Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז עוד משהו חדש שלא ידעתי.

מקרופון יותר פשוט. ספסלים סגורים והמיקום שלו רחוק מהשמשה הקדמית. (הדיסק שהיה שמה בסדר גמור).

שילוב של כול השלושה הוריד הרבה מן התוצאות.

תמיר

סוף סוף......נכון, אבל תיקון קטן- לא מדובר במיקרופון יותר פשוט,אלא במיקרופון שעובד בשיטה אחרת
פורסם

ככל הידוע לי ההבדל בין המיקרופונים הוא הטווח שלהם והסיבה שהשתמשו בEMMA במיקרופון בעל הטווח הקטן היא כי לא היה להם את זה בעל הטווח הגדול. אם אני זוכר נכון הטווח הקטן הוא עד 140DB ככה שלא הייתה צריכה להיות בעיה מהבחינה הזו.

SPL הוא SPL ואם יש שוני בין שני מכשירים (כשמיקום המיקרופון זהה) אז אחד מהם לא בסדר.

פורסם
ככל הידוע לי ההבדל בין המיקרופונים הוא הטווח שלהם והסיבה שהשתמשו בEMMA במיקרופון בעל הטווח הקטן היא כי לא היה להם את זה בעל הטווח הגדול. אם אני זוכר נכון הטווח הקטן הוא עד 140DB ככה שלא הייתה צריכה להיות בעיה מהבחינה הזו.

SPL הוא SPL ואם יש שוני בין שני מכשירים (כשמיקום המיקרופון זהה) אז אחד מהם לא בסדר.

היה להם את שני המיקרופונים, ואני אומר את זה בתור זה שהביא להם אותם עם המכשיר RTA

פשוט הם לא הסכימו להשתמש במיקרופון עם הטווח הגדול בטענה שב-EMMA מודדים עם המיקרופון הקטן בלבד, שני המיקרופונים היו ועדיין תקינים... פשוט יש ביניהם הבדל של 10DB בערך (כפי שציינתי קודם) כי הם עובדים בצורות שונות...אבל כמו שאמרת-SPL זה SPL ....

פורסם

במקרה של גשם המפגש מתבטל?נדחה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
במקרה של גשם המפגש מתבטל?נדחה?

מנסיון, למפגשים (רגילים בשישי אחה"צ) גשומים, עדיף לא להגיע. כי פשוט אין נוכחות של אנשים הדרכים מסוכנות יותר בגלל הגשם ואי אפשר לצאת מהרכבים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חבר'ה תבואו, מזמן לא היה מפגש רציני במרכז ובאמת ישנם אנשים שהרבה זמן לא ראינו וישמחו להכיר אנשים חדשים.

אני אישית מגיע בכל מזג אוויר..

יש שם גם סנוקר שתמיד אנחנו שותים בפנים משהו ככה שגם אם ירד גשם אפשר לבוא רק כדי להיפגש עם אנשים חדשים ולהחליף וחוויות...

אלון.

פורסם

וואלה אחי צודק גם יש שם את הסטקייה הזאת יכול להיות נחמד לשבת שמה להכיר אנשים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ג'וקר תתקשר אחי למישהו כשאתה מסיים את עיסוקיך אם עוד יש לך למה להגיע אז תגיע..

פורסם

כן באמת שעה כזאת זה קצת מאוחר טוב לא נורא אני מקווה לכבד אותך בתמונות..

פורסם
אני לא יוכל להגיע :(... עקב פסיכומטרי ועוד משהו מאוד חשוב שיש לעשות

חבל שזה ב 12:00 אם זה היה יותר מאוחר קצת הייתי מגיע.

זה רק מתחיל ב 12 אנשים ישארו לפחות שעתיים שלוש.

ואני ב 90% בא נראה מה יהיה עם הבניה שלי :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...