Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם פותחים את אתר יד2 רואים שיש כמה רכבים שנת 2014 עם אלפים בודדים של קילומטרים שמוצעים בפחות מ70K למכירה. אני לא יודעת אם מדובר ברכבים שנקנו עם 0 ק"מ והמוכרים משקרים לגבי היד או שבאמת מדובר ביד ראשונה פרטית.

בכל אופן, גם אני לא הייתי מצפה לקבל יותר 62K על הרכב, אבל לנסות תמיד אפשר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי לא הספקתי לשכוח. זו בדיוק הסיבה שתרבות הליסינג כל כך מצליחה בארץ - עשרות אלפי מכוניות ברמת גימור ותחזוקה נמוכות נפלטות לשוק במחירים נמוכים והציבור רץ לקנות. זה מזין את עצמו והתוצאה היא שלא משתלם לקנות מכונית פרטית חדשה כי בעת המכירה אף אחד לא יעריך אותה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לצערי לא הספקתי לשכוח. זו בדיוק הסיבה שתרבות הליסינג כל כך מצליחה בארץ - עשרות אלפי מכוניות ברמת גימור ותחזוקה נמוכות נפלטות לשוק במחירים נמוכים והציבור רץ לקנות. זה מזין את עצמו והתוצאה היא שלא משתלם לקנות מכונית פרטית חדשה כי בעת המכירה אף אחד לא יעריך אותה...

סליחה אבל אני חושב שבאמת הזמן רץ מהר והספקת לשכוח (-:

רוב מכוניות הליסינג היום מאובזרות רגיל (בטיחותית בטוח, כבר כמה שנים שבליסינג אביזרי הבטיחות נשארים) מקסימום יורד מצלמה ואולי שטיחים מקוריים,

כן גם המגנזיום נשאר בליסינג.

עם ישראל כבר לא כ"כ טיפש ומבקש בטיחות במכוניות (תשאל את מנהלי הציים דרישה מינימאלית ל5 כוכבים במבחני הריסוק),

המקום היחידי שחוסכים זה בדרך כלל ברבי שירות שמושכרים לעובדים לטווח קצר (עד שנה) שלרוב המכוניות מושכרות.

תחזוקה לרוב לפי ספר היבואן (לשמור על אחריות) ומכוניות עד 70K+\- ק"מ בדרך כלל ללא בלאי מיוחד שמצריך חלפים יקרים

המקום שבו אנו לא חלוקים זה הצמיגים שם חוסכים עלינו - אז מי שקונה מליסינג שייקח עוד 2000 ש"ח ויחליף רביעיה במקרה הצורך.

ואני מסכים עם ZIVIT במקרה הטוב הוא יגרד 60K מלמעלה.

פורסם
המחירון של 2013 הוא 61000 ההוספה עבור העובדה שהרכב על בדצמבר היא כ-9000 ש"ח.

הקונה יצטרך לשלם את הטסט מיד אחרי הקניה.

האם אתה עדיין חושב שהוא ימכור ביותר מ-60? - אני לא.

אולי כבר הספקת לשכוח, לצערי השיקול העקרי אצל מר ישראלי ברכישת רכב היה ונשאר הכסף.

את הטסט אני אשלם. הקונה יקבל רכב עם טסט לשנה וכן יד ראשונה פרטי ולא יד ראשונה מחברת ליסינג ( ביטוחית זה משנה מאוד אין הפחתה) עם אבזור נדיב (מולטימדיה של JVC לבד עולה כ3K) אתם באמת חושבים שאין בנאדם הגיוני שקונה את הרכב לתקופה ארוכה שישלם באזור ה68?

פורסם

לא חשוב איזה רכב תבחר- נסיעת מבחן היא חובה!.

בכל מקרה, אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה מרכב? אם אתה מחפש כוח לא יהיה הבדל משמעותי בין הספייס סטאר ליאריס, אז למה להחליף?

מצ"ב השוואה בין הספייס סטאר ליאריס ההיברידית באתר "נט קאר":

yaris vs spacestar.png

פורסם
לא חשוב איזה רכב תבחר- נסיעת מבחן היא חובה!.

בכל מקרה, אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה מרכב? אם אתה מחפש כוח לא יהיה הבדל משמעותי בין הספייס סטאר ליאריס, אז למה להחליף?

מצ"ב השוואה בין הספייס סטאר ליאריס ההיברידית באתר "נט קאר":

[ATTACH=CONFIG]400952[/ATTACH]

תודה על ההשוואה... בכל אופן אני רוצה רכב שהוא קצת יותר "רכב". גם נושא הצילנדרים קצת מעצבן. במיוחד בפקקים.

רוצה להשתדרג בכל הפרמטרים... זה הכיוון כעיקרון.

ועוד משו. שעשיתי בזמנו נסיעה על המיצובישי ביבואן היא הייתה קצרה (10 דק) ולא מייצגת. יש אפשרות והאם זה כרוך בתשלום לעשות נסיעה אמיתית יותר של שעה או משו בסגנון?

פורסם

אתה מכיר את הספייס סטאר ?

האוטו הוא חסכוני .

כאן מתחיל ונגמר הדברים שאני מרוצה מהם ברכב.

המנוע חלש, רועש, האוטו קטן איכות הרכבה גרועה בלשון המעטה..

הגיר הרציף יכול לחרפן אותי .

מה עוד ?

פורסם

חשבת על האופציה של החלפת רכב ברכב.

יש מלא פאביה ואיביזה על הכבישים שבעליהם מאוכזבים צריכת הדלק יש מצב שמישהו ירצה להחליף איתך מן סתם רצוי לשאוף לגיר ידני.

או לחכות עוד קצת ולראות בכמה תמכור קרסו את דגמי הדאצ'ה.

פורסם

נסה לבדוק אפשרות החלפת הספייס סטאר ביונדאי i20 בכלמוביל - יתכן שבגלל שהדגם של ה-i20 הוא בסוף חייו, תקבל מחיר שתוכל להתפשר עליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה בכלל קנית את הרכב מלתחילה?

החיסכון כול כך חשוב שבחרת רכב שסבלת ממנו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תלוי למה אתה מחליף את הספייס... אם זה בגלל גודל, מראה או אבזור, אבל אתה עדיין רוצה משהו בקטגוריה, לך על הפיקנטו (שיש לך שוק מעולה, ולא תתקע בבעיות כמו שעכשיו יש לך במכירה של הספייס). אם אתה רוצה רכב גדול, אז זה כבר משהו אחר...

פורסם

"שוק מעולה"? איפה זה כתוב? נישאר בכלל שוק למכוניות? כולם מדברים על בועה בשוק הרכב. יש כ"כ הרבה מבצעים על רכבים, למה שייקנו את הרכב הזה? והוא מחפש יותר כוח, אז הפיקנטו לא תתאים לו כ"כ.

פורסם
תלוי למה אתה מחליף את הספייס... אם זה בגלל גודל, מראה או אבזור, אבל אתה עדיין רוצה משהו בקטגוריה, לך על הפיקנטו (שיש לך שוק מעולה, ולא תתקע בבעיות כמו שעכשיו יש לך במכירה של הספייס). אם אתה רוצה רכב גדול, אז זה כבר משהו אחר...

גיבוב של טעויות.

הוא מחפש רכב חיסכוני-פיקנטו אוטומט זה לא.

חזק יותר- גם לא.

מרווח יותר- גם לא.

אז מה בעצם השידרוג פה?

היום עם הליסינג ובהמבצעים באזור המחירים הללו אף אחד לא יתן מחירון לא משנה איזה רכב,רגע, בעצם יש,פראיירים תמיד יהיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...