Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום לא קדוש בטירוף למוסלמים, זה המקום השלישי בקדושתו למוסלמים והעליה אליו היא לא מצווה, בקיצור זה יותר מקום לעשות לנו דווקא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
סבבה. מבין אותך. אבל בקטע הגיוני, הפאב האהוב עלי לא נחשב למקום קדוש בטירוף ע"י הדת המוסלמית שנציגיה פה רק מחכים לתירוץ לעשות בלגן..

בלי(או עם) קשר, אני חושב שכל מתפרע שמסכן חיי אדם(זורק בקת"ב וכו') צריך לקבל כדור בראש. ולא משנה אם קוראים לו אחמד או מוישה.

[כמובן שב-99% מהפעמים יקראו לו אחמד, אבל לא משנה..]

הבעיה היא עם הטירוף, לא עם הקידוש של המקום.

הבעיה היא שיש לך אזרחים עם תעודות זהות כחולות שקו המחשבה שלהם הוא "מתפרעים בהר הבית -> הר הבית נסגר למבקרים (משמע כל מי שלא מוסלמי) או נסגר ליהודים".

כלומר המשטרה בהערכות המצב שלה במקום להרגיע את השטח מנסה לטאטא הכל מתחת לשטיח בסגנון "יש לי עוד חודשיים בתפקיד, שהבא בתור ישבור את הראש עם זה", ומה שהמוסלמים מבינים מזה הוא ששווה להם להתפרע, זה משתלם להם, זה מונע מהיהודים לעלות להר הבית, זה מאפשר להם להשחית ולהרוס ממצאים ארכיאולוגיים ולהעלים כל קשר יהודי להר הבית.

התפיסה הזאת מזכירה לי את הדיון על התאונה עם האופנוע, במקום להאשים את מי שחורג מהגבולות מאשימים את זה שמנצל את הזכות שלו עד תום.

הנציגים של המוסלמים שמחכים לתירוץ לעשות בלאגן צריכים לקבל בלאגן, על כל התפרעות צריך לסגור את ההר לכניסה רק למוסלמים לשבוע (לא דמוקרטי? תסבירו את זה ליהודים שכל יומיים סוגרים בפניהם את ההר בגלל שהם יהודים!)

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתור בור בעניין המקום ה(כביכול)קדוש למוסלמים בירושלים, מישהו יכול לספר לי על מה מדובר? פעם אחרונה שהייתי בסיור בירושלים, הבנתי שמוחמד עשה שם דבר שקר כלשהו. אני כן יודע שמכה זו העיר הקדושה שלהם, אז מה הקטע עם ירושלים? איך כמה מיליארדי מוסלמים לא נלחמים על ירושלים כמקום הכי קדוש מבחינתם ורק הפלשתינאים כן?

הסבר? תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי פירוש מסוים לאיסלאם חלק מהפרשנים מזהים את המקום בו עלה מוחמד השמימה ("מסגד הקיצון") על הבהמה המופלאה שלו אל-בוראק כהר הבית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הוא נולד במכה, עד כמה שזכור לי סילקו אותו בבושת פנים ממכה והוא השתקע במדינה (העיר השנייה בקדושתה באיסלאם) ומשם פיתח את האיסלאם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל פעם שאני עובר במחסומים של צהל ורואה את החיילים מטיילים במחסום כאילו זה דיזינגוף סנטר זה מרתיח אותי.

כשאני הייתי בסדיר, מי שנתפס מטייל במחסום קיבל כלא.

פורסם

צודק יוצא לי הרבה לנסוע במחסום של הר גילה, גם מדברים צוחקים כאילו העולם יפה.

גם שבתחנות הרכבת שלאחר הפיגועים הראשונים שמו שוטרי מגב בדיוק אותו סיפור.

צריך להיות כמו בארצות הברית, עם נשק טעון בידיים להיות מוכנים להכל.

אני חלילה לא מחפיש אותם אי אפשר לתאר כמה אני מכבד ואוהב את כוחות הבטחון,צבא,והצלה.

רועי

פורסם

נשק טעון זה משהו אחר, אתה לא מכניס כדור לקנה בתחומי המדינה, אבל זה יותר מידי לבקש שהחבר'ה שלנו כשהם מאיישים מחסום שיעמדו מאחורי הבטונדות שנמצאות שם בדיוק ע"מ למנוע דריסה?

קיבינימט זה מרגיז אותי.

פורסם
נשק טעון זה משהו אחר, אתה לא מכניס כדור לקנה בתחומי המדינה, אבל זה יותר מידי לבקש שהחבר'ה שלנו כשהם מאיישים מחסום שיעמדו מאחורי הבטונדות שנמצאות שם בדיוק ע"מ למנוע דריסה?

קיבינימט זה מרגיז אותי.

נכון זה יותר מדי אבל במצב כמו הפיגועי דריסה אתה כבר כמעט נמצא במצב שאתה יכול לירות ויכול למנוע אירוע.

שוב רק העומדים במחסומים לא כל חייל שמסתובב עם נשק, וגם לא השוטרים שמסיירים.

רועי

פורסם

איפה אריק שרון, היה נכנס לכפרים ומפרק להם שם את הצורה. הוא הזהיר מפני נתניהו בזמנו. כנראה שהוא ידע על מה הוא מדבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...