Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו עומדים לפני קניית רכב שני למשפחה.

מעוניינים ברכב קטן, כאשר הפרמטרים החשובים ביותר הם (איך לא) - אמינות, צריכת דלק ומרחב פנימי. מערכת השמע, דיבורית הבלוטות' וכל הפינוקים שמסביב הם כמובן דבר רצוי, אבל בחשיבות משנית.

הרכב אמנם שני במשפחה, אבל צפוי לנסוע כ-30,000 ק"מ בשנה.

ההתלבטות כרגע היא בין ניסאן מיקרה החדשה (2014), לבין קיה פיקאנטו חדשה (2014).

אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם,

תודה!

פורסם

בתור בעלים של פיקנטו לא ממליץ לנסועה שלכם.

לא מספיק נוח לא מספיק חסכוני ולא מתאים ל30k בשנה.

עם זאת לא חושב שלנסועה כזאת מתאים בכלל רכב מיני.

הייתי שוקל רכב דיזל יד שניה.

פורסם

מצטרך להמלצה על רכב דיזל או היברידי אם צפוי לכם הרבה פקקים.

רכב מיני לא יהיה מתאים לך ולא נוח בכלל.

אם תרשום לנו תקציב זה יהיה מועיל.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הנסועה השנתית באמת גבוהה ולא מתאימה למכונית מיני כמו הפיקנטו.

אבל לשאלתך -

אמינות: שני הרכבים בסדר.

צריכת דלק: המיקרה חסכונית יותר.

מרווח פנים: המיקרה מרווחת יותר.

הפיקנטו עדיפה בכל הקשור לאיכות תא הנוסעים והעיצוב, אבל לא ראיתי שזה חשוב לך במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אישית אני לא אוהב את המייקרה,מרגישה זולה מאוד מבפנים ואת תחלואי העיר הקטנים והגדולים היא לא בולעת בכבוד אלה מרעישה תוך כדי נסיעה

רגלה ומנהלתית.כל רחש בולמים שומעים בתוך הרכב,לא אהבתי.

לחמתי קנינו לפני שנה וחצי קיה פיקנטו ומרגיש הרבה יותר איכותי מעוצב ומלא באביזרים,מצלמת נסיעה לאחור,תוכנת GPS ,מערכת פשוטה יחסית,וחיישני נסיעה לאחור.הרכב נחמד בנסיעה ודי נוח ביחס למייקרה,שוב...לא בטוח שהייתי נוסע בו לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר,אבל עדיין יותר נוח מהמייקרה.לא חסכוני במיוחד

כמצופה מרכב 1.2 סמק. היחס הוא 1-11 בעיר ורגל כבדה מאוד(שלי) גם 1-9 בתוך העיר.

פורסם

הציעו לך כאן היברדי או דיזל אבל זה כבר החלטה אחרת לגמרי בנוגע לבחירה שאתה הולך לבצע.

אם לחזור להתבלטות המקורית והבחירה היא בן הניסן לפיקנטו לדעתי עדיפה הפיקנטו.

המיקרה היא די רועשת והרבה שנסעו בה אמרו שהיא מרגישה זולה כזאת מבפנים.

הפיקנטו כמו שאתה יכול לראות על הכבישים היא מאד פופלרית וכנראה שבצדק. בתור רכב משני ולא עיקרי לצרכים שתיארת לדעתי היא עושה את העבודה.

בקיצור, לפני ההחלטה תוודא שבאמת ההתלבטות שלך היא בין השתיים האלה, ואם כן, אז אני הייתי הולך על הפיקנטו.

פורסם

יש גם דגם מאובזר למיקרה, לא חייב ללכת על הויזיה, אפשר לבחור בACCENTA שהיא די מאובזרת לא פחות טוב מהפיקנטו.

וצריכת הדלק שלה טובה בהרבה מהפיקנטו, 1:11 מרכב קטן בעיר? מה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אמנם מכיר אישית רק את ה

ניסאן מיקרה 2013 אבל בהנחה שלא יכולים להפוך עכבר לפיל בשנה אני לא ממליץ לך עליו.

רכב די עצל ולא בטוח שהרבה יותר מרווח מהפיקנטו.

לגבי הצריכת דלק של הפיקנטו קראתי כבר דעות לכאן ולכאן (ממשתמשים ברשת) ככה שיכול להיות שזה תלוי בדגם, אז לא בטוח שזה השיקול המכריע.

מה שכן אפשר לומר על הפיקנטו הוא שהשוק משומשות שלה יותר טוב מהניסאן, אז קח גם את זה בחשבון עם מחשבה לעתיד.

פורסם

ממליץ לך לחפש בפורום ביקורות גם על מיצובישי ספייס סטאר שנותנת תמורה טובה לכסף ומאוד חסכונית.

לא כתבת אם אתה מחפש רכב ידני או אוטומטי ?

פורסם

אני בעד הפיקנטו. מבחינת הפרמטרים שלך-יש אמינות ואחריות, צריכת דלק סבירה .

היתרון על פני המיקרה זה בעיקר שהיא מרווחת והרבה יותר נוחה לכל מי שיושב מאחורה, וכנ"ל לגביי האבזור עצמו...

אגב- כמה נוסע הרכב הראשי שלכם, אם המשני עם נסועה כזאת ? :)

• תוכן חדש...