Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המונדאו רכב מצויין שלדעתי אם אינני טועה חלק בזמנו שילדה עם המאזדה,לא זוכר באיזה שנים.

המונדאו רכב גדול פנימית ומרווח ודי דיאמי בנסיעתו ואפילו מרגיש ספורטיבי לטעמי. כמובן שהייתי רוכש את המנוע המוגדש

בלבד,אבל בעיה אחת שלא קיימת במאזדה היא,ירידת ערך רצחנית. מיכוון שכך,לא הייתי רוכש רכב חדש אלה משומש 2-3 שנים

על הכביש,המאזדה רכב מעולה שאין לו ירידה בשובי המשומשות לעומת הפורד.וה 2.5 עולה על הרבה רכבים באותו סגמנט.

עדיין הייתי רוכש את הפורד.

לטעמי אחד הרכבים הלא מוערכים וכמשומשת עושים לה עוול שלא בצדק.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מבחינת מרווח מדובר על 270 ס"מ במאזדה ו 285 במונדאו, הבדל לא קטן. גרסאת ה 5 דלתות יפה יותר ועדיפה יותר פקרטית לבעלי משפחות ומי שעושה שימוש בתא המטען כמובן.

הפרונט בגרסאות הטיטניום מרשים הרבה יותר עם טבעת כרום, לדים וכו' וכמובן האבזור מן הסתם.

ההגה הוא אלקטרו הידראולי, ולא הידראולי ולכן, יש תחושה קצת "כבדה" אבל זהו שילוב מאוד מאוד מדוייק של הרגשת הרכב והכביש לבין הקלה על הנהג מבחינת הנהיגה. רק לציין שלמונדאו החדשות החל מ 2011 יש הגה מדוייק מאוד והוא נחשב לאחת המערכת הטובות והנוחות שיש.

ברור שלכל מי שהתרגל להגה קליל כנוצה חשמלי ללא כל תחושת חיים, זה משהו אחר. אבל יש הבדל מהותי מאוד.

ללא ספק, זה למה יצאתי לרכוש לי רכב בן 3-3.5 שנים לאחר ירידת ערך עצומה. קיבלתי רכב של 186,000 במחיר הזוי. לגמריי הזוי.

mondeo 5.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
.

ההגה הוא אלקטרו הידראולי, ולא הידראולי ולכן, יש תחושה קצת "כבדה".

אתה מתכוון בניגוד לאחרות שבהן ההיגוי הוא חשמלי בלבד, כנראה.

ואגב, המונדאו המדוברת אינה חולקת שלדה עם המאזדה 6 אלא עם וולוו S80. במונדאו הקודמת היה שיתוף פעולה בין היצרניות.

פורסם

וגם המונדאו חולקת שלדה עם פוקוס, רק האריכו אותה בשביל המונדאו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה מתכוון בניגוד לאחרות שבהן ההיגוי הוא חשמלי בלבד, כנראה.

ואגב, המונדאו המדוברת אינה חולקת שלדה עם המאזדה 6 אלא עם וולוו S80. במונדאו הקודמת היה שיתוף פעולה בין היצרניות.

באילו רכבי מונדאו יש הגה חשמלי? גם ב 2008 לא היה הגה חשמלי למונדאו כזכור לי, אלה אלקטרו הידראולי.

לא טענתי כי הפורד חולקת שלדה עם רכב כלשהו, אלה רק ציינתי מימדים של הרכב. חולקת שלדה או לא, זה לא מה שבדיוק מעניין אותי או אחרים כל כך.

ההשוואה היא למאזדה 6 דור קודם, הצפופה מאוד לעומת המונדאו.

פורסם
וגם המונדאו חולקת שלדה עם פוקוס, רק האריכו אותה בשביל המונדאו.

הפוקוס חולקת שלדה עם מזדה 3 וולבו S40

המונדאו כפי שצויין פה חולקת שלדה עם הולבו S80.

פורסם (נערך)

ניצן, תן לי קצת קרדיט, אני לא כותב דברים סתם.

קרא כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_EUCD_platform

ולהלן ציטוט:

It is loosely based on Ford's compact Ford C1 platform. EUCD and C1 share many suspension, brake, and electrical systems.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...