Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קבריולט-רודסטר , עד 100K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופשבוע נעים

חלום ילדות קטן, רכב ספורט עם גג נפתח.

שישמש כרכב שני בבית , לנסיעה בתוך העיר מידי פעם ולרוב לסופשבוע בלבד.

בקרוב אהיה בן 24, והגיע הזמן לסמן V גם על זה.

חשוב לציין שאני לא לחוץ לקנות כלל, אני מחפש אקזמפלר שמור בלבד.

ההתלבטות היא

מאזדה MX5-NC, משנת 2008 ומעלה.

אבארט 500C.

מיני קופר S קבריו או מיני רודסטר.

אאודי A3 קבריו.

על הMX5 קראתי המון באינטרנט ובפורום רודסטר , נאמר עליה המון,כמויות של הנאה, רודסטר אמיתית.

על שאר המתחרות אין לי שום ידע, אשמח לחוות דעתכם :wink:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

אני חושב שהמיאטה תהיה הפתרון הכי אמין, זול וספורטיבי ברשימה שציינת.

כרגע יש מבחר מיאטות עם גג קשיח למכירה (ממליץ בשביל השקט הנפשי) וזה מצב דיי נדיר שיש כזה מבחר (הגג קשיח נדירות ויקרות יותר).

גילוי נאות, בעל מיאטה לשעבר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לך עוד רכבי קבריולט לבחירה:

פונטיאק סולסטיס- הגיע רק ביבוא אישי, מנועי 2400 אסמוספירי ומנוע 2000 טורבו עם 260 כ"ס, רכב עם עיצוב מיוחד ומנוע חזק

במוו Z4- רכב מבוקש למדי ביד 2, רכבים כאלו הגיעו ביבוא אישי עם מנועי 3.0

אאודי TT קבריו- אם תצליח למצוא אחת שמורה

סקירה על אאודי TT פה:

אאודי TT

דרור-מנהל מוטורקאר

פורסם
אני חושב שהמיאטה תהיה הפתרון הכי אמין, זול וספורטיבי ברשימה שציינת.

כרגע יש מבחר מיאטות עם גג קשיח למכירה (ממליץ בשביל השקט הנפשי) וזה מצב דיי נדיר שיש כזה מבחר (הגג קשיח נדירות ויקרות יותר).

גילוי נאות, בעל מיאטה לשעבר.

תודה על התגובה, אני מעדיף גג קשיח, גם בגלל השקט הנפשי, בידוד הרעשים יותר טוב וההוזלה בביטוח, למרות שיש כאלו שיגידו שלגג רך התנהגות קצת שונה.

ראיתי את מה שיש ביד 2, אחת 2008 עם קצה שלדה. ואני לא מוכן לקחת ומחפש אחת שמורה.

והשנייה הוא רוצה 96K ועם כל הכבוד למיאטה, אני לא מתכוון לשלם סכום כזה על מיאטה 2007. 85K-+ נשמע לי יותר סביר.

עוד מעט שנת 2015, תגיע לארץ מיאטה חדשה, המחירון של הדורות הקודמים יירד עוד קצת, אמנם לא בצורה קיצונית, בכל זאת זה רכב ספורטיבי והוא דיי שומר על הערך שלו. :)

אני מוכן להמתין עוד כמה חודשים, לא בשביל החיסכון השולי, אלא בשביל למצוא אחת שמורה יותר, ואפילו מוכן לשלם קצת מעל המחירון אם הרכב שמור ומטופל באהבה. :-P

יש לך עוד רכבי קבריולט לבחירה:

פונטיאק סולסטיס- הגיע רק ביבוא אישי, מנועי 2400 אסמוספירי ומנוע 2000 טורבו עם 260 כ"ס, רכב עם עיצוב מיוחד ומנוע חזק

במוו Z4- רכב מבוקש למדי ביד 2, רכבים כאלו הגיעו ביבוא אישי עם מנועי 3.0

אאודי TT קבריו- אם תצליח למצוא אחת שמורה

סקירה על אאודי TT פה:

אאודי TT

דרור-מנהל מוטורקאר

תודה על התגובה, אני מחפש משנת 2008 ומעלה עד 100K.

אני לא מעוניין בפונטיאק סולסטיס, אני לא אוהב את העיצוב שלו, מוגזם מידי לטעמי.

במוו Z4 ואאודי TT, המחירון נע בסביבות 150K-180K וזה כולל ביטוח יקר+ אחזקה יקרה. וחריגה של 60K מהתקציב.

הרכב ישמש אותי לרוב רק לסופי שבוע אולי פעם או פעמיים באמצע השבוע לנסיעה של 10 ק"מ ביום.

תודה בכל אופן :-)

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• תוכן חדש...