Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי עקפה את מאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי עקפה את מאזדה במכירות ברכב שלה לחודש נובמבר 2100 רכבים לעומת 1800 של מאזדה.

אני חייב להודות שפיקפקתי ביונדאי, אבל באמת זו ההצלחה השקטה.

מה שכן, אני רואה יותר ויותר אנשים הולכים לקוראניות מיפניות, אין מה להגיד הקוראניות יצאו בדגמים מאובזרים ואמינים מאוד מהשנים הקודמות והשם הרע שיצא להם.

תראו את יונדאי אלנטרה, נראת כמו גולף בפנים.

גם יונדאי סונטה לוקחת בלי לחשוב פורד מונדאו או מאזדה 6.

גם הג'יפונים העירוניים כגון הינדאי טוסון, עוקפים בנתוני נוחות וכוח ג'יפונים יפניים כמו הטויוטה ראב 4

זה ממש מוזר, אבל אני מקווה שידעו להעריך את הקוראנים.

כי ששומעים דיהוו צוחקים, ואני ממש מבואס שהמחירון של הרכב שלי נמוך יחסית נורא, לרכב בן 10

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

רוב מכוניות (ה)יונדאי החדשות שאתה רואה בכביש (ואני לא מדבר על יונדאי קופה ודגמי השטח, אם כי גם הן לפעמים נחשבות) הן רכבי ליסינג/השכרה. ואלו בעצם הרכבים שאתה רואה בטבלת המכירות...

מה שאירוני (ואולי אף עצוב) זה שסוף סוף כשלמאזדה יש תוצרת ראויה אזי יונדאי עוברת אותה. אני מניח שזה מדגיש את מה שרוב הזמן אנחנו אומרים בפורום על שוק הרכב בישראל :roll:.

פורסם

זה היה ידוע שמאזדה ויונדאי יעלו לראש הטבלא וכמובן שיונדאי במקום הראשון.

תאמת (תאמת = את האמת) לפי דעתי אלא שתי חברות מאוד ממוצעות ויחסית זולות, כניראה שאצלנו אוהבים מכוניות זולות.

פורסם

תסתכלו עם המספרים השנתיים. מזדה עדיין עוקפת את יונדאי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כי ששומעים דיהוו(racer) צוחקים, ואני ממש מבואס שהמחירון של הרכב שלי נמוך יחסית נורא, לרכב בן 10

אתה מתכוון לאופל קאדט לא?!:roll:

יונדאי,מנקודת המבט שלי לפחות,היא חברה שמורכבת מטלאים, ואין לה אף עיצוב אחד שראוי לעלות על פס היצור מתוצרתה.

קצת הונדה,יגואר וקורטוב מכל השאר והנה לפניך המהות של יונדאי.

ואם אני לא טועה, הייתה גם פרשה כלשהי בנוגע לרמאות בנוגע בהספקי המנועים שלהן...

אין לרכבים האלה מה להציע חוץ ממחיר נמוך, ובמדינה מתוקנת עם מיסוי נכון, אף אחד לא היה מתקרב אליהן.:|

just my 2 cts

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

עכשיו כלומביל ממש מנסים לתפוס תאוצה עם האלנטרה ומכניסים בה מסכי DVD. אני חייב להודות שיונדאי זה ממש אחלה אוטו בשביל המחיר שלו פעם הייתי ממש אנטי לגבי יונדאי אבל נסעתי באלנטרה שעולה כמו סופר מיני (115K) וממש התפלאתי מהנוחות שבה אני מקובל על ידי המושב האחורי: מושב ממש תומך, מרחב מאוד גדול לרגליים ורמקולים ממש טובים על הפנל של הבגאז'.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
גם יונדאי סונטה לוקחת בלי לחשוב פורד מונדאו או מאזדה 6.
אני לא מכיר את המשמעות התחבורתית של "לוקחת". מה, בביצועים? באמינות? באיכות? בנוחות?

אני לא מכיר תחום שבו הסונטה עדיפה על המונדאו וה- 6, למעט, אולי, מחיר.

כי ששומעים דיהוו צוחקים, ואני ממש מבואס שהמחירון של הרכב שלי נמוך יחסית נורא, לרכב בן 10
בל ייעצב לבבך יען כי לא דייהו בידך כי אם שברולט!

אז תעשה מה שעשו GM, קלף את הסמל של דייהו, שים סמל של שבי ולך למפגש מועדון מכוניות השרירים הקרוב.

פורסם
אני לא מכיר את המשמעות התחבורתית של "לוקחת". מה, בביצועים? באמינות? באיכות? בנוחות?

אני לא מכיר תחום שבו הסונטה עדיפה על המונדאו וה- 6, למעט, אולי, מחיר.

בל ייעצב לבבך יען כי לא דייהו בידך כי אם שברולט!

אז תעשה מה שעשו GM, קלף את הסמל של דייהו, שים סמל של שבי ולך למפגש מועדון מכוניות השרירים הקרוב.

"לוקחת" הכונה שהיא יותר זולה, אבל נותנת תמורה יותר מלאה.

ורק מלפני שנתיים דיהוו שיכת לשברולט, ככה שהדיהוו שלי זה דיהוו מקורית, עם אותו עיצוב והכל ממש אופל קדט כמו שאמרו

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ואני יוסיף עוד נתון אחד שצה"ל החל לרכוש מכוניות יונדאי לקצינים הבכירים.

(מאמין שתיהיה המשכיות עד להחלפת הרנו מגאן).

סא"ל כבר מקבלים את האקסנט החדשה.

רס"ן מקבלים גטס חדשה.

הנתנים שראית הם לא נתונים רשמיים כוללים.

גם מאזדה וגם טויוטה עדיין מעל יונדאי בכל הקשור למכירת רכבים.

פורסם

רס"ן מקבלים גטס חדשה.

הנתנים שראית הם לא נתונים רשמיים כוללים.

גם מאזדה וגם טויוטה עדיין מעל יונדאי בכל הקשור למכירת רכבים.

אם הייתי סא"ל הייתי מתחנן שישאירו לי את האסטרה/מגאן:-P

פורסם
"לוקחת" הכונה שהיא יותר זולה, אבל נותנת תמורה יותר מלאה.

ורק מלפני שנתיים דיהוו שיכת לשברולט, ככה שהדיהוו שלי זה דיהוו מקורית, עם אותו עיצוב והכל ממש אופל קדט כמו שאמרו

הצחקת אותי. תמורה יותר מלאה? במה בדיוק?

ועוד יותר מצחיק שאתה מנסה להתפאר שהדייהו שלך היא מקורית. כי הרי דייהו ידועה באיכויותיה הנפלאות במיוחד בשנים הללו. עדיף כבר שהיא הייתה שברולט, תאמין לי.

ואלנטרה בהחלט לא נראית כמו גולף מבפנים. או בכלל קרובה לגולף בכל פרמטר.

גם הסונטה מתחבאת בבושה מפני המונדיאו וה-6.

ואין שום קשר למחירון של הדייהו שלך, שמן הסתם צריך להיות ברצפה כי דייהו כ"כ לא הצליחו פה שהם נעלמו לחלוטין. ותאמין לי שאין שום סיבה להעריך אותם. (את יונדאי טיפה יותר בזמן האחרון).

ול-BMW - ממש במקרה אני מאוד מעודכן בבחירת הרכבים של משרד הבטחון וכלל צה"ל ויודע את הדרישות ומה מניע את מקבלי ההחלטות שם. תאמין לי כשאני אומר שאין כאן שום קשר לאיכות. נראה אותך מסרב כשמציעים לך רכבים כאלו בהנחה של 20%...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סמוך עליי שאני מכיר את ההיסטוריהב של דיהוו יותר ממך, ועדיף שהיא תיהיה בבעלות גרמנית (אופל) ולא אמריקאית.

והדיהוו זה רק רכב עבודה שלי יש לי גם הונדה סיוויק.

פורסם

ול-BMW - ממש במקרה אני מאוד מעודכן בבחירת הרכבים של משרד הבטחון וכלל צה"ל ויודע את הדרישות ומה מניע את מקבלי ההחלטות שם. תאמין לי כשאני אומר שאין כאן שום קשר לאיכות. נראה אותך מסרב כשמציעים לך רכבים כאלו בהנחה של 20%...

רוני

רוני, אני מקווה שלא הבנת מדבריי שגם אני בדעה של deawoo racer והיונדאי איכותיות ומשודרגות ברמה שלהם.....

(נראה כאילו כתבת את זה בגסנון שאני בדעה שצה"ל בחר בהם בגלל שהם טובות ואיכותיות...)

בקיצור ממש לא...

גם אני מודע להנחה הרצינית שקיבלו בגין הרכבים האלה...

ידוע הרי שהצבא חושב על כסף וחיסכון (יש מספיק ג'ובניקים שיתקנו את הרכבים האלו, ממש כמו הבחירה ההזויה בקניה של רנו מגאן אוטומטית לרכב שעובר 140K בשנה).

אם הייתי סא"ל הייתי מתחנן שישאירו לי את האסטרה/מגאן:-P

אוווי כמה שאתה צודק..

האסטרה פשוט מעולה ומדהימה... לדעתי הקניה הטובה ביותר שצה"ל עשה בציי הרכב.

פורסם

רס"ן מקבלים גטס חדשה.

רוב רבי-הסרנים שאני ראיתי מסתובבים על גטס, היו על גטס מהשכרה. השאר דאגו להוריד את המדבקות של סע-גל, כך שלא יכולתי לדעת בוודאות :???:

בכל מקרה, ממה שראיתי עד עכשיו, כמה אלופי-משנה קיבלו "שברולט" חדשות. הם ממש בולטות על רגע הרנו מגאן לסוגיהן בחניה של הבסיס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סמוך עליי שאני מכיר את ההיסטוריהב של דיהוו יותר ממך, ועדיף שהיא תיהיה בבעלות גרמנית (אופל) ולא אמריקאית.

ומי בדיוק נדמה לך ששולט על אופל? (למקרה שאתה לא יודע הנה רמז - GM!)

ובנוגע למגאן צבאיות - רובן לא עושות 140K בשנה. ושוב אני יודע את זה ממקור ראשון (עשיתי שערוך של ממוצע הק"מ השנתי למכוניות רבות ביניהן המגאן. אם אני זוכר נכון הממוצע הוא כ-37000 ק"מ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...