Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבזיון בדרבי התל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שכל השפויים עוברים לנורדיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נורדיה זה עוד קוריוז. אף אוהד אמיתי של בית"ר לא יעבור לשם.

אגב, אלה דברים שכתב חמי אוזן מואללה, שלא ידוע באהבתו לבית"ר:

זאת בדיוק הבעיה: הרוב השפוי הנהדר של אוהדי הפועל תל אביב מסרב להכיר בחולי של הקהל שלו. הם מתקוטטים כמעט בכל משחק כדורסל בעת האחרונה, אבל זה תמיד באשמת המאבטחים. זה הדרבי המי יודע כמה שבו הם מאבדים בו צלם אנוש, ואחרי זה מתפלאים מדוע גם הצד השני נוהג כך, וכמובן מיד אחר כך מאשימים. אין קבוצה שמעורבת יותר מהם בתקריות ענק כאלה, אבל מבחינת אוהדי הפועל תל אביב זה תמיד מוצדק. האלימות הכאילו אנטי ממסדית שלהם היא לעולם רומנטית ונכונה. הם לעולם לא מסתכלים במראה, לעולם לא מבינים למה הם פוגעים בכל כך הרבה אנשים. אחרי הכול, חופש הביטוי הוא זכות שקיימת רק לאנשים שרוצים לקלל את שמעון מזרחי, גור שלף או סופקוליס שחורציאנטיס. שחלילה מישהו אחר לא יעשה להם פיו פיו.וזאת לא הכללה. הרוב הגדול של אוהדי הפועל תל אביב הוא נפלא. הוא שונא מכבי, שונא בית"ר, אבל עושה זאת בגבולות הספורט ולא רואה בזה שליחות של אנשי האור המדוכאים כנגד אנשי החושך השולטים. הבעיה של הרוב הזה היא שהוא לא עושה כמעט כלום כנגד הקומץ שלקח את אהדת הפועל תל אביב והפך אותה למסה אלימה וחסר ביקורת עצמית. אם בבית"ר, למשל, קמו כמה אוהדים והגיבו לפעולות הדוחות של לה פמיליה, הגם שזה לא מספיק, בהפועל תל אביב היום הזה אפילו לא קרוב.

פורסם
רומן, בוא איתי פעם ליציע המערבי בטדי ותראה עוד הרבה

כמוני. ואם תזכור טוב, אוהדי היציע המערבי שרקו בוז וקיללו

את לה פמליה ברגע שאלה הגזימו. לא ראיתי משהו אפילו

דומה בקרב אוהדי הפועל.

הם תמיד מקללים בשם חופש הביטוי, והנאורות.

תמיד המאבטחים התגרו בהם, השופט היה נגדם, או הקבוצה

היריבה התחילה.

אתה יודע שאני אמנם אדום, אבל 90 ק"מ צפונה, כן? :wink:

כמו שכתבתי, עם הקטע שהיה עם אובארוב אוהדי הפועל ת"א איבדו את הלגיטימציה לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה גורם לאנשים כ"כ נחמדים, משכילים כמוכם, שאני אפילו מכיר ומוכיר אישית ליפול לבור השופכין הזה של אהדת כבוצת כדורגל ישראלית ועוד הליכה למגרשים?

באמת שנשגב מבינתי.

זה בערך כמו שד"ר יונת, זוכת פרס נובל, תהיה צופה אדוקה של "אייל גולן קורא לך".

פורסם

אנא אערף, לך שחק בשדרה פטאנג עם הזקנים.:wink:

אבל באמת שלדעתי, סצנת הכדורגל הישראלית לא מתאימה לאף אחד מעבר ל 3 שנות לימוד ומשרה מלאה של בסטיונר בשוק הכרמל (לא שיש לי משהוא נגד בסטיונרים, SOME OF MY BEST FRIENDS...).

פורסם

או שדעתך לא נחשבת או שכמות החבר'ה שלא סיימו 3 שנות לימוד פשוט עצום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
רומן, אני אוהד בית"ר, ולא תשמע ממני לעולם שהתפרעות

של אחד מצדיקה את האחר. אני בז ובזתי לחוליגנים בבית"ר

או בכל קבוצה אחרת.

בינתיים "נציגי" הפועל בתקשורת דואגים רק להשמיץ את זהבי

שהוא זה שהצית את העניין, ובעצם מבחינתם הוא האשם.

+1 כאוהד בית"ר

אני גם מעדיף להתרחק מהאיצטדיונים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אגב, אם לא הבנת אנחנו אוהדי כורסה :-D (הפסקתי ללכת בערך כשהפסיקו ימי האבוקות, ולא בגלל זה...).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני הולך רק למשחקים של הפועל טבריה! בנתיים אין מכות :hihi:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בתור אוהד מכבי התעוררתי ב-2:45 לפנות בוקר.

להתעורר לכדורגל ישראלי בשעות כאלה... למה אתה עושה את זה לעצמך ?? :-D

הנה הפעם האחרונה שהייתי ער בשעות כאלה בשביל ספורט:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני עד היום קם בשביל NBA, זה מסתדר אם בעיות השינה שלי מצוין.

אני אומר לכם, לא מקנא בכם בירושלים ותל אביב. תמיד מכות ואלימות. אצלנו במכבי נתניה הכל שקט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור אחד שאוהד את הפועל ת״א ובז לאוהד המטומטם שלנו, אני ממש לא מסכים עם חלק מהאנשים כאן. קודם כל, בתור אחד שיש לו מנוי לשער 7 המון זמן, אני יכול להגיד שרוב הקהל מוקיע וממש שונא את חבורת האנרכיסטים שחלקה יושב בשער 5. להיתפס על השלט של ״לא מייצגים את ישראל״ מבלי לדעת על מה הוא נכתב, זו פשוט בורות. אם אנשים לא יודעים, במלחמה האחרונה נהרגו 4 חיילים שהם אוהדי הפועל משער 5.

יש משפט פשוט שאומר ״תהיה חכם לא צודק״ וזה בדיוק ההיפך מאדון זהבי- ידוע שהמשחק הזה כ״כ נפיץ ואחרי שהוא כובש שער, הוא יורה לכיוון הקהל (ולא בפעם הראשונה). זאת טפשות ( ללא קשר לאוהד המפגר שפרץ למגרש). באותו הרגע לא היה ערך למשחק והיה צריך לסיים אותו.

חלק פה שכחו לציין שמבחינה פורמאלית המשחק פוצץ בגלל שאוהדי מכבי פרצו למגרש, אחרי שאובארוב עודד אותם לכך (והוא שותף לפשע לא פחות מהם) ואחרי עבירה מכוערת של טל בן חיים.

מדהים איך כשאוהד מתגרה בשחקן (סופו) הוא אשם בסוף, אבל כששחקן מתגרה באוהד, גם האוהד אשם. תסמכו על אוהדי מכבי שידאגו ליפות את התמונה ולהציג אותה כפי שנוח להם (דאגו לשלוח מאבטח אחד לבית חולים, קנו כרטיסים לשערים של הפועל וזרקו אבוקות לפני המשחק).

אלה שמנסים לעשות השוואה עם הקהל של בית״ר, יש להם זכרון קצר- זה הקהל הכי גזעני בעולם!!!

הקהל הזה מנהל בפועל את הקבוצה, גירש שחקנים בגלל שהם מוסלמים ורצה לעשות שפטים באריאל הרוש, בגלל שלא היה בצד שלהם. אם נלך להיסטוריה הרחוקה, אפשר להיזכר איך הם לקחו את אליפות השרוכים באיומים ( המשחק היה אמור להיערך באיצטדיון של בית שאן והקהל של בית״ר איים שיהיו מהומות, לכן הוא הועבר לקריית אליעזר).

בכל קהל יש חרא ובהפועל ת״א זה לא שונה ובחלק מהמקרים אפילו מוקצן. אני בז לאוהדים כאלה ומאחל להם שלא להגיע למגרשים.

פורסם (נערך)

ההבדל הוא שבבית״ר לפחות היה חצי אצטדיון ששרק בוז ללה פמיליה, וגינה את הפורעים.

אתם אפילו יבבה קלה לא השמעתם, לא משנה כמה חמורה היתה התנהגות הכאילו ״קומץ״

שלכם. זו הבעיה הכי גדולה שלכם. אתם חושבים שאתם איזה קהל אליטיסטי, אבל בפועל אתם

ככל קהל אחר בארץ. רק שאתם לא מוכנים להודות בזה.

תקרא את מה שכתב עליכם חמי אוזן, שהוא שונא ביתר מושבע ואוהב את אוהדי הפועל אהבת נפש,

אולי יפול לכם האסימון.

אתה מונה את ההתפרעויות של ביתר? אצלכם אי אפשר אפילו להתחיל להזכר בכל מה שהאוהדים

ה״נאורים״ שלכם עשו. אבל זה ההבדל, בביתר תמצא לא מעט אנשים שיגידו לך שמחר מצידם שיזרקו

את כל לה פמיליה, שזה חבורה של ילדים מפגרים, שבחלומות שלך אולי מנהלים את הקבוצה, ויכניסו

אותם לכלא. אתה מנגד תמשיך לחפש כל מיני הצדקות להתפרעויות שלכם, לשלטים המבזים, לחוסר

הכבוד לכל אדם שהוא לא מהפועל, ולמדינה ורשויותיה. לא סתם אתם הקבוצה הכי שנואה בארץ, עם

הקהל הכי שנוא בארץ. רק שאתם חושבים שזה בגלל שאתם שונים. אז תמשיכו לחפש תירוצים,

מקווה שימשיכו להתפוצץ לכם משחקים בפנים, אולי ככה תלמדו.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
יש משפט פשוט שאומר ״תהיה חכם לא צודק״ וזה בדיוק ההיפך מאדון זהבי- ידוע שהמשחק הזה כ״כ נפיץ ואחרי שהוא כובש שער, הוא יורה לכיוון הקהל (ולא בפעם הראשונה). זאת טפשות ( ללא קשר לאוהד המפגר שפרץ למגרש). באותו הרגע לא היה ערך למשחק והיה צריך לסיים אותו

לאוהדי הפועל יש בעיה עם זהבי. מקללים אותו בכל הזדמנות אפשרית.

למה בדיוק אין ערך למשחק?

כי שחקן (במקרה גדל בהפועל) מתגרה בקהל? הוא לא עשה שום דבר לא חוקי, לא תנועה מגונה, לא קילל.

זהבי אידיוט אבל הקהל של הפועל מתנהג כמו ילדים קטנים (ויושב איתי במשרד אוהד הפועל ככה אני יודע בדיוק מה הולך)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...