Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציה להקלטת שיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש טלפונים שההקלטה הישירה חסומה בהם, בגלל חוקי המקום (בארץ לדוגמה מותרת הקלטה בהסכמת צד אחד בלבד, בהרבה מדינות אחרות אסור)

כך שהמקסימום שהתוכנה יכולה להציע לך זה הקלטה מהמיקרופון שלך (מה שנקלט מהאפרכסת) ולכן עובדת סביר רק כשמפעילים ספיקר.

יש מצב שרוט יכול לפתור את העניין אבל אני לא בטוח.

פורסם
יש טלפונים שההקלטה הישירה חסומה בהם, בגלל חוקי המקום (בארץ לדוגמה מותרת הקלטה בהסכמת צד אחד בלבד, בהרבה מדינות אחרות אסור)

כך שהמקסימום שהתוכנה יכולה להציע לך זה הקלטה מהמיקרופון שלך (מה שנקלט מהאפרכסת) ולכן עובדת סביר רק כשמפעילים ספיקר.

יש מצב שרוט יכול לפתור את העניין אבל אני לא בטוח.

החוק בארץ אומר שאפשר להקליט שיחה בהסכמת צד אחד גם מבלי שצד ב' ידע על ההקלטה.

לדוגמה:

א' יכול להקליט שיחה שלו עם ב'(את שני הצדדים) אך אסור לא להקליט שיחה של ב' עם ג'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שכתבתי, "בארץ לדוגמה מותרת הקלטה בהסכמת צד אחד בלבד" , אם אתה מקליט שיחה של ב׳ עם ג׳ אז אתה לא צד :-P

פורסם
אני כבר שנים עם ACR (all call recorder)

מקליטה הכל באיכות טובה, ומה שאני אוהב בה היא שהיא בלתי מורגשת.

+1

אפליקציה מעולה -> מקליטה באיכות טובה, ניתן להתחיל אוטומטית או ידנית, לשלוח אימייל עם קבצי ההקלטה.

מישהו מכם יכול בבקשה לספק לינק? בפלייסטור כמו בפלייסטור, כשמחפשים משהו מוצאים מליון תוצאות שלו ולא יודעים מה צריך להוריד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פתאום אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה אפליקציה-

הייתי בטוח שלשלי קוראים all call recorder ACR אבל מסתבר שקוראים לה another call recorder ושיש גם אחת בשם automatic call recorder...

בכל מקרה כנראה אני מוגבל אבל אני לא מצליח ללנקק מהפליי סטור, חפש בחיפוש:

Call recorder ACR

התוצאה הראשונה אמורה להיות מה שאני משתמש- ונראה לי שמישהו גם המליץ על השניה (אוטומטיק)

פורסם
על נקסוס 4 אף אחת מהאפליקציות שנרשמו באשכול אינה עובדת בצורה תקינה.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder

האפלקציה היא המומלצת ע"י אבל דורשת רוט. גם בנקסוסים, סמסונג (S4 MINI) וגם ב-HTC שחלקם בעייתים מבחינה זו.

לא יודע איך אחרות אבל זו מקליטה מהקו בעזרת הקרנל.

Veni Vidi Vici

פורסם (נערך)

קודם כל תודה לכולם!

אחרי שעברתי על כל האפליקציות שהמליצו כאן, זאת שהכי אהבתי היא Call Recorder - ACR.

הממשק הכי נוח לשימוש, העיצוב הכי נעים לעין, שימוש מאוד פשוט, ובגרסה בתשלום גם יש את האופציה להתחלת הקלטה ידנית שזה מבחינתי האופציה הכי הכי חשובה.

באפליקציות אחרות (וגם בזאת) יש אופציה להעלות שאלה בסיום כל שיחה האם לשמור את ההקלטה, כך שבסיום של כל שיחה צריך לבחור האם לשמור או לא. כמובן שיש גם אופציה לשמוא את כל ההקלטות מבלי שהחלון הזה יקפוץ, אבל אז זה סתם שומר את כל ההקלטות שלא באמת צריך. רק באפליקציה הזאת יש את האופציה לבחור מלכתחילה האם להקליט או לא באופן ידני בתחילת כל שיחה יוצאת/נכנסת. ככה האפליקציה לא מקליטה את כל השיחות ורק מה שחשוב לך באמת מוקלט.

בגרסה החינמית אין את האופציה הזאת, והיא ניתנת להפעלה רק בגרסה בתשלום, שגם היא לא כזאת יקרה - 10 ש"ח.

בקיצור, מצאתי את מה שהייתי צריך, תודה לכולם ובפרט ל-flytomars ו-Alon_A שהמליצו על האפלקציה הזאת!

קישור לאפליקציה - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=en

ניתן לרכוש את הגרסה בתשלום מתוך האפליקציה עצמה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמחתי לעזור, וגם בזכות השרשור הזה גיליתי כמה פיצ׳רים חביבים שלא ידעתי עליהם-

אפשרות ראשונה היא לבחור את מי לא להקליט (כמעט כל רשימת אנשי הקשר)

ואפשרות שניה שיש רק בגרסה בתשלום- ההקלטה נשמרת רק אם אורך השיחה גדול ממספר שניות מוגדר.

• תוכן חדש...