Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעה קלה ביצע מחבל פיגוע בתחנת רכבת קלה בירושלים, לאחר שנעצר עם הרכב יצא ממנו והחל להשתולל עם מוט ברזל, המחבל חוסל זמן קצר לאחר מכן ע"י שוטרי מג"ב.

תופעה? שיטה חדשה? אינתיפאדה שלישית?

דעתכם

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אינתיפאדה ולא בטיח, חבורה של מחבלים מוסלמים שרוצים להיות הסניף הפלסטיני של האיסלם הקיצוני בשביל לצאת ממצוקות היומיום שלהם.

האוכלוסייה הערבית אזרחי ישראל היא האוכלוסייה המקופחת ביותר בישראל, מי שנכנס לג'לגוליה או לכפר-קאסם יודע שתשתיות ברמה הזאת לא יעברו בשתיקה אצל אף עיר יהודית, אבל נבחרי הציבור שלהם מייצגים את האוכלוסייה הפלסטינית במקום את אזרחי ישראל הערבים.

במקום לאמץ את אזרחי ישראל הערבים ולעשות אותם לאזרחים שווי זכויות כמו שהם אמורים להיות, שליחי הציבור הערבים מלבים את השינאה וההפרדה ודוחקים את הציבור שבחר בהם אל הקיר.

פורסם

בטח שאינתיפדה, חבר פורום SAAY222 אני לא יודע אם אתה ירושלמי או לא אבל נניח שלא.

אני ירושלמי,עברתי תודה לאל במזל את האינתיפדה השנייה,שבמהלך מה שקרה בירושלים פשוט אין יום בלי שהתפוצץ משהו אחר.

ללכת ברחובות העיר העתיקה, שכונות מזרח העיר, זה פשוט סיוט.

נעזוב בצד את מזרח העיר, בכל מקום בעיר מרגישים שהשתנה משהו, נניח בזמן האחרון אני חוצה במעברי חצייה ופשוט כמעט דורסים אותי.

הולכים בשוק, ברחוב מרגישים מאויימים.

אגב ככה פרצה האינתיפדה השנייה שאריאל שרון ז''ל עלה להר הבית, פה יש גם זיפור עם הר הבית.

והיא התחילה עם זריקת אבנים עד שהגיעה לפיגועים.

אם המקור מידע שלך הוא חדשות אז הם לא מספרים לך חצי ממה שבאמת קורה ולא רק בירושלים.

וכשנכנסים לכפרים שלהם ומקימים תשתיות זה בדיוק כמו במאה השערים, או נשרף או חוטפים אבנים.

ואם הם כל כך סובלים איתנו ורוצים לחיות תחת שלטונה של הרשות למה רוב המחבלים הם לא מישראל אלא מהרשות?

נכון מה שיש בישראל תודה לאל השב''כ מצליח לסכל, לא תמיד אבל את הרוב.

ותאמין לי נראה לי שהם חיים יותר טוב פה מאשר מהרשות.

רועי

פורסם

לא ממש הבנתי את הדחף של פייגלין ודומיו לעלות להר הבית. מישהו יכול להסביר?

אגב, נראה לי שזה לא בדיוק כמו במאה שערים..החרדים קצת פחות רצחניים מהפלסטינים, בכל זאת..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אבל נבחרי הציבור שלהם מייצגים את האוכלוסייה הפלסטינית במקום את אזרחי ישראל הערבים.

זה מה שנקרא "יהודי הורג ערבי - יהודי אשם, ערבי הורג ערבי - יהודי אשם".

ולא שנבחרי הציבור שלנו טובים יותר מנבחרי הציבור שלהם, אצלם מייצגים את הפלשתינים במקום את הערבים הישראלים, אצלנו מייצגים את הפושעים במקום את האזרח הנורמלי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אגב, נראה לי שזה לא בדיוק כמו במאה שערים..החרדים קצת פחות רצחניים מהפלסטינים, בכל זאת..

בקשר למאה שערים צודק,טעות שלי.

בקשר לדחף,אני לא חושב שזה מעניין דתי אלא מעניין של מה לבני דודינו מותר לעלות ולנו לא?

אין סיבה למה לא להצדיק אותם.

רועי

פורסם (נערך)

העובדה היא שזה כל פעם מצית את הבלגן.

אני אומר את זה בקטע הגיוני בסיסי. לא שאני מצדיק את הרצחנות הפלסטינית, אבל היא קיימת..

אגב(זהירות, הומור שחור), עם תרבות הנהיגה הנהדרת במגזר הערבי, אני יכול לרגע להאמין שזו הייתה תאונה..וואלאק והמוט ברזל היה להגנה עצמית מהיהוד המשוגעים!

עריכה אחרונה על ידי אליה

אלטמן.

פורסם

נכון, זה מצית אבל לא באשמתנו אבל בעצם אולי כן.

אם נראה שאנחנו מפחדים לעלות לשם בגלל כל הבלאגן זה רק יראה להם יופי, היהודים מפחדים

בוא נמשיך אולי הם בכלל א יחשבו לעלות.

דוגמא טובה זה הגירוש מעזה (ההתנתקות) אחרי האינתיפדה.

רועי

פורסם
לא אינתיפאדה ולא בטיח, חבורה של מחבלים מוסלמים שרוצים להיות הסניף הפלסטיני של האיסלם הקיצוני בשביל לצאת ממצוקות היומיום שלהם.

האוכלוסייה הערבית אזרחי ישראל היא האוכלוסייה המקופחת ביותר בישראל, מי שנכנס לג'לגוליה או לכפר-קאסם יודע שתשתיות ברמה הזאת לא יעברו בשתיקה אצל אף עיר יהודית, אבל נבחרי הציבור שלהם מייצגים את האוכלוסייה הפלסטינית במקום את אזרחי ישראל הערבים.

במקום לאמץ את אזרחי ישראל הערבים ולעשות אותם לאזרחים שווי זכויות כמו שהם אמורים להיות, שליחי הציבור הערבים מלבים את השינאה וההפרדה ודוחקים את הציבור שבחר בהם אל הקיר.

שיתחילו למלא את החובות שלהם כאזרחי מדינת ישראל נדבר אחרי שזה יקרה או אחרי שחזירים יעופפו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

באותה רצינות אפשר לשאול מה הדחף שלך נניח לצאת לפאב או המסעדה האהובה עליך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה מקום קדוש להם ואפילו בתור אתאיסט מוחלט אני יכול להבין את הזיקה להר הבית.

נראה לך הגיוני שיש מקום במדינה שלך שלא תוכל ללכת אליו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

סבבה. מבין אותך. אבל בקטע הגיוני, הפאב האהוב עלי לא נחשב למקום קדוש בטירוף ע"י הדת המוסלמית שנציגיה פה רק מחכים לתירוץ לעשות בלגן..

בלי(או עם) קשר, אני חושב שכל מתפרע שמסכן חיי אדם(זורק בקת"ב וכו') צריך לקבל כדור בראש. ולא משנה אם קוראים לו אחמד או מוישה.

[כמובן שב-99% מהפעמים יקראו לו אחמד, אבל לא משנה..]

עריכה אחרונה על ידי אליה

אלטמן.

פורסם
סבבה. מבין אותך. אבל בקטע הגיוני, הפאב האהוב עלי לא נחשב למקום קדוש בטירוף ע"י הדת המוסלמית שנציגיה פה רק מחכים לתירוץ לעשות בלגן..

אתה צודק, אבל שוב איך נראה כמדינה מול כמה מוסלמים שמחכים לעשות בלאגן?

רועי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...