Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימצתי כלב - כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב היום הוא היה אצל וטרינר וגילינו שהוא בערך בן 8 חודשים עד שנה.

בגלל שהכלב משלשל לא נתנו לו חיסון.

הוא נבדק והוא בריא בסה"כ טיפה מכוער אבל בריא ;).

במשך כל הסופש הוא התנהג מצויין פה ושם פיפי לא משהו רציני.

אבל אתמול היה השיא.

יצאתי לסידורים של שעתיים בערב והכלב פירק 2 כריות של הספה בסלון ועשה פיפי ברצפה.

זה לא משהו שהוא עשה כשהבאנו אותו. הוא גם נוהם ונובח כשאני כועס עליו, איך אני גורם לו להבין שאני הבעלים שלו ולא הוא הבעלים שלי?

תמונות אני יעלה בהמשך.

פורסם

זה לא משהו שהוא עשה כשהבאנו אותו. הוא גם נוהם ונובח כשאני כועס עליו, איך אני גורם לו להבין שאני הבעלים שלו ולא הוא הבעלים שלי?

תמונות אני יעלה בהמשך.

אתה לא.

התפיסה שכלב מחפש מנהיג פסה מין העולם, לא חשוב כמה תוכניות טלוויזיה יציגו עושי ניסים כאלו ואחרים.

האקדמיה והמחקר כבר זנחו את הגישה הזו מזמן, כמו גם מאלפי הכלבים המובילים. כן, יש אנשים סמכותיים שבע"ח מצייתים להם יותר. לא, אי אפשר ממש ללמוד את זה.

כן אפשר ללכת למאלף טוב (טוב, אחד מעודכן שיודע לתת דגש נכון על בניית התניות, בעיקר חיוביות) שיעזור לך לבנות תקשורת יעילה עם הכלב.

כל גישה אחרת יכולה לעבוד, או שלא.

מכיוון שאין לך שום ניסיון, אתה יכול ללמוד מאפס, בלי דעות קדומות.

אפשר גם לנסות לאלתר, אבל כמו שכתבתי למעלה, לפעמים זה עובד, לפעמים לא. השאלה היא מה תקציב הכריות שלך לשנה הקרובה...

ספיציפית, יש סיבות שונות למה כלב משחית את הבית כשאתה לא נמצא, ויש לזה פתרונות.

לגבי "נהמות", יש כל מיני סוגים. מכיוון שאנחנו לא שם, אי אפשר לתת הנחיה כזו או אחרת.

בפורום 207 בתפוז (כלבים), יידעו לתת לך המלצות על מאלפים.

אני ממליץ בחום לקחת את העניין ממש ברצינות, כי מה שתעשה עכשיו יכול לקנות לך שקט לשנים. ולהיפך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אצלי הוא היה עושה נזקים, הפתרון הוא לתחום אותו בפינה מסוימת בבית, והוא יתרגל לא לעשות את הצרכים שלו אלא להתאפק עד שתוציא אותו החוצה, במידת הצורך תקנה "כלוב אילוף" שהכלב ישהה בו כל הזמן שאתה לא בבית,

אם הכלב "עושה עלייך פוזות" כלומר נוהם \נובח עלייך אתה חייב להשתיק אותו מיד ולהיות מאוד קשוח ונוקשה, הוא חייב להבין שאתה הבוס בבית.

דרך אגב כלב משחית דברים כי הוא

1. משועמם אז הוא צריך לשחק במשהו ולהעסיק את עצמו .

2. צריך להשחיז ציפורניים על משהו.

3. צריך ללעוס משהו להרגיע את הכאב של צמיחת שיניים.

הוא לא רואה את זה כהשחתה , זה לגיטימי בשבילו, אתה צריך לספק לו צעצועים וכל מיני גירויים אחרים, במיוחד בתקופה שהוא צעיר .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...