Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציה להקלטת שיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מחפש אפליקציה שתקליט לי את השיחות שלי.

כשצריך לדבר עם ספק שירות כלשהו, למשל בזק, אז אין בעיה כי אפשר להשתמש ב"שירות.נט".

אבל כשרוצים להקליט שיחה עם מישהו שאינו "ספק שירות" כבר צריך לשלם, והם די יקרים, משהו כמו 20 שקל ל5 הקלטות.

בקיצור, אני מחפש אפליקציה שתקליט את השיחות שלי ותעשה את זה בצורה טובה.

אין לי בעיה גם אם היא אפליקציה בתשלום, אבל שיהיה חד פעמי ולא איזה שירות חודשי מתחדש.

ניסיתי המון אפליקציות כבר, ובכולם היה משהו שלא עבד כמו שצריך.

באחת צריך להירשם באתר שלהם, שנראה כמו משהו שממש לא הייתי רוצה להכניס אליו אפילו את השם שלי ובטח שלא את מספר הטלפון, באפליקציה אחרת לא שומעים טוב את הצד השני, בעוד אפליקציה לא שומעים כלום, בקיצור, אני צריך עזרה.

אשמח לשמוע המלצות, כמובן עדיף המלצות עם ניסיון.

תודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני משתמש ב total recall. מה שטוב בה, בניגוד לאפליקציות אחרות, אתה שולט על ההקלטה ידנית. בזמן שיחה מופיע כפתור וכשאתה לוחץ עליו ההקלטה מתחילה. באפליקציות אחרות כל השיחות מוקלטות אוטומטית.

נראה לי שהבחור מתכוון לאנדרואיד, ב iphone עד כמה שידוע לי אין אפשרות בכלל להקליט.

פורסם
מערכת הפעלה?

אנדרואיד. שכחתי לציין. אתה מוזמן לערוך את ההודעה ולהוסיף את זה, בבקשה.

אדידס1, אפשר קישור? עשיתי חיפוש בגוגל פליי ועולות המון תוצאות. תוכל לכוון אותי?

אייל, תודה, אנסה אותה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני כבר שנים עם ACR (all call recorder)

מקליטה הכל באיכות טובה, ומה שאני אוהב בה היא שהיא בלתי מורגשת.

פורסם
אני כבר שנים עם ACR (all call recorder)

מקליטה הכל באיכות טובה, ומה שאני אוהב בה היא שהיא בלתי מורגשת.

+1

אפליקציה מעולה -> מקליטה באיכות טובה, ניתן להתחיל אוטומטית או ידנית, לשלוח אימייל עם קבצי ההקלטה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני גם משתמש באוטומטיק קול ריקורדר. מאוד נוחה, אפשר לקבוע לה חוקים שהיא תתעלם מאנשי קשר, או לקבוע רק כמה מספרים שהיא תקליט, או מגוון אחר של חוקים ואפשרויות התאמה אישית. ממליץ

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...