Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באלרו , הרכב ללא שום שיפור במנוע ולא מתוכנן לו שום שיפור בעתיד.

כרגע הגיע הזמן להחליף את צלחות הבלימה וחשבתי האם כדאי לקנות צלחות בלימה מחוררות ו\או רפידות טובות יותר על מנת לשפר את הבלימה.

הבלימה לא רעה גם עם הסט המקורי אבל אם אפשר לשפר זה כמובן יהיה יותר בטיחותי ויותר טוב.

לצורך השיפור האם אצטרך להגדיל מידת ג'אנט ? האם ניתן לקנות צלחות טובות ולהשאיר את הג'נאטים המקוריים (15')?

כל מידע יעזור לי להגיע להחלטה האם ללכת על סטוק או לקנות משהו טוב יותר.

(מדובר על 4 צלחות ורפידות שאני אחליף).

תודה,

יערי

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לא תצטרך להגדיל את הג'נטים אם אתה מחליף רפידות ודיסקים במידה המקורית ולא נוגע בקאליפרים.

אם אתה מרוצה מהבלימה של הרכב, קנה סט סטוק מקורי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מרוצה מהבלימה המטרה הייתה נטו בטיחותית, אני לא מעוניין להגיד את מידת הצמיג \ ג'אנט שגם ככה גדולים מהממוצע וגם צלחת הבלימה שגדולה משל רכב פרטי.

אקנה סט מקורי תודה רבה על התשובה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...