Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה היה לנו שם:

1. חייל חמוש בנשק אוטומטי ארוך (שהמחבל ניסה לחטוף) שנדקר למצב איבוד הכרה, לפני שהצליח לתפעל. פונה לביה"ח תוך החייאה (כלומר בעצם ללא רוח חיים). רפואה שלמה.

2. אחד אזרח גיבור, שבלי נשק ובמכת וו אחת לשיניים של לוחם החופש הפלסטיני הגיבור, גרם לו להתחיל לברוח. האזרח נפצע תוך כדי מרדף אחרי הנבלה, ונשלח גם הוא לאיכילוב. רפואה שלמה.

3. עוד אזרח אחד גיבור, שראה את כל זה, ומיד "נפגע חרדה" נשלח גם הוא לאיכילוב. רפואה שלמה גם לו.

4. כמה ימים קודם, שוטרים שכן הגיבו בירי נגד מי שתקף אותם (לעיני מצלמות,נזכיר) בסכין, נמצאים תחת חקירת מח"ש, וכ"כ מאובטחים ומורחקים מהגזרה שלהם מחשש לנקמת דם.

לא מביע דעה.

רק "מניח כאן", כמו שנהוג לומר פה באוף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

שירשור פיגועים פגוע רודף פיגוע,

בינתיים עוד רצח בגוש עציון,

איזה יאוש!

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

ולכל אלו שתומכים במחבלים האלו וטוענים שהם רוצים חופש בסך הכל והם לא רוצחים אלא "לוחמי חופש" (כמו שכתב NATCO), הלוואי ולהם זה יקרה במציאות שיחוו זאת. אח"כ אולי דעתם תשתנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך כתבו לחיילים שלנו? אנחנו מעדיפים שתחזרו הביתה בחיים ותישלחו לכלא - מאשר שתחזרו בארון קבורה.

מצד שני, מעדיפים שיחזרו בארון קבורה, מאשר שיפלו בשבי האויב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יקירי, יש לי חברים הלומי קרב אמיתיים.

מהצד השני אני גם מכיר את האינפלציה בפגיעות החרדה מהצד של מנהלת אגף נכות כללית בסניף גדול של הביטוח הלאומי.

במקרה דנן, לא היתה שום סיבה נראית לעין לפגיעת חרדה כנ"ל.

ואגב-תודה על האיחולים החמים שאהיה נפגע חרדה בעצמי.

עברתי כבר כמה דברים לא קלים , ובינתים כלום.

אבל תחזיקו אצבעות אולי זה עוד יבוא

פורסם
יקירי, יש לי חברים הלומי קרב אמיתיים.

מפעולות שפישרים כמוכם אפילו לא שמעו על קיומן.

מהצד השני אני גם מכיר את האינפלציה בפגיעות החרדה מהצד של מנהלת אגף נכות כללית בסניף גדול של הביטוח הלאומי.

במקרה דנן, לא היתה שום סיבה נראית לעין לפגיעת חרדה כנ"ל.

ואגב-תודה על האיחולים החמים שאהיה נפגע חרדה בעצמי.

עברתי כבר כמה דברים לא קלים , ובינתים כלום.

אבל תחזיקו אצבעות אולי זה עוד יבוא

בוקר טוב יקירי,

אני לא איחלתי לך שיקרה לך משהו או שתיפגע זה אתה איחלת לעצמך.

אל תעשה השוואה בכלל בין הלומי קרב לנפגעי חרדה.

למה אתה צריך להשתמש במילה פישר?

גם אני עברתי דברים ותאמין לי כל אחד מקבל את זה אחרת.

רועי

פורסם

בוא אני אסביר לך לאט כדי שתבין מהר.

את הפוסט הראשון כתבתי כששמעתי ברדיו את התיאור של הפיגוע.

פתאום ראיתי תמונה שלמה של החברה הישראלית.

החפיפניק,התחמן,זה שנמצא תמיד במקום הנכון כדי לעשות את הדבר הנכון.

יפי הנפש מול הטוקבקיסטים המתלהמים.

גם לבוא ולסתום פיות "כי זה לא נאה לדבר כך על הנפגעים המסכנים" זו ישראליות מתלהמת ואלימה

ושוב-לא אמרתי שכל נפגעי החרדה מזייפים פגיעה.

אני רק אומר שמאירוע בו נדקר אדם אחד והדוקר נמלט, אירוע שקורה כמעט מידי יום על רקע פלילי, לא סביר שיהיה נפגע חרדה.

עובדה שעד היום לא היו.

מי שמזלזל בנפגעי חרדה הוא לא אני אלא אותו אחד שמזייף פגיעה כזו.

ופישר זו לא קללה. לפחות בשכבת הגיל שלי.

אם פגעתי- מתנצל בכנות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סליחה על שאלת התייר, אבל על מה ההתקוממות הזאת? ישראל עשתה משהו חדש שהפריע להם אז הם התחילו עם הפיגועים או שסתם בא להם אקשן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

slowride, כרגיל זה עניין של פרספקטיבה ואת מי אתה שואל.

גם בשמאל וגם בימין יודעים שהאלימות בירושלים לא פרצה אתמול, וזה עניין שמתגלגל כבר זמן מה.

בשמאל יטענו שזו היא תוצאה של מדיניות בניה, המצב הכללי בשכונות הערביות בירושלים, כמובן נושא הר הבית ובאופן כללי מדיניות ה"בואו נספח בהדרגה את יו"ש ונתנהל כרגיל".

בימין יגידו לך שזו היא תוצאה של רפיסות שלטונית, שהפכנו לרכיכות ואנחנו מפחדים למות למען ארצנו, שהרב הראשי לישראל לא מבין כלום מהחיים שלו חייבים להעלות להר הבית דווקא עכשיו, שהשמאלנים אשמים ואם תמר זנדברג לא הייתה מבקרת בסילוואן, אז הכל היה רגוע ויפה והערבים היו יושבים בשקט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בוא אני אסביר לך לאט כדי שתבין מהר.

אני אסביר לך...

חרדה, כתופעה פסיכיאטרית-נוירולוגית, היא כנראה לא משהו שאתה מכיר. יש כאלו שסובלים מזה בלי שקרה משהו חריג, במונחים נורמטיבים.

באותה מידה, מקרה של אלימות יכול לעורר חרדה אצל מי שהוא חרדתי מראש.

לכן בהחלט יכול להיות שאיזה מישהו שהיה עד לתקרית נכנס להתקף חרדה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בשנה האחרונה אני התחלתי לסבול מהתקפי חרדה (מה לעשות, תקופה לא משו בחיים שלי), חלקם עוצמתיים במיוחד ומתרחשים out of the blue, גם כשאני מאמין שאני נינוח לחלוטין. העוצמתי ביותר שהיה לי תקף אותי דווקא ת"כ נהיגה בשעת לילה מאוחרת וזה היה לא נעים בכלל (קשיי נשימה, דפיקות לב מהירות, תחושה של נימול ואבדן תחושה ברגליים, בטן, פנים וזרועות ועוד), אך דרך ההתמודדות שלי היא בעיקר שכנוע עצמי ונשימות עמוקות. הבעיה עם התקף חרדה כבד היא נפילה קיצונית של האשלגן, מה שגם יכול, ח"וח, להביא לפגיעה בפעילות החשמלית של הלב ואף לדום לב.

אז כן, אני מאמין שאדם שנחשף לחוויה טראומתית יכול לחטוף התקף חרדה, גם אם תפקד כמה דקות לפני כן כמו סופרמן.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...