Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יגיע הטוח הפעם

דרך אגב טוב לדעת שהרמתם מפגש כזה אחרי שבועיים שלא היתי פה

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני רק שמתי לב היום שמדובר בשבוע הבא, אבל לאחר כל-כך הרבה תקוות על השבוע הזה אני עדיין מגיע

פורסם

תמיר אחי בעיה היחידה היא מזג אוויר השאלה היא אם ירד גשם אנשים גם יבואו סתם בשביל להכיר חברה להעביר חוויות וקצת לחלוק מידע או שלא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
עידן... איך פסיכומטרי?!

המפגש למיטב הבנתי ביום שבת. הייתי שמח לדעת שאני טועה!

אכן יום שבת הבא... שוב טעיתי וחשבתי שזה יום שישי.. מה שאומר שאני בטוח מגיע!! :)

והפסיכומטרי... הולך טוב :) חורשים חורשים, יש הרבה מה ללמוד אחרי שלוש וחצי שנים של אי נגיעה בחומר.

פורסם

טוב הולך להיות חזק מאוד במפגש הזה יש פה הרבה אנשים מהפורום עם מערכות מטורפות שיגיעו למפגש אני יגיע אבל המערכת עדיין לא תיהיה מורכבת..

חובה להגיע!!

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
תמיר אחי בעיה היחידה היא מזג אוויר השאלה היא אם ירד גשם אנשים גם יבואו סתם בשביל להכיר חברה להעביר חוויות וקצת לחלוק מידע או שלא...

גם אני גם מקווה שמזג האויר יהיה טוב.....

ואז אני נבוא נכיר את כול החדשים בפורום.

שיהיה שבוע מוצלח לכולם.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לא זה ממש לא אחלה!

יש פה חיילים שרק חוזרים הביתה באיזה 4 או לא יודע מתי יש אנשים שלומדים מה פתאום השתגעת?!

וחוץ מזה המפגש תוכנן ע"י אוטוסאונד ולא ע"י הפורום שלנו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...