Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבזיון בדרבי התל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני הבנתי מרומן ואושרי, שניכם באותה דעה ועדיין מתווכחים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם ממש לא מתווכחים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי מה שאני הבנתי מרומן ואושרי, שניכם באותה דעה ועדיין מתווכחים

דלקת בלוטות הציניות? :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תעריץ את מי שאתה רוצה, אין לי בעיה אבל ללכת למשחק כדורגל? ולהנות?:?

אני אישית אוהד מכבי חיפה אבל לא הולך למשחקים (בעיקר בגלל המרחק, יכול מאוד להיות שהייתי עושה מנוי אם לא הייתי צריך לנסוע מהמרכז שעתיים לכל כיוון), אבל מה הבעיה עם כאלו שכן? יש את המטורפים שעומדים עם הגב למגרש בלי חולצה גם כשיורד שלג, את אלו גם אני לא מבין, אבל מה עם שאר האנשים הרגילים (שהם רוב מוחלט, או ככה אני מקווה לפחות) שבאים לראות משחק ולפעמים אפילו רחמנא ליצלן נהנים מזה?

להכליל הכללה כזאת גסה וחשוכה זה לגמרי לא במקום ולדעתי לא שונה הרבה מ"כל הערבים מחבלים". יש לי מרצה באוניברסיטה, דוקטור מכובד, שהוא גם אוהד כדורגל נלהב. לא מבין מה הבעיה פה.

פורסם

מה כיף בלחתוך בנהיגה מכוניות שאתה עוקף?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הבעיה היא לא שחלק מהאוהדים הם כאלה וחלק כאלה והם לא מתערבבים לעולם אלא שהמתונים נאלצים לסבול את נוכחות והתנהגות הברברים בכל פעם שירצו ללכת לצפות במשחק.

אתה אוהד קבוצת כדורגל, הבן (בן 7) והבת (בת 5) מנדנדים לאבא שהוא מעריץ שרוף(אבל מהצד השפוי) שיקח אותם למשחק, היית לוקח שני ילדים כאלה למשחק?

פורסם

והכי צחוק הגורל ,

בזמן הבן של דב חנין התפרע ונעצר ,

האבא בנאום בועדה בכנסת אמר שהכל בעיה של חינוך....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

טוב, צריך לזכור שפנוטיפ=גנוטיפ+אנוויירמנט (ולמתקשים: אישיות של אדם היא השפעה גנטית+השפעה סביבתית)

יש בהחלט כזה דבר זרע הפורענות וגם לגנדי בעצמו יכול להוולד רוצח סידרתי.

אבל כן, זה בהחלט היה מצחיק.

פורסם

גם אם זוכרים את העובדה שפנוטיפ = גנוטיפ + אנווירמנט

עדיין דב חנין אחראי על האנווירמט , וכנראה גם על הגנוטיפ , אלא אם אשתו השתרללה קצת...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ידע על מה הוא מדבר :) הוא שכח רק להוסיף בסוף "תאמינו לי, אני מדבר מנסיון"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
והכי צחוק הגורל ,

בזמן הבן של דב חנין התפרע ונעצר ,

האבא בנאום בועדה בכנסת אמר שהכל בעיה של חינוך....

לגבי המשפט הראשון שמעתי, לגבי השני... :lol::mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נגמה לי שלפחות בדבר אחד לא הובנתי- אני כתבתי שצריך היה לעצור את המשחק מיד עם ירידת האוהד לדשא ולא לאחר ההתגרות של זהבי בקהל, אבל ככה זה שמלאים בשנאה לקהל מסוים (שבחלק מהדברים ״הרוויח״ את זה ביושר).

הקטלוג של אוהדי הפועל לשמאל הקיצוני לא ממש מראה על חוכמה יתרה. מי שיסתכל בחלק מהשרשורים כאן יגלה שאני יותר ימיני בדעותיי מהרבה אנשים כאן. טוב שלא חוזרים לשנות השמונים שקשרו את הפועל להסתדרות וקראו להם קומוניסטים.

פורסם
אושרי, עזוב. לא נכנס לזה (אני גם אוהד בית"ר). יש דברים שהם חושבים שאחרים לא זוכרים, אבל אנחנו זוכרים היטב. הם רק יודעים להגיד בית שאן בית שאן כל חייהם.

IN FLAMES, זהבי לא אידיוט (הוא גם לא גאון), הוא פשוט פרובוקטור.

אגב, בואו תראו לי משחק מהעבר הקרוב ( אפילו 15-20 שנה אחורה), שאוהד בית"ר פרץ למגרש והחל להכות שחקן יריב. אני לא זוכר כזה דבר, אם היה תזכירו לי.

לא חייב לפוצץ משחק. הקהל של בית״ר גזען (תשמע את השיר שאיתו עם עולים למגרש) ואם אתה לא זוכר את העבר תשאל את קורנפיין, הרוש, קאדייב וסדייב מה אנשי לה פמילייה עשו להם. זה קרה לפני פחות משלוש שנים.

פורסם

הקטלוג לא היה ביחס לאוהדי הפועל, אלא לבנו של דב חנין ואף יותר לדב חנין עצמו.

גם אני אוהד הפועל (אם-כי חיפה) ואני לא קרוב לצד השמאלי של המפה.

הקהל של בית"ר גזען, במידה החורגת מהממוצע הארצי חריכה ניכרת. גם השליטה שלו בקבוצה מטרידה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...