Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבזיון בדרבי התל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה שבמנהלת יוכיחו שהם שונים מהתאחדות בהתנהלות שלהם. ולפי המשפט הזה נדע אם המנהלת זה בלוף או לא.

העונש צריך להיות שווה אך ורק בעקבות פריצתם של האוהדים הצהובים.

אני מקווה שלא יענישו את שאר אוהדי הכדורגל ויבצעו משחק חוזר ויבטלו את האדום של זהבי.

מדבר בתור צופה כדורגל וטו לא.

פורסם

אני רק אשים את זה פה (הפעם נגד בית"ר אבל מראה על עקביות)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לקהל של הפועל יש עבר אלים מאוד, והעימותים תמיד חמורים, גזעניים לא פחות מכל קבוצה אחרת,

וזה ממש לא קומץ או כל שטות אחרת שתמיד ממציאים.

אבל משום מה הם הצליחו לייצר לעצמם "שם" של קהל נאור, תרבותי, שסתם נטפלים אליו.

חבל מאוד שהם מקבלים שוב ושוב גיבוי מהתקשורת, שבמקום להוקיע אותם ותופעות כאלה מהחברה,

רק מנסה לתרץ את המעשים האלה, ולנסות לגרום לנו להאמין שאלה כמה עשבים שוטים.

פורסם

כי יש להם "עורכי דין" כדוגמת שמאי שעושים להם אחלה יח"צ, למרות שמבחינתי זה בן אדם די מתועב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוהדי הפועל תל אביב הוכיחו כבר במקרה עם אובארוב לפני משהו כמו 20 שנה שהם לא בדיוק מלח הארץ, אבל למה זה ישר הגיע לקשר עם אוהדי בית"ר? זה לא עושה אותם יותר טובים, או את ה"קומץ" לקומץ.

לגופו של עניין, שתי הקבוצות צריכות לקבל עונשים חמורים ביותר, והפועל יותר על מחדל האבטחה הראשוני. שיתבעו את החברה אם אם רוצים, אבל הם חייבים להיענש. גם השופט צריך לקבל השעייה ארוכה - שיקול דעת, או סתם דעת, בטוח לא היו בהחלטתו להרחיק את זהבי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כי יש להם "עורכי דין" כדוגמת שמאי שעושים להם אחלה יח"צ, למרות שמבחינתי זה בן אדם די מתועב.

שמאלני נמשך לייצג שמאלנים

פורסם

בוודאי. אגב אוהדי בית"ר, על ראש הגנב בוער הכובע, אם הם הגיעו ביוזמתם לשרשור הזה... זה שאוהדי קבוצות אחרות חארות, לא עושה אותם טובים יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, אני אוהד בית"ר, ולא תשמע ממני לעולם שהתפרעות

של אחד מצדיקה את האחר. אני בז ובזתי לחוליגנים בבית"ר

או בכל קבוצה אחרת.

בינתיים "נציגי" הפועל בתקשורת דואגים רק להשמיץ את זהבי

שהוא זה שהצית את העניין, ובעצם מבחינתם הוא האשם.

פורסם

אושרי, מילא שאנחנו מכירים ואני יודע שאתה אוהד בית"ר, אבל תסכים אתי שאתה רחוק מאוהד בית"ר הטיפוסי, בוודאי מאלה שדואגים לדבר (ולנהוג) בזכות "הקומץ". עצם השימוש במושג מעליב את האינטילגנציה של כל מי שזה מושמע בפניו.

לגבי אוהדי הפועל והאשמת זהבי במתרחש, אני קורא את זה כל היום ולא יודע אם לצחוק או לבכות קודם. זה כמו להאשים נאנסת שהיא הלכה עם מחשוף.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, בוא איתי פעם ליציע המערבי בטדי ותראה עוד הרבה

כמוני. ואם תזכור טוב, אוהדי היציע המערבי שרקו בוז וקיללו

את לה פמליה ברגע שאלה הגזימו. לא ראיתי משהו אפילו

דומה בקרב אוהדי הפועל.

הם תמיד מקללים בשם חופש הביטוי, והנאורות.

תמיד המאבטחים התגרו בהם, השופט היה נגדם, או הקבוצה

היריבה התחילה.

• תוכן חדש...