Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבזיון בדרבי התל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אחזור שוב אולי לא קראת מספיק טוב. לה פמיליה זה חבורת ילדים מפגרים,

ואם נראה לך שיש להם איזו שליטה או השפעה על ניהול הקבוצה, אז אתה או תמים,

או עיוור מרוב שנאה

או אולי שניהם.

ואזכיר לך שוב, שחצי אצטדיון עמד ושרק בבוז לכל אותם גזענים שקיללו מי משחקני בית"ר,

אלא אם אני הוזה, כי אני הייתי באצטדיון באותם משחקים,

ואתה כנראה לא, ובודאי ניזונת מאותם חברים שלך בתקשורת

שהם במקרה אוהדי הפועל ת"א.

שתגיעו למצב כזה בפועל ת"א, שלא חצי אצטדיון, מספיק

לי שער אחד של אוהדים שיגנה את המתפרעים, נוכל לדבר

על שינוי אצלכם. עד אז אתם תשארו קהל מגעיל ושנוא.

עריכה: התגובה היתה לדוראס ולא לרומן.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
  • תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידוע שהמשחק הזה כ״כ נפיץ ואחרי שהוא כובש שער, הוא יורה לכיוון הקהל (ולא בפעם הראשונה). זאת טפשות ( ללא קשר לאוהד המפגר שפרץ למגרש). באותו הרגע לא היה ערך למשחק והיה צריך לסיים אותו...

נגמה לי שלפחות בדבר אחד לא הובנתי- אני כתבתי שצריך היה לעצור את המשחק מיד עם ירידת האוהד לדשא ולא לאחר ההתגרות של זהבי בקהל, אבל ככה זה שמלאים בשנאה לקהל מסוים (שבחלק מהדברים ״הרוויח״ את זה ביושר)...

לא שנאה ולא אי הבנה שלנו, אולי לא זו הייתה כוונתך, אבל זה פשוט מה שכתבת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

״בתור אחד שאוהד את הפועל ת״א ובז לאוהד המטומטם שלנו, אני ממש לא מסכים עם חלק מהאנשים כאן. קודם כל, בתור אחד שיש לו מנוי לשער 7 המון זמן, אני יכול להגיד שרוב הקהל מוקיע וממש שונא את חבורת האנרכיסטים שחלקה יושב בשער 5״

זו היתה התחלת ההודעה שלי, אבל מרוב שנאה של אנשי בית״ר לאוהדי הפועל, כנראה שפספסת אותה.

אתה יכול לספר סיפורים מפה ועד מחר, בפועל, לה פמיליה מנהלת את בית״ר, גם אם חלק מהקהל שלכם שורק לה בוז. אתם קבוצה גזענית שאין לה מקום במדינה מתוקנת.

קל להגיד שהקהל של הפועל ת״א שונא את המדינה. לצערי הרב, בין ההרוגים במלחמה האחרונה יש 4 אוהדי הפועל ת״א, יותר מכל קבוצה אחרת (מבחינתי כל הרוג הוא אותו כאב, לא משנה איזו קבוצה הוא אוהד וזה רק בגלל הקטלוג של שונאי ישראל).

אתם חושבים שאם תתלו דגלים של המדינה במשחקים זה יהפוך אתכם לשווים יותר, אז זהו, שלא.

לפנח כמה שנים בדקו את חלוקת אוהדי הכדורגל בצה״ל ואני אתן לך לנחש אוהדים של איזה קבוצה היו בסיירות המובחרות ביותר ובתפקידי לחימה. רמז, זה לא היה אוהדי בית״ר...

פורסם

מה אתה מתלהם לי פה?

אתה חושב שמעניין אותי איזה קבוצת כדורגל מן דהוא אוהד ומתיחס אליו בהתאם?

אני מתעב קופיפי אדם (להבדיל מקופי אדם, אותם אני מאוד אוהב) ששכחו שאנחנו כבר לא בג'ונגל והם באים מכל העדות ומכל הצבעים ומכל קבוצות הכדורגל.

עניינית, אתה יכול לתקוף עד הירח, ולעשות השוואות הזויות של כמה דם אוהדי הפועל שפכו בעזה לעומת כמה דם אוהדי בית"ר שפכו, בסופו של יום, זה אתה שכתבת שחור על גבי פיקסלי מסך שלדעתך היה צריך לעצור את המשחק לאחר שזהבי עשה "פיו-פיו".

אז אולי זה לא מה שהתכוונת, אומרים "סליחה, התבלבלתי, התכוונתי ל XYZ" אבל לא באים ונובחים עם קצף של אמסטל בזוית הפה, זה לא רמת דיון שמתאימה לנו כאן!

ורק מילה אחרונה על המשפט הבא:

לפנח כמה שנים בדקו את חלוקת אוהדי הכדורגל בצה״ל ואני אתן לך לנחש אוהדים של איזה קבוצה היו בסיירות המובחרות ביותר ובתפקידי לחימה. רמז, זה לא היה אוהדי בית״ר...

שמעת על "נאום הצ'חצ'חים"?

זה היה ב 81', דודו טופז אמר "הצ'חצ'חים של הליכוד לא הולכים לצבא ואם כן, אז הם ש.ג.מלים".

אני מבין שאתה מזדהה עם האמירה הזו...

פורסם

בוא, זה סתם ויכוח שהולך לשום מקום, כי אתה מסרב לקרוא ולהבין מה שאחרים כותבים לך.

אבל אני רק שאלה... אם כולכם שם בוגרי סיירות וקרביים,

מה אתם מתרגשים מאיזה ילד שעושה לכם פיאו פיאו?!

פורסם

אני אישית ממש לא מתרגש. לא מבין מה הקשר ליוצאי סיירות? אלה אנשים בלי רגשות?

ובגירה- אתה תמיד משוכנע שהאמת שלך היא המוחלטת ומסרב לקבל את דעת האחר. הקישורים שלך בין דברים הזויים. אני מזרחי, ששירת בקרבי והצבעתי לימין. המתלהם בכל הדיון הזה הוא אתה וזו ההודעה האחרונה שלי בשרשור הזה, כי לא נגיע להסכמות.

פורסם
אני אישית ממש לא מתרגש. לא מבין מה הקשר ליוצאי סיירות? אלה אנשים בלי רגשות?.

ציטוט השבוע, גלגלת אותי מצחוק.

נשמע כמו משהו שיצא הישר מאיזה מערכון של הגששים. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"לא מחצרץ ולא מחצצר...מחצצרץ!"

פורסם

משפט לחתימה.

בלי קשר, ושוב - רק למקרה שזה לא הובהר מספיק - אם מישהו מרגיש הצדקה לעשות מעשה אלים בכך שאדם, גם אם שיחק לפני שנים בקבוצתו האהובה ועכשיו משחק ביריבה השנואה, עשה לעברו פיו-פיו, הוא צריך מאסר או אשפוז, תלוי באבחון הפסיכיאטרי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
משפט לחתימה.

בלי קשר, ושוב - רק למקרה שזה לא הובהר מספיק - אם מישהו מרגיש הצדקה לעשות מעשה אלים בכך שאדם, גם אם שיחק לפני שנים בקבוצתו האהובה ועכשיו משחק ביריבה השנואה, עשה לעברו פיו-פיו, הוא צריך מאסר או אשפוז, תלוי באבחון הפסיכיאטרי.

לפני שאתה שולח אנשים לאשפוז, תקרא את התגובה הראשונה שלי ואולי תגלה שאתה צריך ללמוד הבנת הנקרא.

כתבתי שהאוהד מפגר, מטומטם ושלא היה ערך למשחק ברגע שהוא נכנס למגרש. בסוף גם כתבתי שאני בז לאוהדים כאלה ומקווה שלא יהיו במגרשים.

חלק מהכותבים פה מציינים שהם אוהדי כורסא ולא תמיד מבינים שספורט זה אמוציות וזהבי היה צריך להתנהג יותר בחוכמה (שוב, אני ממש לא מצדיק ירידה לכר הדשא ואלימות). מקווה שהבהרתי את הנקודה וגם אם לא, נסכים שלא להסכים.

פורסם

כנראה שנסכים לא להסכים, כי לא זכורות לי בעיות בהבנת הנקרא ויתרה מכך, ראיתי שאני לא היחיד שהבין דבריך כמו שנכתבו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
doras, הקהל נכנס למגרש והכה את השחקנים? את קורנפיין?

הקהל של בית״ר יידה אבנים לפני שבוע על האוטובוס של אוהדי נתניה ופצע אוהד בעין וכמעט גרם לו לעיוורון (לפי ערוץ הספורט).

קהל זבל יש לכל קבוצה, לצערי וההבדלים בין הקהלים לא כאלה גדולים בהתנהגות.

פורסם

אני לא אפתח כאן דיון על קהלים מחוץ לאצטדיונים, כי זה לא ייגמר. שאלתי על כר הדשא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...