Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה תרסיס לשימור והברקת חלקי סקאי ופלסטיק ברכב,

לאחר כמה שטיפות אני יכול לומר שהמוצר הזה לא מספק את הסחורה,

לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים ספריי\ג'ל אחר למריחה על חלקי פנים הרכב אשר יבריק ינקה וישמור על חלקי פנים הרכב.

תודה מראש

פורסם
רכשתי לאחרונה תרסיס לשימור והברקת חלקי סקאי ופלסטיק ברכב,

לאחר כמה שטיפות אני יכול לומר שהמוצר הזה לא מספק את הסחורה,

לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים ספריי\ג'ל אחר למריחה על חלקי פנים הרכב אשר יבריק ינקה וישמור על חלקי פנים הרכב.

תודה מראש

OPTIBOND של OPTIMUM

פורסם

flash-dash של קארפלן עושה לי עבודה טוב כבר המון שנים.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

תרסיס "סיליקון" סקאי זה לא באמת מוצרר ששומר ומגן, זה עושה ריח ונותן ברק לכמה ימים.

הדברים שהמליצו פה ומוצרים אחרים דומים (silk shine של CG או אפילו תחליב הגנה של STP, לדוגמא) יתנו תוצאה טובה יותר.

עכשו רק נשאר לבחור את מידת הברק שאת רוצה- מבריק וגלוסי, מט ו"עשיר" או משהו באמצע

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

את התרסיס של מגס לא אהבתי

הסילק שיין בעל עמידות מצויינת לדעתי, אבל הוא מבריק מידי לטעמי.

הנאטורל שיין הוא הטעם שלי

את השאר לא ניסיתי

M-TECH E46

פורסם

e6c05ba8485a05c5fee4d73de7ae313d.jpg17a4112bffaab7a81be3467e68ddfd99.jpg405ef35d1072056dcb156cecaf1a7382.jpg

נטורל שיין של cg ממליץ בחום ,נותן ברק מושלם ומראה מבריק,דוחה אבק יחסית לעומת השאר ועמיד לחודש-+ בכיף אחרי 4 סוגים של סקיי למינהם לדשבורד שקניתי הוא הכי טוב שנתקלתי!

בנוסף הוא היחיד שהוא קרם ולא תרסיס ככה שהוא גם חסכוני.

פורסם

קודם כל תספר למה המוצר אכזב אותך.

איך יישמת?

מה הציפיות שלך?

להמליץ על מוצרים זה הכי קל, אבל יכול להיות מצב שבו פות״ש לא השתמש נכון במוצר, או ההציפיות שלו היו שונות ממה שהמוצר בפועל יכול לספק.

דוגמה - לא מעט מהמשתמשים בתחליבים ובתרסיסים לפלסטיקה וכדומה, מצפים שהמוצר ינקה את המשטח, ובפועל לרוב המוצרים אין יכולת שכזו, הם מספקים רק הגנה.

"יאללה בירי".

פורסם
את התרסיס של מגס לא אהבתי

הסילק שיין בעל עמידות מצויינת לדעתי, אבל הוא מבריק מידי לטעמי.

הנאטורל שיין הוא הטעם שלי

את השאר לא ניסיתי

דווקא הסילק יותר מט ופחות מבריק (כי אני משתמש בו), השתמשת במטלית יבשה אחרי שהשתמשת בו?

פורסם

ניסיתי לדלל, ניסיתי לתת מעבר נוסף עם מטלית יבשה לאחר הסיום. תמיד התוצאה נשארה מבריקה מידי לטעמי. באזורים בעייתיים אפילו הדגישה פגמים ופשוט נראתה רע על חלקים מסוגים שונים של פלסטיקה (שאותם ניקיתי עם APC , והשארתי ללא הגנה)

הסילק מדורג ברמת ברק 7 כמדומני, בעוד שהנטואל מדורג 4.

המוצרים עמידים מאוד, לכל הפחות חודש, גם בחודשי הקיץ החמים.

הקוויק דיטיילר של מגס בכלל לא לטעמי, כאילו משחתי את הרכב בשמן. מי אוהב את זה בכלל?!

M-TECH E46

פורסם
קודם כל תספר למה המוצר אכזב אותך.

איך יישמת?

מה הציפיות שלך?

להמליץ על מוצרים זה הכי קל, אבל יכול להיות מצב שבו פות״ש לא השתמש נכון במוצר, או ההציפיות שלו היו שונות ממה שהמוצר בפועל יכול לספק.

דוגמה - לא מעט מהמשתמשים בתחליבים ובתרסיסים לפלסטיקה וכדומה, מצפים שהמוצר ינקה את המשטח, ובפועל לרוב המוצרים אין יכולת שכזו, הם מספקים רק הגנה.

גם כי צריך המון מהחומר הזה בכל ניקוי,

אחרי שני רחיצות נשאר לי קצת יותר מחצי בקבוק(של חצי ליטר כמדומני או 330)

אבל זה לא חשוב כמו שהתוצאה חשובה,

אני ציפיתי שהחומר ייתן לי ברק וניחוח למשך לפחות שבועיים.

• תוכן חדש...