אשלב גם זוג לד בעוצמה גבוהה במעט (30W נניח)

אחר כך, אוכל לשחק איתם (לתעדף את תאורת הלד לכניסה /יציאה ואת המטל הלייד לצרכי עבודה על הרכב).

סאונדמן - אתה לא ירושלמי במקרה, נכון? :wink: (הייתי שמח אם היית יכול להעיף מבט).

M-TECH E46

פורסם

א. אני ירושלמי.

ב. יש לאלעד את המספר שלי

ג. יש לי פנס 400 להביא איתי להראות לך את ההבדלים.

• תוכן חדש...