Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כרגע בקטנה, אבל זו הטעות.

לאחר האינתיפדה באוגוסט 2005 היה הגירוש מעזה (התנתקות), אולי זה לא בעקבות זה, אבל זה היה שפחות או יותר

כבר לא היו פיגועים.

אז מה הטעות, שברגע שאתה מחזיר,מוותר לארגון כלשהו שהפחיד אותך,פגע בך, איים עליך אתה בעצם מראה לו

שאתה מפחד שאם לא תעשה מה שהוא רוצה אז הוא ימשיך.

איך זה מתקשר לעכשיו כי ברגע שביבי סוגר את הר הבית ליהודים בגלל כל הבאלגן אתה מראה לצד השני שאנחנו מפחדים

ואם יגרום יותר נזק אולי נעשה משהו יותר קיצוני מאשר לאסור ליהודים את העלייה להר הבית.

ואם דיברת על חומת מגן אז באמת סחתיין לשרון על המבצע.

רועי

פורסם

ביבי לא יודע להנהיג.

אין לנו יותר מדינאים בכנסת.

פעם היה בן גוריון.

רבין.

בגין.

שרון.

אני לא מסכים עם הדרך והאידיאולוגיה של חלקם, אבל הם חשבו איך הם מקדמים את המדינה לכיוון שנראה להם חיובי ופעלו לממש את זה.

היום כל מה שיש לנו זה פוליטיקאים שמעניין אותם רק קומבינות, שקרים, כסף, ואיך להישאר בשלטון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
זה כרגע בקטנה, אבל זו הטעות.

לאחר האינתיפדה באוגוסט 2005 היה הגירוש מעזה (התנתקות), אולי זה לא בעקבות זה, אבל זה היה שפחות או יותר

כבר לא היו פיגועים.

אז מה הטעות, שברגע שאתה מחזיר,מוותר לארגון כלשהו שהפחיד אותך,פגע בך, איים עליך אתה בעצם מראה לו

שאתה מפחד שאם לא תעשה מה שהוא רוצה אז הוא ימשיך.

איך זה מתקשר לעכשיו כי ברגע שביבי סוגר את הר הבית ליהודים בגלל כל הבאלגן אתה מראה לצד השני שאנחנו מפחדים

ואם יגרום יותר נזק אולי נעשה משהו יותר קיצוני מאשר לאסור ליהודים את העלייה להר הבית.

ואם דיברת על חומת מגן אז באמת סחתיין לשרון על המבצע.

לדעתי אתה טועה.

שרון ניסה מהלך אך לא נשאר בשלטון כדי להמשיכו.

הייתי אומר כמו רבין, שעם מותו גם שאריות ההיגיון והתרבות מתו במדינה. מאז אנו מונהגים ע"י מחממי כיסא.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

MadCat_LE,

למה זאת הייתה טעות, עזוב רגע את דעתי שאסור לוותר כל מטר במדינה שלנו.

א. כמו שאמרתי קודם אחרי תקופה כזאת להחזיר, טעות גדולה.

ב. עוד ב- 2004 כשעוד דיברו על זה אחד הדוברים או המנהיגים (שכחתי בדיוק) של החמאס אמר אם תעזבו את עזה זה

לא יתן לכם כלום, תקבלו רק יותר טילים.

ג. כשהיינו בתוך עזה אם ארגוני הטרור היו מבצעים פיגועים זה היה למתיישבים בגוש קטיף, עכשיו

מי שסובל אלה עוטף עזה.

רועי

פורסם

רבין.

שרון.

ומה היה טוב בהם? זאת דוגמא לכך שאסור לתת לאיש צבא לנהל מדינה. שיהיה רמטכ"ל, מקסימום שר הביטחון, אבל כשיסיים את התפקיד - להוציא אותו לפנסיה, שלא יעשה נזק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בנימה משעשעת יותר, מישהו שם לב ששלושת הרכבים בפיגועי דריסה האחרונים היו מתוצרת פולקסוואגן.

בסוף עוד יגידו שהסיבה לפיגועים היתה תקלה ב-DSG.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

צ'מפיון היא שלוחה של האחים המוסלמים בישראל, זה ידוע

תפקידה לפגוע ביכולת התניידות של הציונים :-P

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרוג נוסף בפיגוע הזה

וכעת פיגוע נוסף ברכבת ההגנה בת"א, חברים עושה רושם שאנחנו חוזרים לימים של שנות ה90, אבל בכמות נפגעים קטנה עד עתה, להזכירכם עדיין עוד לא הגענו לאוטובוסי תופת, האם אנחנו מחכים עד לפיצוץ אוטובוס כדי להכריז אינתיפאדה?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אדון אהרונוביץ' הוא לא יותר מבדיחה עצובה. נראה שהוא ושאר הקודקודים רק מחכים לרגע שהם יירגעו, ללא כל פעולת מנע הולמת.

משהו אומר לי שהבטונדות עכשיו גם בדרך לתחנות הרכבת והאוטובוס בעיר. הייאח, היידד.

פורסם

ההבדל מאז, יש חומת הפרדה, חלקית אבל קיימת. צה"ל נמצא בתוך הערים ושב"כ פרוס הרבה יותר עמוק. יש כוחות ביטחון מסכל פלסטינים, יעילים יותר או פחות, אבל קיימים. מה שהיה לפני עשור כנראה לא יכול לחזור. לפחות לא באינטנסיביות כזו.

פיגועים עממים. כן. זה מה שאנחנו רואים כרגע לנגד עינינו.

פורסם

אינתיפאדה, כמו שאמרתי מקודם, בלי צל של ספק. גועל נפש מה שהולך במדינה שלנו. ויודעים מה? לא מזיז לי מה אחרים יגידו, אם הייתי השוטר, גם אני הייתי יורה באותו מחבל בין אם הוא נער או לא, לא מעניין אותי. הוא מאיים על החיים שלי בסכין - דינו למות.

איך כתבו לחיילים שלנו? אנחנו מעדיפים שתחזרו הביתה בחיים ותישלחו לכלא - מאשר שתחזרו בארון קבורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הרוג נוסף בפיגוע הזה

וכעת פיגוע נוסף ברכבת ההגנה בת"א, חברים עושה רושם שאנחנו חוזרים לימים של שנות ה90, אבל בכמות נפגעים קטנה עד עתה, להזכירכם עדיין עוד לא הגענו לאוטובוסי תופת, האם אנחנו מחכים עד לפיצוץ אוטובוס כדי להכריז אינתיפאדה?

הם עלו על השיטה החדשה, קוראים לזה פח"ע עממי.

אתה בודק אותם טו יור במחסומים - אז כלי נשק ומטעני חבלה כבר אי אפשר להשתמש, עוברים לשיטות אחרות: דריסות, דקירות...עם כלי נשק שכל ילד יכול להשיג.

אגב, זה מה שהיה קורה לשופטים בכפר כנא אם הם לא היו יורים לתשומת ליבם של מנחמים כמו זנדברג וגלאון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...