Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בנינו זיכרון דברים שעם יש דוח וכ'ו זה בא אליו אבל זה לא עוזר לי והוא גם לא מעוניין לי את הכסף ששילמתי על כל הנסיעות בכביש 6 שהוא עשה וכ'ו וגם לא מעוניין להחזיר לי את האוטו... מה אפשר לעשות במצב כזה?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מישהו שאתה מכיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משהו פה מוזר,היא מסרבת להחזיר לך את הרכב?

אתה מכרת לה אותו?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
משהו פה מוזר,היא מסרבת להחזיר לך את הרכב?

אתה מכרת לה אותו?

לא רק הלוותי לה את האוטו והיא מסרבת להחזיר את האוטו והיא לא עונה יותר לפלאפון והמשטרה לא מעוניינת לעשות כלום

פורסם

למה שלא תלך אליה לבית?

אמור להיות לך מפתח ספייר.

פורסם
למה שלא תלך אליה לבית?

אמור להיות לך מפתח ספייר.

היא אפעם לא בבית הלכתי מיליון פעם ואין לי עוד מפתח ספייר

פורסם

קודם כל מי עושה דבר כזה להלוות אוטו?! דבר שני תדווח למשטרה על רכב גנוב, מה יותר קל מזה?

פעם הבאה תשכפל מפתח, בדיוק למקרה שהוא היה נשבר, נאבד או נגנב.

פורסם
קודם כל מי עושה דבר כזה להלוות אוטו?! דבר שני תדווח למשטרה על רכב גנוב, מה יותר קל מזה?

פעם הבאה תשכפל מפתח, בדיוק למקרה שהוא היה נשבר, נאבד או נגנב.

המשטרה אמרה שזה לא עניינה וזה לא נחשב כרכב גנוב...

פורסם

מה קשר ביניכם?

פורסם

אם זה לא נחשב כרכב גנוב אז זה כן נחשב?

הרכב שלך נתת או הלוואת זה לא משנה כרגע, מה שמשנה זה שהיא לא מחזירה אותו אז הוא נגנב.

• תוכן חדש...