Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

את רושמת מקיף וחובה 7300.

לגבי החובה-אין לך שיקול דעת.ראיתי עכשיו שהחובה 2300 שקל.

היתר זה המקיף.המקיף כולל בתוכו גם צד ג.

כפי שכבר נכתב-צד ג הוא כמעט בגדר חובה.

נשאר לבדוק את ההפרש בין עלות ביטוח מקיף לבין עלות ביטוח צד ג.

כאן רק את יכולה להחליט אם שווה לך לחסוך להערכתי כ 1500-2000 שקל בשנה,ההפרש בין הביטוחים,

כדי לסכן שווי רכב בסך 20000 שקל.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

אנחנו לא יודעים מה מצבה של פות"ש, וזו בדיוק הסיבה למשפט המוזר שלי: רק היא יכולה להחליט אם הסיכון שבאבדן רכב בשווי 20,000 ש"ח מצדיק את העלות של 3000 ש"ח, ההפרש בין מחירי ביטוח צד ג' לביטוח מקיף.

אני יכול להעיד שבימים שבהם נהגתי בגרוטאות ביטחתי אותם בביטוח מקיף, כיון שהסיכון מאבדן הרכב היה גדול מדי. מצד שני - מאז חלפו למעלה מ-20 שנה, ואני מתקשה לשחזר את היחס בין ערך הרכב לבין מחיר הביטוח. קרוב לודאי שבנתונים הקיימים לא הייתי מבטח את הרכב במקיף, אבל, כאמור, קשה לי מאד לדמיין את מצבה.

לגבי היות מחיר הביטוח גבוה - אנחנו לא מכירים את הסטטוס שלה מבחינת גיל, ותק בנהיגה ועבר ביטוחי, כך שאין לדעת אם המחיר סביר או לא. ולגבי WOBI - הייתי גם מתקשר לעוד 1-2 סוכני ביטוח ולחברות הישירות, ומקבל לפחות 3-4 הצעות מחיר לפני קבלת החלטה סופית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח החובה קיים במתכונתו הנוכחית היא שהמדינה תוכל לגלגל את האחראיות לנפגעים כגון הולכי רגל וכו... לנהג.

המצב בישראל הוא כזה שאם יש תאונת דרכים בין רכב להולך רגל , זה בכלל לא משנה מי אשם בתאונה חברת ביטוח החובה של הרכב תשלם להולך הרגל.

במידה ולא היה מודל ביטוח חובה כפי שהוא בישראל נהג שאינו אשם לא היה נדרש לשאת בהוצאתיו של הולך הרגל והמדינה היתה נושאת בהוצאות הרפואיות וההוצאות הנוספות הישירות והעקיפות.

פורסם
הביטוח הרפואי כן מכסה פציעות, אם אתה שובר יד אתה מכוסה

הביטוח הרפואי הקיים בישראל אינו מכסה נזקי תאונות דרכים. גם אם מדובר בביטוח משלים או בביטוח הבסיסי לשם כך יש את ביטוח החובה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

3400 שקל בשנה תוספת מעל העלות של חובה+צד ג'?

על רכב ששווה 20K?

אני אישית הייתי מסתפק בצד ג'.

אבל זה מאוד תלוי בך - תעני לעצמך בכנות על השאלה מה קורה אם מחר בבוקר הרכב נגנב או לחלופין מושבת בתאונה.

אם יש לך 20K בצד לקנות רכב אחר דומה - אז המקיף מיותר ואפשר להסתפק בצד ג'.

אם אבדן של הרכב יביא אותך לסחרור כספי שלא ברור לך איך תתמודדי איתו - אז תעשי מקיף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הייתי באותו המצב לפני כמה שנים ובסוף הלכתי על חובה וצד ג'. כן יש סיכון אבל בנתיים הרכב לא הושבת ולא נגנב (מי צריך פולו 2004 כשלשכנים יש אלפא ספיידר).

פורסם

כמה טיפים ממני עבורך שאת תממשי אותם מול חברות הביטוח:

1. יש אפשרות למשוך ותק נהיגה מהביטוח של ההורים שבו נהגת מספר שנים הרי במידה והיה כזה מצב. מה הבעיה? כל משפחה עושה ביטוח נהג צעיר/חדש ומשלמת נגיד 7-8 שנים עד גיל 24 נגיד ולאחר מכן, בגיל 24 אותו בחור רוכש רכב ראשון ומה קורה? הופ, מצטערים אין לך ותק נהיגה ואין לך עבר ביטוחי ! וזה למה? מכיוון שהשם עצמו, של אותו ילד/בחור לא היה רשום בביטוח של ההורים ! כן כן... זה המצב ובהתאם לכך מחירי הביטוח מרקיעי השחקים.

לכן, הקפידו לרשום את שמות הילדים שלכם בביטוח נהגים חדשים/צעירים בכדי שיוכלו לצבור ותק מבלי ליצור בעיה.

איך פותרים? מאוד פשוט, מגיעים לסוכן אמין, איכותי שמוכן לעשות כמה דברים ולהזיז את הטוסיק או את היד ולהרים טלפון ומסתבר שיש טופס מיוחד, שבהם מחתימים את ההורים על כך שבמידה ואתם גרים עדיין עם ההורים ( לזכור, גיל 23-24 כשרוכשים רכב או אפילו 21-22 ) וההורים מצהירים שאתם גרתם וגירם איתם, נהגתם אתם ברכב שלהם למשך כל תקופת הביטוח של נהג חדש/צעיר ובלה בלה בלה.... ואתם מעבירים את הותק שלכם הלאה איתכם !

2. אני קצת פחות מ 25, עם מונדאו 2011 טיטניום 240 כוחות סוס רכבענק מקטגוריה D שהמחירון היה אז 186,000 ורכשתי באיזור ה 110,000 שקלים. רוצה לדעת כמה אני משלם?

1540 ש"ח ביטוח חובה + 4,000 ש"ח ביטוח מקיף + 400 שמשות וגרירה שבסה"כ יוצא לי = 5940 וזה עוד עם כספת לרכב, עלוקה, קודנית וכו' וכו' ואפילו הייתה לי בחירה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...