Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אחותי נתקעה עם האוטו שלה עקב התחממות וגילתה שאין נוזל קירור, אני רוצה לקנות לה נוזל וללכת אליה, איזה נוזל קירור צריך לרכב הזה? ואם אפשר המלצה לרכישה ברעננה - כפר סבא.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

נוזל קירור ירוק/ורוד בעל יכולת עמידה בטמפרטורה גבוהה זה מספיק טוב.

העיקר לא מים מהברז!

וכשאתם ממלאים לעולם לא כשהמנוע פועל זה עלול לפגוע במערכת הקירור ברכב או גרוע מכך לסדוק את ראש המנוע.

פורסם

הכי מומלץ לרכוש את הנוזל המקורי של מאזדה, FL22. ניתן להשגה במוסכים המורשים.

האם הרכב נתקע באמצע נסיעה או שהיא שמה לב למד החום ונעצרה לפני שהיה מאוחר מדי?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היא עצרה בצד ואני מקווה שזה לפני שהיה מאוחר מדי.

הקטע לגבי ה FL22 הזה - יש מקום אחר חוץ מהמוסכים המורשים לקנות ממנו?

במוסכים המורשים שדיברתי איתם הם ממש חשאיים ולא מוכנים לספר לי איזה נוזל הם מוכרים, חושבים שאני מנסה לגנוב מהם אינפורציה בשביל מוסך אחר וכל מיני קונספירציות לא ברורות.

אין לי זמן לעבור בין מוסכים ולמצוא את הנכון, אני רוצה להגיע למכון רדיאטורים עם הנוזל ולא לסמוך על מה שהוא שם.

פורסם
קנה FL22, תגיע עם מיכלים ושימלאו לך מהפח 18 ליטר המקורי.

בזמנו המחיר לליטר היה אפילו יותר זול מנוזל קירור של "דלק" שנמכר גם במורשים.

זה מה שאני יעשה, כבר דיברתי עם המוסך, תודה לכולם על העזרה.

פורסם
כן, השתמשתי במיכל שיש בתמונה בפוסט ששלחתי לך. אם תמצא FL22 אז תשתמש בו.

האם מאז שהחלפת את נוזל הקירור לנוזל קירור G12++ או G12+ נתקלת בבעיה כולשהי כגון: הופעת קורוזיה, שינוי בצבע הנוזל לחום או בעיות התחממות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרה שנתקעים בדרך, ואין נוזל קירור מתאים בהישג יש (לא להתנפל!), הייתי משתמש במי ברז כדי להמשיך בנסיעה עד למקום בו אפשר לנקז את נוזל הקירור ולהחליפו בנוזל קירור מתאים. נסיעה חד פעמית עם מים לא תגרום לרכב שום נזק.

• תוכן חדש...