Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבזיון בדרבי התל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הקהלים נספחי ג׳ובהת א-נוסרה

אבל התחושה שלי שהעונשים יהיו שונים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואכן ברקוביץ הצבוע, שניה לפני הוא בכה לג׳ורדי שהוא לא גבר ושלא יוריד את השחקנים מהמגרש,

ואחרי שהוא הבין שהמשחק יפוצץ בכל מקרה, הוא רץ לשופט וביקש להפסיק את המשחק, ומשם

לתקשורת, להראות כמה הוא ״הגון״.

והכי יפה, שפתאום מדברים על עונש שווה לשתי הקבוצות. הרי מכבי התחילה עם הבלאגן,

אוהד שלה תקף שחקן, והיא גם המארחת והאחראית לבטחון ולהכל... ואני ממש לא אוהב את מכבי,

אבל לבוא ולהגיד שהאחריות שווה?

וכרגיל במדינת הבלוף, יסיימו את זה בעונש יחסית קל, במיוחד להפועל ת״א , אבל גם למכבי,

איגוד השופטים ימשיך להצדיק את השופט ומחדליו, המשטרה תכסתח את עצמה, ולנו יישאר כדורגל

שלא ניתן לקרוא לו ספורט.

ביציע העיתונות הסכמתי עם דבר אחד ויחיד שאמר יריב טפר, מנכל האיגוד, שפנה לקופמן ואמר לו

שהוא מראשוני המתלהמים, המסיתים והברוטליים, שנותנים דוגמא לכל האלימות והבהמיות בספורט.

פורסם

אושרי, אני משער שהתכוונת לכתוב שאוהד הפועל התחיל עם הבלאגן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קראתי כאן וברשת כל מיני תגובות מתלהמות על השופט בנוגע לכרטיס האדום לזהבי, אז רק שיהיה ברור, אין לו כל שיקול דעת בעניין, שחקן שמכה אוהד (וממש לא משנה "מי התחיל קודם") דינו בדיוק זהה לחלוטין לשחקן שמכה שחקן אחר תוך כדי משחק ולכן נשלף הכרטיס האדום.

ושוב התלהמות על "מחדל בטחוני, איפה המשטרה? איפה חברת האבטחה" אז חברה, מגרש כדורגל זה לא הכור האטומי ואין שם אבטחה בהתאם. אם בליגת האלופות, במונדיאל ובפורומים קצת יותר מכובדים מהליגה הכושלת שלנו רואים מידי פעם אוהד ערום על המגרש (נדמה לי שהייתה רק שבוע שעבר תקרית כזו), אז גם אצלנו זה סביר, צריך רק להגיד תודה שהאפס הזה לא היה ערומכו :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אל תשכח שלאחר מכן אוהדים של מכבי גם פרצו למגרש (לא רוצה להגיד כמו חיות, כי חיות הם סבבה), רצו והתלהמו. בכל מקרה, אני לא מצפה לכלום. אחרי עונשים בלי פרופורציה שקבוצות מקבלות, לא יפליא אותי לראות עונש מגוחך כזה או אחר שקבוצה אחת תקבל והשנייה בראש (ראה ערך סכנין עם עונש שילד בבית ספר יכול להתמודד איתו, ראה ערך בית"ר ששעירה לעזאזל תמיד). זה כבר עצוב, שצוחקים על זה.

עריכה:

לצערי, אני מסכים עם באגירה (לצערי לא בגלל שזה באגירה, בגלל האירוע). יש חוקה, יש התנהלות. אין מה לעשות, הוא הגן על עצמו זה נכון, אבל על זה מקבלים אדום. תאמינו לי שמול בבון כזה שמתנדנד לו, זהבי יכל לרוץ משם ולמנוע את כל האירוע. הוא לא היה יוצא פחות גבר.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממש לא אוהד מכבי, מתעב את התנועות המתגרות של השחקן הזה ,(בחו"ל ואפילו בארץ-נדמה לי ארביטמן לאחרונה) כששחקן מבקיע

מול קבוצתו לשעבר, הוא חוגג בצניעות.

אבל, כאשר חוליגאן עם מבט מזוגג ומטורף רץ לעברך במטרה ברורה לפגוע , כל האמצעים להגנה עצמית כשרים.

סלע

פורסם

סלע, במשחק הראשון - בסדר. תחגוג בצניעות. אבל מדובר על מלא משחקים שעברו כבר.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קראתי כאן וברשת כל מיני תגובות מתלהמות על השופט בנוגע לכרטיס האדום לזהבי, אז רק שיהיה ברור, אין לו כל שיקול דעת בעניין, שחקן שמכה אוהד (וממש לא משנה "מי התחיל קודם") דינו בדיוק זהה לחלוטין לשחקן שמכה שחקן אחר תוך כדי משחק ולכן נשלף הכרטיס האדום.

אם שני שחקנים מקבוצות יריבות הולכים מכות, לשני השחקנים מוצאים כרטיס אדום, גם לתוקף וגם למתגונן?

פורסם

וחשבנו שבגני חוגה היה בזיון של הקהל ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

באגירה, היו תקדימים לעניין, גם בעולם, ואם תראה בהולנד את השוער שאוהד תקף אותו, הוא לא רק התגונן,

אלא אחרי שהוריד אותו לדשא פיצץ אותו בבעיטות. לאותו שוער בית הדין ביטל את האדום, ונערך משחק חוזר,

אחרי שאותו משחק הופסק.

הטעות הראשית של השופט היא שניה אחרי התקיפה של זהבי. ברגע שאוהד תוקף שחקן, ולא משנה מאיזו

קבוצה, המשחק חייב להפסק, וכולם חייבים לעוף משם. תחשוב אם אותו אוהד היה בא ומפוצץ את השופט

או הקוון? מה היו אומרים? שצריך להמשיך? אולי להרחיק את השופט?

נכון, מגרש כדורגל הוא לא סטרילי, אבל בליגת האלפוות או המונדיאל, או סתם משחק ליגה, אוהדים לא

פורצים כדי לתקוף שחקנים, ושזה קורה, צריכים להפסיק את המשחק מיידית.

לגבי זהבי, הוא שחקן טוב, ואני לא אוהב את השחצנות וההתרסה שלו, אבל זו זכותו. וגם שחקני הפועל

ו/או קבוצות אחרות עושים את זה לקבוצות יריבות. כל עוד זו לא תנועה מגונה, למה שלא יחגוג? ואם הוא ירקוד

לפניהם זה משנה? זה פחות מעצבן?

פורסם

זה לא משנה, אתה צודק, זו זכותו, על אחת כמה וכמה במגרש כדורגל, ועוד במדינה שעאלק דמוקרטית.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראיתי הצעת עונש יפה באיזו תגובה ברשת. תרומה לקהילה של שתי הקבוצות. הכיצד? פשוט מאוד: הרחקת האוהדים של שתי הקבוצות לחצי שנה, כשלמשחקים יורשו להיכנס בחינם נשים וילדים על גיל 14. כל זה במימון הקבוצות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...